Πώς να ενεργοποιήσετε τη γραμμή ιδιοτήτων στην Εξερεύνηση αρχείων στα Windows 10


Η Εξερεύνηση αρχείων στα Windows 10 είναι λίγο πολύ η ίδια όπως ήταν στα Windows 8/8.1. Το ίδιο δεν μπορεί να ειπωθεί αν το συγκρίνατε με την Εξερεύνηση των Windows στα Windows 7. Η διεπαφή έχει αλλάξει αρκετά αν συγκρίνετε τα δύο και οι αλλαγές είναι κυρίως προς το καλύτερο. Συνολικά, είναι μια βελτίωση που κάνει αρκετά πράγματα, όπως η εμφάνιση/απόκρυψη κρυφών αρχείων πολύ πιο εύκολη. Ωστόσο, μια αλλαγή για την οποία μπορεί να μην αισθάνεστε τόσο καλά είναι η κορδέλα ιδιοτήτων που έχει φύγει τώρα. Η γραμμή ιδιοτήτων εμφανίζεται στο κάτω μέρος της Εξερεύνησης των Windows στα Windows 7 και σας δίνει γρήγορες πληροφορίες σχετικά με ένα επιλεγμένο αρχείο. Τώρα έχετε μόνο το παράθυρο προεπισκόπησης που δεν καλύπτει το κενό. Τα καλά νέα είναι ότι η επαναφορά της γραμμής Ιδιοτήτων είναι πολύ απλή. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μια δωρεάν εφαρμογή που ονομάζεται OldNewExplorer.

  Πώς να διορθώσετε το σφάλμα Αυτή η ιστοσελίδα δεν είναι διαθέσιμη

Εγκαταστήστε το OldNewExplorer και ενεργοποιήστε την επιλογή “Εμφάνιση παραθύρου λεπτομερειών στο κάτω μέρος” στο κάτω μέρος της ενότητας “Εμφάνιση”. Κάντε κλικ στο «Κλείσιμο». Εάν έχετε ανοιχτή την Εξερεύνηση αρχείων, κλείστε την και μετά ανοίξτε την ξανά.

Η γραμμή ιδιοτήτων θα αποκατασταθεί και θα λειτουργήσει πλήρως. Επιλέξτε ένα αρχείο και θα μπορείτε να δείτε πότε τροποποιήθηκε τελευταία φορά, το μέγεθός του, πότε δημιουργήθηκε κ.λπ.

Το OldNewExplorer λειτουργεί ανά χρήστη. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για να ενεργοποιήσετε τη γραμμή ιδιοτήτων στον λογαριασμό χρήστη που προτιμάτε και να αφήσετε την Εξερεύνηση αρχείων για όλους τους άλλους χρήστες ανέγγιχτη.

  Γιατί δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε το Password Manager του προγράμματος περιήγησής σας

Το OldNewExplorer κάνει ένα σωρό άλλα πράγματα. Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η ικανότητά του να ομαδοποιεί τις μονάδες δίσκου σας και τυχόν συνδεδεμένες συσκευές ξεχωριστά όπως ήταν στα Windows 7/8. Μπορεί επίσης να αφαιρέσει τις βιβλιοθήκες που αναφέρονται στην ενότητα “Αυτός ο υπολογιστής” στη γραμμή πλοήγησης στην Εξερεύνηση αρχείων.

Εάν δεν σας αρέσει η κορδέλα στην Εξερεύνηση αρχείων, το OldNewExplorer μπορεί επίσης να το ξεφορτωθεί. Είναι βασικά μια εφαρμογή που μπορεί να σας δώσει την Εξερεύνηση αρχείων των Windows 7 στα Windows 10 ανά χρήστη.

Κατεβάστε το OldNewExplorer

  Πώς να αλλάξετε τους καταλόγους στη γραμμή εντολών στα Windows 10