Πώς να βρείτε βελανίδια και κουκουνάρια στο “Animal Crossing: New Horizons”

Το Animal Crossing: New Horizons κυκλοφόρησε ένα ακόμη εποχικό γεγονός και αυτή τη φορά οι παίκτες μπορούν να φτιάξουν διάφορες DIY συνταγές με θέμα το φθινόπωρο χρησιμοποιώντας βελανίδια και κουκουνάρια. Δείτε πώς μπορείτε να συμμετάσχετε στη διασκέδαση, που θα συμβεί μεταξύ Σεπτεμβρίου και Νοεμβρίου 2020.

Βρείτε βελανίδια και κουκουνάρια

Η Isabelle θα σας ενημερώσει για το νέο εποχικό γεγονός στην πρωινή της ανακοίνωση. Θα υπαινίσσεται πώς μπορείτε να συμμετάσχετε στις νέες γιορτές—κουνώντας δέντρα. Η εκδήλωση είναι διαθέσιμη τον Σεπτέμβριο, τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο στο Βόρειο Ημισφαίριο ή τον Μάρτιο, τον Απρίλιο και τον Μάιο για όσους βρίσκονται στο Νότιο Ημισφαίριο.

Τα κανονικά δέντρα σκληρού ξύλου και τα οπωροφόρα δέντρα θα ρίξουν βελανίδια και οι ψηλοί κέδροι που γεννήθηκαν στο απρόσιτο μέρος του νησιού σας στην αρχή του παιχνιδιού θα ρίξουν κουκουνάρια. Οι φοίνικες δεν θα ρίξουν βελανίδια ή κουκουνάρια.

  30 εικόνες που θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε μια πλευρά

Κάθε δέντρο θα παρέχει απεριόριστη ποσότητα υλικών. Ωστόσο, υπάρχει σχετικά χαμηλή πιθανότητα να βρείτε ένα βελανίδι ή κουκουνάρι. Αν απλά βγάζετε κλαδιά όταν τινάζετε δέντρα, μην αποθαρρύνεστε – απλώς συνεχίστε να κουνάτε! Υπάρχει μια περιορισμένη περιοχή/χώρος στον οποίο θα προσγειωθούν τα αντικείμενα, γι’ αυτό φροντίστε να σταματήσετε και να μαζέψετε τα πεσμένα κλαδιά ανάμεσα στα κουνήματα.

Σε αντίθεση με τα μπλε κοχύλια που βρέθηκαν στην καλοκαιρινή εκδήλωση, δεν χρειάζεται να περιμένετε να περάσει ο χρόνος για να δημιουργήσετε περισσότερα από αυτά τα υλικά χειροτεχνίας. Αντίθετα, μπορείτε να τινάξετε τα δέντρα όσο θέλουν για να καρπωθούν τα οφέλη.

Πουλήστε τα πλεονάζοντα βελανίδια και κουκουνάρια

Αν δεν σας ενδιαφέρουν οι συνταγές DIY με θέμα το φθινόπωρο ή αν τις έχετε φτιάξει όλες και σας περισσεύουν πάρα πολλά υλικά, ο Timmy και ο Tommy θα αγοράσουν βελανίδια και κουκουνάρια στα 200 Bells το καθένα.

  Πώς να εμφανίσετε τα κρυφά πλωτά πάνελ απόδοσης του Mac

Το πλήρες εποχικό σετ με θέμα DIY με θέμα το φθινόπωρο ταξινομείται προσεκτικά στο μενού “Seasonal Recipes” στην εφαρμογή DIY Recipes Nook. Οι συνταγές DIY με θέμα το φθινόπωρο απαιτούν περίπου 35 βελανίδια και 31 καλαμπόκια πεύκου συνολικά και έχετε τρεις μήνες για να συγκεντρώσετε όλες τις συνταγές. Οι DIY συνταγές που σας περισσεύουν μπορούν επίσης να πουληθούν στον Timmy και στον Tommy ή να δοθούν σε φίλους.

Βρείτε συνταγές DIY με θέμα το φθινόπωρο

Η Isabelle θα παραδώσει μια DIY συνταγή για ένα Free Tree’s Bounty Little Tree στην ανακοίνωση της ημέρας. Μετά από αυτό, είναι στο χέρι σας να βρείτε τα υπόλοιπα.

  Τι είναι ένα δημόσιο δίκτυο και γιατί είναι επικίνδυνο;

Καθ’ όλη τη διάρκεια της πολύμηνης εκδήλωσης, οι παίκτες μπορούν να βρουν εποχιακές DIY συνταγές με θέμα το φθινόπωρο που χρησιμοποιούν βελανίδια και κουκουνάρια για να φτιάξουν έπιπλα και αξεσουάρ. Αυτές οι DIY συνταγές μπορείτε να βρείτε μόνο καταρρίπτοντας μπαλόνια με τη σφεντόνα σας.

Δυστυχώς, δεν υπάρχει τρόπος να ελέγξετε τι ακριβώς θα πέσει ένα μπαλόνι.

Για να κάνετε τη διαδικασία του σκάσιμου μπαλονιού λίγο πιο εύκολη, κοιτάξτε ψηλά στον ουρανό γέρνοντας προς τα πάνω το αναλογικό μοχλό στο δεξί σας χειριστήριο joy-con. Τα μπαλόνια θα πετάξουν πάνω από το νησί σας με μοτίβο από δεξιά προς τα αριστερά. Στη συνέχεια, στις 6 το απόγευμα τοπική ώρα, ο άνεμος θα αντιστραφεί και μπαλόνια θα πετάξουν πάνω από το νησί σας προς την αντίθετη κατεύθυνση. Με το να στέκεστε στην παραλία με τη φωτογραφική μηχανή σας γερμένη προς τα πάνω, μπορείτε να κατεβάσετε τα μπαλόνια αμέσως μόλις πετάξουν μέσα.