Πώς να ορίσετε υπενθυμίσεις στο Slack

Όταν χρησιμοποιείτε το Slack για επικοινωνία, είναι σημαντικό να θυμάστε να παρακολουθείτε ένα μήνυμα, να παρακολουθείτε μια συνάντηση ή απλώς να σηκώνεστε και να πιείτε λίγο νερό. Σειρά υπενθυμίσεις στο Slack και το Slackbot θα βοηθήσει.

Πώς να ορίσετε προσαρμοσμένες υπενθυμίσεις στο Slack

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε βασικές εντολές κάθετου για να ορίσετε προσαρμοσμένες υπενθυμίσεις για οποιαδήποτε στιγμή, ενώ προσθέτετε ετικέτα σε άλλο άτομο ή κανάλι σε αυτήν την υπενθύμιση. Σε οποιοδήποτε πεδίο μηνύματος, πληκτρολογήστε /υπενθύμιση και θα εμφανιστεί ένα βασικό πρότυπο.

Μετά την εντολή κάθετος /remind, με οποιαδήποτε σειρά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις ακόλουθες μορφές για να δώσετε στην υπενθύμιση Slack λεπτομέρειες σχετικά με το πότε, ποιος και τι:

  Πώς να ρυθμίσετε το Haptic Touch σε ένα iPhone XR

Πότε

σε Χ ώρες
στις XX:XXpm EST
στις 30 Μαρτίου ή στις 30 Μαρτίου ή στις (ΜΜ/ΗΗ/ΕΕΕΕ) ή τις Δευτέρες
κάθε καθημερινή ή κάθε Δευτέρα και Πέμπτη
κάθε δεύτερη Τετάρτη ή κάθε 30 Μαρτίου

Που

μου
@όνομα
#Κανάλι

Τι

Χρησιμοποιήστε εισαγωγικά για να ορίσετε την υπενθύμιση (π.χ. “Συνάντηση όρθιων”)

Μπορείτε πάντα να πληκτρολογήσετε /remind list για να παραθέσετε όλες τις τρέχουσες υπενθυμίσεις σας. Αυτό θα σας επιτρέψει να διαγράψετε, να επεξεργαστείτε ή να ολοκληρώσετε τις διάφορες υπενθυμίσεις σας.

Οι επαναλαμβανόμενες υπενθυμίσεις σας, όπως /remind me “Stretch” κάθε μέρα στις 11:00 π.μ. EST , δεν μπορούν να περιλαμβάνουν άλλα άτομα. Αυτή η δυνατότητα ενδέχεται να μην λειτουργεί το ίδιο καλά σε άλλες γλώσσες εκτός από τα αγγλικά. Μπορείτε να βρείτε σε βάθος επεξηγήσεις για όλες τις επιλογές που υποστηρίζει η εντολή /remind στο Κέντρο βοήθειας Slack.

  WhatsApp Κλήση ΗΑΕ και Ντουμπάι

Πώς να ορίσετε υπενθυμίσεις μηνυμάτων στο Slack

Μπορείτε να δώσετε εντολή στο Slack να σας υπενθυμίζει οποιοδήποτε μήνυμα. Εάν βρίσκεστε στην εφαρμογή για υπολογιστές, επιλέξτε οποιοδήποτε μήνυμα και κάντε κλικ στις τρεις κάθετες κουκκίδες στα δεξιά. Στο μενού που εμφανίζεται, τοποθετήστε το δείκτη του ποντικιού πάνω από το “Remind Me About This”. Επιλέξτε πότε θέλετε το Slack να σας υπενθυμίζει αυτό το μήνυμα.

Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο όταν είστε στη μέση της επεξεργασίας κάτι και θέλετε να αναλάβετε δράση (ή απλώς να θυμηθείτε) ένα εισερχόμενο μήνυμα αργότερα.

Εάν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή για κινητά, αγγίξτε παρατεταμένα το μήνυμα. Πατήστε “Remind Me” και επιλέξτε πότε θέλετε να σας υπενθυμίζεται.

  Πώς να προσαρμόσετε την αρχική οθόνη του iPhone σας με γραφικά στοιχεία και εικονίδια

Σε μια εποχή που περισσότεροι άνθρωποι από ποτέ εργάζονται από το σπίτι, μπορεί να είναι απαραίτητο να ορίσετε κάποιες υπενθυμίσεις για τον εαυτό σας και τους άλλους. Μην ξεχνάτε τις ημερομηνίες λήξης σας, θυμηθείτε την επόμενη συνάντησή σας και βεβαιωθείτε ότι κάνετε τακτικά διατάσεις και πίνετε νερό.