Πώς να καρφιτσώσετε φωτογραφίες και βίντεο στο προφίλ σας στο Instagram

Το Instagram σας δίνει επιτέλους περισσότερο έλεγχο στο πλέγμα φωτογραφιών σας, επιτρέποντάς σας να αναδείξετε τις αγαπημένες σας αναρτήσεις στην κορυφή. Το Instagram έχει αρχίσει να κυκλοφορεί την επιλογή καρφιτσώματος αναρτήσεων στο προφίλ σας. Μπορείτε να καρφιτσώσετε έως και τρεις συνολικά αναρτήσεις στην κορυφή του προφίλ σας, με τις υπόλοιπες από τις έξι θέσεις να προορίζονται για τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις σας. Σε αυτό το άρθρο, έχουμε αναλυτικά τα βήματα για το πώς μπορείτε να καρφιτσώσετε φωτογραφίες, βίντεο ή τροχούς στο προφίλ σας στο Instagram.

Καρφιτσώστε φωτογραφίες και βίντεο στο Instagram (2022)

Καρφιτσώστε τις αναρτήσεις στο προφίλ Instagram στο Android

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Instagram και μεταβείτε στο προφίλ σας. Εδώ, επιλέξτε τη δημοσίευση που θέλετε να καρφιτσώσετε στο προφίλ σας και πατήστε το κάθετο εικονίδιο με τις τρεις κουκκίδες στην επάνω δεξιά γωνία. Από το αναδυόμενο μενού που εμφανίζεται, πατήστε «Καρφίτσωμα στο προφίλ σας». Το Instagram θα καρφιτσώσει τώρα τη δημοσίευση στο προφίλ σας και όλοι όσοι επισκέπτονται το προφίλ σας θα τη δουν πρώτοι.

  Επισημάνετε συγκεκριμένα χρώματα σε μια φωτογραφία με νέα λειτουργία Fade & Color στο Instagram

2. Οι καρφιτσωμένες αναρτήσεις θα έχουν ένα οπτικό εικονίδιο καρφίτσας στην επάνω δεξιά γωνία που θα υποδεικνύει ότι τις έχετε καρφιτσώσει. Αυτή η καρφίτσα είναι ορατή σε εσάς καθώς και σε οποιονδήποτε επισκέπτεται το προφίλ σας.

Ξεκαρφιτσώστε τις αναρτήσεις από το προφίλ Instagram στο Android

Για να ξεκαρφιτσώσετε μια ανάρτηση στο Instagram χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Android, ανοίξτε την ανάρτηση και πατήστε ξανά το κάθετο εικονίδιο με τις τρεις κουκκίδες. Στη συνέχεια, επιλέξτε “Ξεκαρφίτσωμα από το προφίλ”. Εάν αφαιρέσετε όλες τις καρφιτσωμένες αναρτήσεις, η ροή σας θα εμφανιστεί με αντίστροφη χρονολογική σειρά όπως ήταν πριν.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε τις ερωτήσεις για το Instagram Story

Καρφιτσώστε φωτογραφίες στο προφίλ Instagram στο iPhone

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Instagram στο iPhone σας και ανοίξτε τη δημοσίευση που θέλετε να καρφιτσώσετε. Τώρα, πατήστε το οριζόντιο μενού με τις τρεις κουκκίδες και επιλέξτε «Καρφίτσωμα στο προφίλ σας».

Εναλλακτικά, μπορείτε να πατήσετε παρατεταμένα μια εικόνα για να δείτε την επιλογή «Καρφίτσωμα στο προφίλ» στο αναδυόμενο μενού. Ετσι δουλευει:

2. Όπως και η εφαρμογή Android, θα δείτε ένα εικονίδιο καρφίτσας που υποδηλώνει καρφιτσωμένες αναρτήσεις στο Instagram.

Ξεκαρφιτσώστε τις αναρτήσεις από το προφίλ Instagram στο iPhone

Για να ξεκαρφιτσώσετε μια ανάρτηση που είχατε προηγουμένως καρφιτσώσει στο Instagram για iOS, ανοίξτε την καρφιτσωμένη ανάρτηση και πατήστε το οριζόντιο μενού με τις τρεις κουκκίδες. Όταν εμφανιστεί η λίστα επιλογών, επιλέξτε «Ξεκαρφίτσωμα από το προφίλ».

Εναλλακτικά, μπορείτε να πατήσετε παρατεταμένα μια ανάρτηση για να δείτε την επιλογή “Ξεκαρφίτσωμα από το προφίλ”. Αυτός είναι ο ευκολότερος τρόπος για να αφαιρέσετε καρφιτσωμένες φωτογραφίες και βίντεο από το προφίλ σας στο Instagram στο iPhone σας.

  Πώς να δείτε το ιστορικό παρακολούθησης των κυλίνδρων Instagram

Συχνές Ερωτήσεις

Ε: Μπορείτε να καρφιτσώσετε μια ανάρτηση στο Instagram;

Ναι, το Instagram έχει αρχίσει να κυκλοφορεί την επιλογή καρφιτσώματος φωτογραφιών, βίντεο και κυλίνδρων στο προφίλ σας.

Ε: Πόσες αναρτήσεις μπορώ να καρφιτσώσω στο Instagram;

Επί του παρόντος, το Instagram σάς επιτρέπει να καρφιτσώσετε συνολικά 3 αναρτήσεις στο προφίλ σας. Αν προσπαθήσετε να καρφιτσώσετε μια τέταρτη φωτογραφία ή βίντεο, θα αντικαταστήσει την παλαιότερη καρφιτσωμένη ανάρτηση.

Ε: Μπορώ να καρφιτσώσω φωτογραφίες στον ιστότοπο του Instagram;

Τη στιγμή της σύνταξης αυτού του άρθρου, δεν μπορείτε να καρφιτσώσετε φωτογραφίες και βίντεο από τον ιστότοπο του Instagram. Ωστόσο, οι αναρτήσεις που καρφιτσώνετε από την εφαρμογή για κινητά θα εμφανίζονται στην κορυφή ακόμη και στο αντίστοιχο web.

Επισημάνετε τις κορυφαίες αναρτήσεις σας στο Instagram με καρφίτσες

Έτσι, μπορείτε να καρφιτσώσετε τις αγαπημένες σας φωτογραφίες Instagram, βίντεο και τροχούς στην κορυφή του προφίλ σας. Η επιλογή καρφιτσώματος αναρτήσεων θα είναι χρήσιμη για τους δημιουργούς του Instagram που ενδιαφέρονται να τονίσουν ορισμένες στιγμές ή περιστάσεις στα προφίλ τους. Εν τω μεταξύ, αν είστε κάποιος που έχει βαρεθεί να βλέπει προτεινόμενες αναρτήσεις στη ροή σας στο Instagram, κατευθυνθείτε στον οδηγό μας για το πώς να απενεργοποιήσετε τις προτεινόμενες αναρτήσεις στο Instagram.