Πώς μπορώ να βρω τους φίλους μου στο Minecraft;

Το Minecraft δεν χρειαζόταν ποτέ έναν λογαριασμό για να το παίξει. Οι χρήστες έπρεπε να δημιουργήσουν έναν λογαριασμό Mojang για να αγοράσουν το παιχνίδι, αλλά τίποτα πέρα ​​από αυτό. Αυτό άλλαξε αφού η Microsoft αγόρασε το Minecraft. Τώρα χρειάζεστε έναν λογαριασμό Microsoft Live για να παίξετε το Minecraft. Τα καλά νέα είναι ότι ένας λογαριασμός Microsoft Live λειτουργεί με τις υπηρεσίες του Xbox και το δίκτυο παιχνιδιών και παικτών του.

Βρείτε φίλους στο Minecraft

Το Minecraft είναι ένα παιχνίδι ανοιχτού κόσμου που μπορείτε να παίξετε online με πολλούς παίκτες. Έχετε την επιλογή να εγγραφείτε σε οποιονδήποτε διαδικτυακό διακομιστή και θα υπάρχουν άλλοι παίκτες εκεί. Εάν προτιμάτε να μην παίζετε με αγνώστους, μπορείτε πάντα να παίξετε με τους φίλους σας. Το κόλπο είναι να τα βρεις και να τα πάρεις όλα στον ίδιο διακομιστή.

  Πώς να φτιάξετε τούβλα στο Minecraft

Πώς να βρείτε φίλους στο Minecraft

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να βρείτε τους φίλους σας στο Minecraft. Εάν θέλετε να ακολουθήσετε την απλούστερη διαδρομή, μπορείτε απλώς να μοιραστείτε τον διακομιστή στον οποίο παίζετε και να τους βάλετε όλους να ενταχθούν σε αυτόν. Δεν θα είστε «συνδεδεμένοι» με τους φίλους σας, αλλά θα είστε όλοι στον ίδιο διακομιστή όπου μπορείτε να παίξετε μαζί.

Βρείτε ετικέτες παικτών

Για να προσκαλέσετε τους φίλους σας να παίξουν Minecraft μαζί σας, πρέπει να τους προσθέσετε. Οι φίλοι προστίθενται μέσω μιας ετικέτας παίκτη. Μια ετικέτα παίκτη λαμβάνεται από την εφαρμογή Xbox. Όποιος παίζει Minecraft έχει λογαριασμό Microsoft Live και από συσχέτιση έχει μια ετικέτα παιχνιδιού.

  Πώς να δαμάσεις μια γάτα στο Minecraft

Ρωτήστε τους φίλους σας για την ετικέτα παιχνιδιού τους. Μόλις έχετε την ετικέτα, μπορείτε να την προσθέσετε απευθείας όταν προσκαλείτε φίλους να παίξουν ένα παιχνίδι Minecraft ή μπορείτε να τους προσθέσετε στην εφαρμογή Xbox (δεν χρειάζεται να έχετε Xbox). Μπορείτε να αποκτήσετε την εφαρμογή στην κινητή συσκευή σας ή στα Windows 10.

Μόλις αποκτήσετε την εφαρμογή Xbox, ακολουθήστε αυτά τα βήματα.

Ανοίξτε την εφαρμογή Xbox.
Συνδεθείτε με τον ίδιο λογαριασμό Microsoft που χρησιμοποιείτε για να συνδεθείτε στο Minecraft.
Μεταβείτε στην καρτέλα Κοινωνικά.
Εισαγάγετε την ετικέτα παίκτη του φίλου σας στη γραμμή αναζήτησης.
Επιλέξτε τα από τα αποτελέσματα και κάντε κλικ στην Παρακολούθηση.
Ζητήστε από τον φίλο σας να σας ακολουθήσει.
Μόλις ακολουθήσετε ο ένας τον άλλον, το άλλο άτομο θα εμφανίζεται ως φίλος.

Προσθέστε φίλους στο Minecraft

Ανοίξτε το Minecraft.
Επιλέξτε έναν κόσμο για να παίξετε.
Μόλις φορτωθεί ο κόσμος, μεταβείτε στις ρυθμίσεις του κόσμου.
Στα δεξιά, κάντε κλικ στο κουμπί Πρόσκληση στο παιχνίδι.
Επιλέξτε έναν φίλο από τη λίστα και στείλτε την πρόσκληση.

  Πώς να φτιάξετε ένα κρεβάτι στο Minecraft

Εάν δεν έχετε προσθέσει τους φίλους σας στο Xbox, αλλά έχετε την ετικέτα παίκτη τους, μπορείτε να τους προσκαλέσετε απευθείας στο Minecraft.

Ανοίξτε το Minecraft.
Επιλέξτε έναν κόσμο για να παίξετε.
Μόλις φορτωθεί ο κόσμος, αποδράστε/έξτε στις ρυθμίσεις του παιχνιδιού.
Κάντε κλικ στο κουμπί Πρόσκληση στο παιχνίδι.
Κάντε κλικ στην Προσθήκη φίλου.
Εισαγάγετε την ετικέτα παίκτη του φίλου σας.
Στείλτε την πρόσκληση.

συμπέρασμα

Οι φίλοι στο Minecraft συνδέονται μέσω του δικτύου Xbox στο οποίο συνδέεστε αυτόματα όταν δημιουργείτε έναν λογαριασμό Microsoft. Θα χρειαστεί να δημιουργήσετε μια ετικέτα παίκτη για τον εαυτό σας, αλλά αυτό είναι το μόνο που χρειάζεστε. Η ετικέτα παίκτη είναι απαραίτητη για την προσθήκη φίλων στο Minecraft. Δεν χρειάζεται να αγοράσετε υπηρεσίες που σχετίζονται με το Xbox.