Παίξτε μουσική από τον λογαριασμό σας στο Dropbox όταν είστε εκτός σύνδεσης [iOS]

Το Dropbox φρόντιζε πάντα τα αρχεία σας να βρίσκονται σε οποιαδήποτε συσκευή τα χρειάζεστε. Είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές στην αγορά για συγχρονισμό και δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας αρχείων και σώζει ζωές περιστασιακά με τη λειτουργία επαναφοράς έκδοσης. Αυτό για το οποίο δεν χρησιμοποιείται η εφαρμογή και η υπηρεσία είναι η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας μουσικής. Τα αρχεία ήχου μπορούν να αναπαραχθούν από τις εφαρμογές του για κινητά, αλλά η εμπειρία απέχει πολύ από αυτό που θα αποκτούσατε αν μπορούσατε να αναπαράγετε μουσική από το Dropbox μέσω μιας πραγματικής εφαρμογής μουσικής. Γνωρίστε το Jukebox, μια δωρεάν εφαρμογή iOS που μπορεί να κατεβάσει μουσική από τον λογαριασμό σας στο Dropbox και να σας επιτρέπει να την ακούτε σε ένα κατάλληλο πρόγραμμα αναπαραγωγής μουσικής.

  Πώς να συνεργαστείτε σε σημειώσεις στο iOS 10

Εγκαταστήστε το Jukebox και αφήστε το να συνδεθεί με τον λογαριασμό σας στο Dropbox (πρέπει να έχετε εγκατεστημένη την εφαρμογή Dropbox στη συσκευή σας). Θα σαρώσει τον λογαριασμό σας για αρχεία ήχου. Μόλις τα βρει όλα, θα σας ζητήσει να επιλέξετε ποιες θέλετε να κατεβάσετε για ακρόαση εκτός σύνδεσης.

Μετά τη λήψη των αρχείων, μπορείτε να περιηγηθείτε στη μουσική συλλογή σας ανά τραγούδι, καλλιτέχνη, άλμπουμ ή μπορείτε να αναζητήσετε ένα τραγούδι. Πατήστε ένα τραγούδι για να το παίξετε. Μπορείτε να δημιουργήσετε λίστες αναπαραγωγής και κάθε φορά που προσθέτετε νέα μουσική στον λογαριασμό σας στο Dropbox, μπορείτε να σαρώσετε τον λογαριασμό σας από τις ρυθμίσεις του Jukebox και να κάνετε λήψη των νέων αρχείων.

  Πώς να συλλέξετε χρήσιμα tweets ώστε να μπορείτε να τα βρείτε εύκολα αργότερα [iOS]

Το Jukebox κατεβάζει ουσιαστικά τα αρχεία μουσικής από το Dropbox και δεν τα παίζει απευθείας από το ίδιο το Dropbox. Μόλις γίνει λήψη ενός αρχείου, μπορείτε να το αφαιρέσετε από τον λογαριασμό σας στο Dropbox, εάν θέλετε να ελευθερώσετε χώρο.

Από πλευράς χαρακτηριστικών, το Jukebox είναι βασικό. Μπορείτε να ρυθμίσετε τα τραγούδια για αναπαραγωγή σε επανάληψη ή/και τυχαία αναπαραγωγή, μπορείτε να δημιουργήσετε λίστες αναπαραγωγής και η εφαρμογή μπορεί φυσικά να συνεχίσει να παίζει μουσική ακόμα κι αν η οθόνη σας είναι κλειδωμένη. Η διεπαφή χρήστη είναι απλή και απλή και εύκολη στην πλοήγηση. Αν σκεφτήκατε ποτέ το Dropbox ως μια καλή επιλογή για τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας των αρχείων μουσικής σας, το Jukebox είναι η εφαρμογή που θα σας βοηθήσει να επωφεληθείτε ακόμη περισσότερο από αυτό.

  Ελέγξτε ποιες εφαρμογές εξαντλούν την περισσότερη μπαταρία στο iOS 9 [iPhone Tip]

Εγκαταστήστε το Jukebox – Offline Music Player για Dropbox από το App Store