Πώς να ενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις αναρτήσεων για έναν λογαριασμό Instagram

Μπορείτε να ακολουθήσετε οποιονδήποτε δημόσιο λογαριασμό στο Instagram. Όταν ακολουθείτε έναν λογαριασμό Instagram, βλέπετε όλες τις αναρτήσεις από τον λογαριασμό στη ροή αρχικής σελίδας σας. Εάν ένας λογαριασμός που ακολουθείτε δημοσιοποιηθεί, το Instagram θα σας στείλει μια ειδοποίηση. Εάν ένας λογαριασμός δημοσιεύσει μια φωτογραφία ή κοινοποιήσει μια ιστορία, το Instagram δεν θα σας στείλει ειδοποίηση. Όταν ανοίξετε την εφαρμογή στο τηλέφωνό σας, θα δείτε μια λίστα λογαριασμών που μοιράστηκαν ιστορίες στο επάνω μέρος. Όπως για οποιεσδήποτε αναρτήσεις από τον λογαριασμό, θα πρέπει να τις βρείτε στην αρχική σας ροή ή να επισκεφτείτε τον λογαριασμό. Το θέμα είναι ότι δεν χρειάζεται να είναι έτσι. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις αναρτήσεων για έναν λογαριασμό Instagram και κάθε φορά που ο λογαριασμός δημοσιεύει οτιδήποτε, θα λαμβάνετε μια ειδοποίηση. Να πώς.

  Πώς να επισημάνετε κείμενο σε μια ιστορία Instagram

Επισκεφτείτε τον λογαριασμό Instagram για τον οποίο θέλετε να ενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις. Πατήστε την υπερχείλιση επάνω δεξιά. Βρίσκεται στο ίδιο σημείο και στην εφαρμογή iOS και Android. Θα ανοίξει ένα μενού με την επιλογή «Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων ανάρτησης». Πατήστε το. Κάθε φορά που αυτός ο λογαριασμός δημοσιεύει μια νέα φωτογραφία, θα λαμβάνετε μια ειδοποίηση στο τηλέφωνό σας.

Αυτό λειτουργεί για όλους τους λογαριασμούς. δημόσιο και ιδιωτικό. Εάν δεν ακολουθείτε έναν λογαριασμό, δεν μπορείτε να ενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις ανάρτησης για αυτόν. Αυτές οι ειδοποιήσεις ανάρτησης διαφέρουν από τις ειδοποιήσεις που λαμβάνετε όταν ένας λογαριασμός που ακολουθείτε δημοσιεύει κάτι μετά από πολύ καιρό. Το τελευταίο δεν μπορεί να απενεργοποιηθεί.

  Πώς να κατεβάσετε τα δεδομένα σας στο Instagram

Οι ειδοποιήσεις Android είναι on-point, αλλά το iOS μερικές φορές καθυστερεί να στείλει την ειδοποίηση ή απλώς δεν στέλνει την ειδοποίηση. Φαίνεται ότι το iOS συμπεριφέρεται με αυτόν τον τρόπο για ιδιωτικούς λογαριασμούς Instagram. Για δημόσιο λογαριασμό Instagram, οι ειδοποιήσεις είναι πάντα στην ώρα τους.

Για να απενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις, επισκεφτείτε ξανά τον λογαριασμό. Πατήστε το κουμπί υπερχείλισης και πατήστε την επιλογή «Απενεργοποίηση ειδοποιήσεων ανάρτησης» στο μενού.

Μπορείτε να ενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις αναρτήσεων για έναν λογαριασμό Instagram από τη ροή του σπιτιού σας. Όταν βλέπετε μια ανάρτηση από έναν λογαριασμό που ακολουθείτε στην αρχική σας ροή, πατήστε το κουμπί υπερχείλισης στην επάνω δεξιά γωνία της ανάρτησης. Θα ανοίξει ένα μενού με την επιλογή «Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων ανάρτησης». Πατήστε το για να ενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις για νέες αναρτήσεις από έναν λογαριασμό Instagram. Μπορείτε να απενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις με τον ίδιο σχεδόν τρόπο, π.χ. μέσω του κουμπιού υπερχείλισης στην επάνω δεξιά γωνία μιας ανάρτησης.

  Πώς να δημιουργήσετε μια ομάδα DM στο Instagram