Πώς να ελέγξετε εάν το Minecraft Realms είναι απενεργοποιημένο

Υπάρχουν χιλιάδες διακομιστές Minecraft στους οποίους μπορείτε να παίξετε. Εφόσον είστε κάτοχος του παιχνιδιού, μπορείτε να εγγραφείτε σε οποιονδήποτε διακομιστή. Οι διακομιστές του Minecraft είναι υπέροχοι και πολλοί από αυτούς είναι online 24/7, αλλά το παιχνίδι εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το με ποιον παίζετε. Με ορισμένους διακομιστές, είναι απλή αναρχία και γι’ αυτό υπάρχουν τα Minecraft Realms.

βασίλεια του minecraft

Minecraft Realms

Οι διακομιστές του Minecraft είναι εύκολο να ρυθμιστούν, αλλά πρέπει να τους φιλοξενήσετε κάπου και δεν είναι όλοι στη διάθεσή τους. Είναι απλό, αλλά χρονοβόρο και η εγκατάσταση οποιουδήποτε είδους διακομιστή για πρώτη φορά συνοδεύεται από επιπλοκές που απαιτούν πολύ Google.

  Ποιες γλώσσες είναι διαθέσιμες στο Minecraft;

Το Minecraft Realms είναι επίσημη φιλοξενία διακομιστή από το Minecraft. Είναι πιο εύκολο να στηθούν και απευθύνονται σε μικρότερες ομάδες των δέκα παικτών.

Έχει πέσει το Minecraft Realms;

Οι διακομιστές μπορούν να μειωθούν και το Realms δεν είναι διαφορετικό. Είναι διακομιστές με καλή διαχείριση, με πολλά αντίγραφα ασφαλείας στη θέση τους και επαγγελματίες που παρακολουθούν τα πάντα εκτός από έναν διακομιστή μπορεί να διακοπεί ανεξάρτητα. Εάν εσείς και οι φίλοι σας δεν μπορείτε να συνδεθείτε σε ένα βασίλειο, είναι πιθανό το Realms να είναι εκτός λειτουργίας.

Το Minecraft Realms δεν διαθέτει επίσημη σελίδα κατάστασης υπηρεσίας. Για να ελέγξετε εάν η υπηρεσία είναι απενεργοποιημένη, το πρώτο μέρος που πρέπει να ελέγξετε είναι το Κατάσταση Mojang λογαριασμός Twitter.

  Πώς να φιλοξενήσετε ένα παιχνίδι Minecraft σε μια εικονική μηχανή Linux

Εάν μια υπηρεσία που σχετίζεται με το Minecraft είναι εκτός λειτουργίας, θα πρέπει να υπάρξει ενημέρωση από τον λογαριασμό. Μετά από αυτό, πρέπει να περιμένετε να επιλυθεί το πρόβλημα.

Ελέγξτε τον ανιχνευτή

Εάν ο Mojang δεν έχει δημοσιεύσει ενημέρωση ή δεν γνωρίζει κάποιο πρόβλημα με το Realms, μπορείτε να δοκιμάσετε Down Detector. Το Down Detector λειτουργεί στις τάσεις αναζήτησης χρηστών. Εάν πολλά άτομα, ακόμη και εκείνοι που δεν παίζουν στο ίδιο Realm με εσάς, είναι η Google εάν το Realms είναι απενεργοποιημένο, θα εμφανιστεί στον Down Detector.

Εάν συμβαίνει, είναι ασφαλές να υποθέσουμε ότι υπάρχει πρόβλημα από την πλευρά του διακομιστή. Μπορείτε να στείλετε ένα tweet στον λογαριασμό υποστήριξης Twitter Mojang για να τραβήξετε την προσοχή τους.

  Πώς μπορώ να βρω τους φίλους μου στο Minecraft;

συμπέρασμα

Το Minecraft Realms είναι μικρότεροι διακομιστές, αλλά πολλοί άνθρωποι έχουν ρυθμίσει το δικό τους Realm. Ένα μόνο βασίλειο μπορεί να εξυπηρετεί μόνο λίγους ανθρώπους, αλλά η ίδια η υπηρεσία είναι τεράστια. Δεν είναι πρωτόγνωρο για μια υπηρεσία αυτού του μεγέθους και της φύσης να πέσει κάτω. Τούτου λεχθέντος, εάν όλοι μπορούν να συνδεθούν σε ένα βασίλειο, αλλά εσείς δεν μπορείτε, είναι απίθανο το Realms να είναι εκτός λειτουργίας. Ελέγξτε τη σύνδεσή σας, τους ορισμούς προστασίας από ιούς και τις ρυθμίσεις του τείχους προστασίας. Ενδέχεται να έχουν ενημερώσει ή επαναφέρει και μπορεί να εμποδίζουν τη σύνδεση.