Πώς να ελέγξετε την μπαταρία του Apple TV Remote

Το τηλεχειριστήριο της Apple TV (Siri Remote) συνοδεύεται από επαναφορτιζόμενη μπαταρία και ως επί το πλείστον δεν θα χρειαστεί να σκεφτείτε πραγματικά τη φόρτιση του τηλεχειριστηρίου επειδή διαρκεί αρκετούς μήνες με φόρτιση. Ωστόσο, είτε είστε απλά περίεργοι για τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του Siri Remote σας είτε αναρωτιέστε αν πρέπει να το φορτίσετε, δείτε πώς μπορείτε να ελέγξετε εύκολα την μπαταρία του τηλεχειριστηρίου της Apple TV.

Πώς να ελέγξετε, να φορτίσετε και να αλλάξετε την μπαταρία του Apple TV Remote (tvOS 15/16)

Αν και το Apple TV εμφανίζει μια ειδοποίηση όταν η μπαταρία που απομένει στο τηλεχειριστήριο πέσει κάτω από το 20%, ας δούμε πώς μπορείτε να παρακολουθείτε χειροκίνητα την μπαταρία που έχει απομείνει στο τηλεχειριστήριο της Apple TV.

Πώς να ελέγξετε το επίπεδο ποσοστού μπαταρίας του τηλεχειριστηρίου Apple TV

Η εφαρμογή ρυθμίσεων διαθέτει μια ειδική ενότητα “Remote” για να σας επιτρέπει να παρακολουθείτε εύκολα το επίπεδο της μπαταρίας του Apple TV σας.

  • Πρώτα, ξεκινήστε την εφαρμογή Ρυθμίσεις στο Apple TV σας.
  Πώς να ορίσετε υπενθυμίσεις στο Slack

  • Τώρα, επιλέξτε Απομακρυσμένο και Συσκευές.

Εδώ, θα μπορείτε να δείτε το ποσοστό μπαταρίας του τηλεχειριστηρίου της Apple TV.

Σημείωση:

  • Είναι σημαντικό να σημειώσετε ότι εάν το Siri Remote φορτίζει, θα εμφανιστεί ένα εικονίδιο κεραυνού στα δεξιά του τηλεχειριστηρίου.
  • Ωστόσο, εάν το τηλεχειριστήριό σας Siri δεν φορτίζεται, μια γραμμή μέσα στο εικονίδιο της μπαταρίας θα εμφανίσει το σχετικό επίπεδο φόρτισης.

Πώς να φορτίσετε το Siri Remote σας

Η φόρτιση του Siri Remote είναι τόσο απλή όσο μπορεί ποτέ. Ανάλογα με το μοντέλο της Apple TV σας (Apple TV 1st gen, Apple TV HD, Apple TV 4K, κ.λπ.), μπορεί να έχετε το παλαιότερο Siri Remote (αυτό με το τεράστιο touchpad) ή το νέο Apple TV Remote (το αλουμίνιο ένα, που φαίνεται στα αριστερά στην παρακάτω εικόνα). Ωστόσο, ανεξάρτητα από το μοντέλο Apple TV που διαθέτετε, και τα δύο αυτά τηλεχειριστήρια φορτίζονται με τον ίδιο τρόπο.

1. Για να ξεκινήσετε, συνδέστε το ένα άκρο ενός καλωδίου Lightning στη θύρα Lightning που βρίσκεται στο κάτω μέρος του Siri Remote.

  Πώς να ορίσετε μια ενδιάμεση απώλεια στο Robinhood

Ευγένεια εικόνας: Apple

2. Τώρα, συνδέστε το άλλο άκρο του καλωδίου σε έναν μετασχηματιστή ρεύματος USB ή σε μια θύρα USB υπολογιστή και, στη συνέχεια, αφήστε το τηλεχειριστήριό σας να φορτιστεί ειρηνικά.

Συχνές ερωτήσεις σχετικά με την μπαταρία Apple TV Remote

  • Πόσος χρόνος χρειάζεται το Siri Remote για να φορτιστεί πλήρως;

Συνήθως, το Siri Remote χρειάζεται περίπου τρεις ώρες (σε ορισμένες περιπτώσεις, δυόμισι ώρες) για να τροφοδοτηθεί πλήρως. Έτσι, θα χρειαστεί να είστε υπομονετικοί με αυτό. Το καλό είναι ότι μπορείτε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε το Siri Remote ενώ φορτίζει. Ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το iPhone σας για να ελέγχετε το Apple TV ενώ φορτίζει το τηλεχειριστήριό σας.

  • Μπορείτε να φορτίσετε το Siri Remote σας με το καλώδιο iPhone ή iPad;

Ναι μπορείς. Δεδομένου ότι τόσο το Siri Remote 1ης γενιάς όσο και 2ης γενιάς διαθέτουν θύρα Lightning, μπορεί να φορτιστεί με το ίδιο καλώδιο Lightning που χρησιμοποιείτε για να γεμίσετε το iPhone ή το iPad σας.

  • Πώς αλλάζετε την μπαταρία στο τηλεχειριστήριο της Apple TV;

Το αρχικό τηλεχειριστήριο Apple TV με σχέδιο λευκό ή αλουμίνιο συνοδεύεται από αντικαταστάσιμη μπαταρία κουμπιού CR 2032. Ως εκ τούτου, μπορείτε εύκολα να αλλάξετε την μπαταρία του αρχικού σας τηλεχειριστηρίου Apple TV. Η μπαταρία κουμπιού CR 2032 είναι διαθέσιμη στα περισσότερα καταστήματα λιανικής και μπορείτε επίσης να την αγοράσετε online.

  Πώς να επαναφέρετε το Ubuntu στις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις

Δυστυχώς, η Apple δεν σας επιτρέπει να αλλάξετε την μπαταρία του Siri Remote πρώτης και δεύτερης γενιάς. Εάν το τηλεχειριστήριο Siri δεν κρατήσει τη φόρτιση περισσότερο, η αγορά αντικατάστασης είναι η καλύτερη λύση.

  • Μπορώ να προσθέσω μπαταρία απομακρυσμένου Apple TV στο γραφικό στοιχείο Μπαταρία στο iPhone;

Όχι, δεν μπορείτε να δείτε το ποσοστό μπαταρίας του τηλεχειριστηρίου της Apple TV στο γραφικό στοιχείο μπαταρίας iOS. Αυτήν τη στιγμή, οι συσκευές που εμφανίζονται στο γραφικό στοιχείο μπαταρίας iOS είναι αυτές που έχουν συζευχθεί με το iPhone σας, όπως AirPods, AirPods Pro, Apple Watch κ.λπ.

Ελέγξτε εύκολα την μπαταρία του τηλεχειριστηρίου της Apple TV σας

Έτσι, με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να παρακολουθείτε το επίπεδο μπαταρίας του τηλεχειριστηρίου Apple TV και να το φορτίζετε. Είναι υπέροχο που δεν χρειάζεται να αγοράζετε μπαταρίες για το τηλεχειριστήριο Siri και μπορείτε απλά να το φορτίζετε με ένα καλώδιο Lightning μία φορά κάθε λίγους μήνες. Και τώρα που ξέρετε πώς να ελέγξετε το ποσοστό της μπαταρίας του τηλεχειριστηρίου της Apple TV, μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι σας απομένει αρκετή φόρτιση όποτε θέλετε. Το Siri Remote είναι επίσης πολύ χρήσιμο, υποστηρίζει ένα σωρό καταπληκτικά παιχνίδια για Apple TV και μπορείτε πάντα να συνδέσετε ένα χειριστήριο στο Apple TV σας και να παίξετε παιχνίδια tvOS στο Apple Arcade.