Πώς να ελέγξετε πότε και πού χρησιμοποιήθηκε για τελευταία φορά ο λογαριασμός σας στο Netflix

Ένας μεμονωμένος λογαριασμός Netflix μπορεί να είναι κοινόχρηστος από δύο ή περισσότερα άτομα, ανάλογα με τον τύπο του λογαριασμού που έχετε. Το μικρότερο διαθέσιμο πρόγραμμα συνδρομής σάς περιορίζει στην ποιότητα SD και την προβολή σε μία οθόνη τη φορά. Άλλα σχέδια σάς επιτρέπουν να παρακολουθείτε έως και 4 οθόνες. Κάνει την κοινή χρήση ενός μόνο λογαριασμού πολύ πιο εύκολη. Εάν υποψιάζεστε ότι ο λογαριασμός σας στο Netflix κοινοποιείται μεταξύ πολλών ατόμων, ατόμων με τα οποία δεν τον έχετε μοιραστεί, υπάρχει ένας πολύ απλός τρόπος για να ελέγξετε. Το Netflix σάς επιτρέπει να ελέγχετε την τελευταία δραστηριότητά σας που παρακολουθήσατε ανά προφίλ. Όχι μόνο μπορείτε να πείτε εάν ο λογαριασμός σας χρησιμοποιείται από κάποιον άλλο, αλλά και μέσω ποιου προφίλ, σε ποια ώρα και σε ποια συσκευή.

  Πώς να φτιάξετε ένα αόρατο όνομα διαφωνίας

Ανοίξτε το Netflix στο πρόγραμμα περιήγησής σας και κάντε κλικ στο κουμπί προφίλ επάνω δεξιά. Από το μενού που ανοίγει, επιλέξτε το προφίλ για το οποίο θέλετε να δείτε την πρόσφατη δραστηριότητα. Ανοίξτε ξανά το αναπτυσσόμενο μενού και επιλέξτε «Ο λογαριασμός σας» από το μενού.

Κάντε κύλιση προς τα κάτω στην ενότητα Το προφίλ μου και κάντε κλικ στην Προβολή δραστηριότητας. Η σελίδα “Η δραστηριότητά μου” είναι όπου μπορείτε να πάρετε την πρώτη σας ιδέα. Παραθέτει κάθε στοιχείο που έχει προβληθεί από το τρέχον προφίλ. Αν βρίσκετε κάτι περίεργο, μια εκπομπή για την οποία ο πραγματικός κάτοχος του προφίλ είναι απίθανο να ενδιαφέρεται, είναι η πρώτη σας κόκκινη σημαία.

  Χρησιμοποιήστε πληκτρολόγια με το ένα χέρι για να πληκτρολογείτε καλύτερα με το αριστερό σας χέρι

Η οριστική απόδειξη βρίσκεται στο πρόσφατο αρχείο καταγραφής πρόσβασης λογαριασμού. Κάντε κλικ στον σύνδεσμο «Προβολή πρόσφατης πρόσβασης λογαριασμού» στο επάνω μέρος της σελίδας Η δραστηριότητά μου.

Εδώ μπορείτε να δείτε την ώρα και τη δημόσια IP κάθε μεμονωμένης περιόδου σύνδεσης Netflix για το τρέχον προφίλ. Μπορείτε επίσης να δείτε από ποια συσκευή, επιτραπέζιο υπολογιστή ή τηλέφωνο, έγινε πρόσβαση στον λογαριασμό.

Το αρχείο καταγραφής είναι ένας πολύ εύκολος τρόπος για να καταλάβετε εάν κάποιος έχει πρόσβαση στον λογαριασμό σας στο Netflix ή αν τα παιδιά σας το παρακολουθούσαν όταν θα έπρεπε πραγματικά να κοιμούνται. Σας ενημερώνει επίσης εάν κάποιος φίλος με τον οποίο μοιράζεστε τον λογαριασμό τον μοιράζεται με άλλα άτομα.

  Πώς να ορίσετε υπενθυμίσεις στο Slack

Η λύση είναι να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασής σας στο Netflix και να μιλήσετε με τους φίλους και την οικογένειά σας για να διατηρήσετε εμπιστευτικά τα διαπιστευτήρια του λογαριασμού.