Πώς να ενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις για όλα τα tweets από έναν λογαριασμό Twitter

Εάν ενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις για την εφαρμογή Twitter, θα σας ειδοποιήσει όταν κάποιος σας αναφέρει σε ένα tweet ή αγαπά ή κάνει retweet κάτι που κάνατε tweet. Επίσης, σε ορισμένες περιπτώσεις, θα σας ενημερώνει πότε αρκετοί λογαριασμοί κάνουν tweet για το ίδιο πράγμα. Μέχρι στιγμής, η εφαρμογή Twitter δεν σας επιτρέπει να ακολουθείτε και να λαμβάνετε ειδοποιήσεις για όλα τα tweets που σχετίζονται με ένα συγκεκριμένο hashtag. Το σπουδαίο πράγμα με το Twitter όμως είναι ότι οι εκδηλώσεις της μικρότερης κλίμακας θα έχουν συχνά αποκλειστικούς λογαριασμούς Twitter που μιλούν γι’ αυτές. Για ένα γεγονός οποιασδήποτε σημασίας, οι λογαριασμοί ειδήσεων στο Twitter πιθανότατα θα κάνουν tweet σχετικά με αυτό. Εάν θέλετε να ειδοποιηθείτε για όλα τα tweets που αποστέλλονται από έναν συγκεκριμένο λογαριασμό Twitter, μπορείτε να ενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις ειδικά για αυτόν. Να πώς.

  Πώς να μοιραστείτε μια ζωντανή φωτογραφία ως GIF στο Twitter από το iPhone ή το iPad σας

Τόσο σε iOS όσο και σε Android, ανοίξτε την εφαρμογή Twitter και επισκεφτείτε τον λογαριασμό για τον οποίο θέλετε να ενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις. Βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε αυτόν τον λογαριασμό. Δίπλα στο κουμπί «Ακολουθώ», θα δείτε ένα μικρό κουμπί με ένα κουδούνι και ένα σύμβολο συν. Πατήστε το και θα εμφανιστεί ένα μενού που θα σας ρωτάει για τι είδους tweets θέλετε να ειδοποιηθείτε.

Υπάρχουν δύο τύποι tweets για τα οποία μπορείτε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις. όλα από τον συγκεκριμένο λογαριασμό ή μόνο αυτά που περιλαμβάνουν ζωντανό βίντεο.

Μόλις ενεργοποιηθεί, η εφαρμογή Twitter θα σας ειδοποιεί κάθε φορά που ο λογαριασμός στέλνει κάτι στο Twitter. Θα πρέπει να σας προειδοποιήσουμε ότι εάν ο λογαριασμός είναι εξαιρετικά ενεργός, ενδέχεται να καταλήξετε με ειδοποιήσεις να φωτίζουν συχνά την οθόνη σας και πιθανώς να σας αποσπούν την προσοχή στη δουλειά.

  Πώς να αφαιρέσετε τις τάσεις από το Twitter

Εάν θέλετε να απενεργοποιήσετε αυτές τις ειδοποιήσεις, απλώς επισκεφθείτε ξανά τον λογαριασμό και πατήστε το ίδιο εικονίδιο με το κουδούνι. Θα εμφανιστεί το ίδιο μενού με πριν, αλλά αυτή τη φορά, πρέπει να επιλέξετε «Καμία» για να απενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις.

Αυτές οι ειδοποιήσεις μπορούν να ενεργοποιηθούν από το Twitter και για τον ιστό, ωστόσο, είναι ενεργοποιημένες για εφαρμογές για κινητά. Η έκδοση web δεν θα σας στείλει ειδοποιήσεις.