Πώς να αποκλείσετε έναν αριθμό από το να σας στέλνει μηνύματα στο iOS 10


Το iOS σάς επιτρέπει να αποκλείετε άτομα από το να σας στέλνουν μηνύματα και να σας καλούν. Μέχρι το iOS 9, η λειτουργία ήταν αρκετά εύκολη στη χρήση. Κάθε φορά που λαμβάνατε μια κλήση από κάποιον με τον οποίο δεν θέλετε να μιλήσετε ή λαμβάνατε ένα iMessage ή μήνυμα κειμένου, μπορείτε να μεταβείτε στην οθόνη λεπτομερειών για το μήνυμα ή την κλήση και να βρείτε μια επιλογή «Αποκλεισμός» εκεί. Με το iOS 10, ο αποκλεισμός ενός αριθμού που σας καλεί συνεχώς λειτουργεί σχεδόν με τον ίδιο τρόπο, αλλά η διαδικασία για τα Μηνύματα έχει αλλάξει. Για να αποκλείσετε έναν αριθμό από το να σας στέλνει μηνύματα, πρέπει πρώτα να τον προσθέσετε στις επαφές σας και μετά να τον αποκλείσετε από την εφαρμογή Ρυθμίσεις. Να πώς.

  Πώς να διορθώσετε τις ειδοποιήσεις που δεν απορρίπτονται αυτόματα στο iOS 10

Ακολουθήστε αυτά τα βήματα;

Ανοίξτε την εφαρμογή Μηνύματα και ανοίξτε ένα νήμα μηνυμάτων για τον αριθμό που θέλετε να αποκλείσετε
Αποθηκεύστε τον αριθμό ως επαφή. Εάν ο αριθμός υπάρχει ήδη ως επαφή, προχωρήστε στο επόμενο βήμα. Εάν δεν έχετε λάβει μηνύματα από έναν αριθμό που θέλετε να αποκλείσετε, προσθέστε τον ως νέα επαφή.
Ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις και πατήστε “Μηνύματα”
Κάντε κύλιση προς τα κάτω στην επιλογή «Αποκλεισμός».
Στην οθόνη αποκλεισμού, κάντε κύλιση προς τα κάτω στο κάτω μέρος και πατήστε “Προσθήκη νέου”
Επιλέξτε την επαφή που θέλετε να αποκλείσετε και αποθηκεύστε

  Το iOS 8 κυκλοφόρησε! Εδώ είναι τι νέο υπάρχει και τι είναι βελτιωμένο [Review]

Εάν ο αριθμός που θέλετε να αποκλείσετε σας καλεί και σας στέλνει μηνύματα, δεν χρειάζεται να τον προσθέσετε ως επαφή. Ένας αριθμός που καλείται μπορείτε να αποκλειστείτε από την εφαρμογή Τηλέφωνο χωρίς να τον προσθέσετε ως επαφή. Εάν ο ενοχλητικός αριθμός είναι μόνο ανταλλαγή μηνυμάτων και όχι κλήση, τότε είναι απαραίτητη η προσθήκη του ως επαφή. Αυτή η συμπεριφορά είναι προφανώς περίεργη επειδή η λειτουργία αποκλεισμού λειτούργησε τέλεια στο iOS 9 χωρίς να χρειάζεται να προσθέσετε έναν αριθμό ως επαφή.

Για να αποκλείσετε έναν αριθμό από την εφαρμογή Τηλέφωνο, πατήστε το κουμπί πληροφοριών “i” δίπλα στον αριθμό στο αρχείο καταγραφής κλήσεων και μετακινηθείτε προς τα κάτω. Πατήστε την επιλογή «Αποκλεισμός αυτού του αριθμού» και δεν θα λαμβάνετε πλέον κλήσεις ή μηνύματα από αυτόν.

  Πώς να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία Μην ενοχλείτε για την ώρα του ύπνου στο iOS 12