Πώς να χρησιμοποιήσετε το adblock στο YouTube [Chrome]

Οι διαφημίσεις YouTube έχουν γίνει πιο κοινές. Πριν από πολλά χρόνια, λίγα βίντεο είχαν διαφημίσεις, αλλά τώρα μπορείτε να δείτε μια διαφήμιση στην αρχή και στο τέλος ενός βίντεο. Μερικές φορές, εάν ένα βίντεο διαρκεί δέκα λεπτά, θα δείτε μια διαφήμιση στη μέση του βίντεο ή θα δείτε δύο στην αρχή. Το χειρότερο είναι ότι δεν μπορούν να παραβλεφθούν όλα. Το YouTube έχει επίσης αρχίσει να προσθέτει διαφημίσεις σε βίντεο, ακόμα κι αν ο αρχικός χρήστης δεν έχει δημιουργήσει έσοδα από αυτά. Είναι αυτονόητο ότι οι χρήστες αναζητούν τρόπους για να αποκλείσουν αυτές τις διαφημίσεις.

διαφημίσεις youtube chrome

Adblock στο YouTube [Chrome]

Μπορείτε να αποκλείσετε διαφημίσεις στο YouTube, ακόμα κι αν χρησιμοποιείτε το πρόγραμμα περιήγησης της Google: το Chrome. Το κόλπο είναι προέκταση. Υπάρχουν πολλές επεκτάσεις αποκλεισμού διαφημίσεων, κάποιες λειτουργούν και άλλες όχι.

  Πώς να παίξετε το YouTube στο παρασκήνιο στο iOS

Adblock για το Youtube

Το Adblock για το Youtube είναι μια από τις πιο δημοφιλείς επεκτάσεις για τον αποκλεισμό διαφημίσεων στο YouTube. Έχει περισσότερους από 10.000.000 χρήστες, κάτι που αποτελεί εξαιρετική υποστήριξη.

Εγκαταστήστε το Adblock για Youtube από το Chrome Web Store.
Η επέκταση θα ζητήσει αρκετά διαφορετικά δικαιώματα.
Παίξτε ένα βίντεο και δεν θα εμφανίζονται διαφημίσεις.

Προβλήματα με προγράμματα αποκλεισμού διαφημίσεων YouTube

Τα προγράμματα αποκλεισμού διαφημίσεων YouTube λειτουργούν καλά ως επί το πλείστον. Το YouTube δεν προσπαθεί ενεργά να τις αποκλείσει και η Google δεν εκκινεί αυτούς τους τύπους επεκτάσεων από το Chrome web store. Μπορείτε να υπολογίζετε σε έναν ή περισσότερους ή πολλούς τύπους αυτών των επεκτάσεων που θα είναι πάντα διαθέσιμες στο Chrome Web store.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε την Παρακολούθηση αργότερα στο YouTube

Τούτου λεχθέντος, μερικές φορές η ροή διακόπτεται λόγω αυτών των επεκτάσεων. Εάν ξαφνικά διαπιστώσετε ότι τα βίντεο του YouTube δεν παίζονται μετά την εγκατάσταση ενός προγράμματος αποκλεισμού διαφημίσεων, δοκιμάστε τα παρακάτω.

Απεγκαταστήστε άλλα προγράμματα αποκλεισμού διαφημίσεων που έχετε εγκαταστήσει στο Chrome. Είναι καλύτερο να χρησιμοποιείτε μόνο ένα.
Ελέγξτε εάν το λογισμικό προστασίας από ιούς μπορεί να αποκλείει την επέκταση και, με αυτόν τον τρόπο, μπορεί να αποκλείει και το YouTube. Εάν υποψιάζεστε ότι φταίει το Windows Defender, μπορείτε να αποκλείσετε τη σάρωση του φακέλου επέκτασης. Ο φάκελος επέκτασης βρίσκεται στο φάκελο Chrome στο φάκελο AppData. Χρησιμοποιήστε το αναγνωριστικό της επέκτασης για να προσδιορίσετε το φάκελό της. Το αναγνωριστικό μπορεί να αντιγραφεί από τη σελίδα επεκτάσεων Chrome.
Εάν η επέκταση σταματήσει να λειτουργεί τυχαία, θα πρέπει να την απενεργοποιήσετε και να την ενεργοποιήσετε ξανά.
Εάν η επέκταση εξακολουθεί να μην λειτουργεί, απεγκαταστήστε την και εγκαταστήστε την ξανά.

  Πώς να απαλλαγείτε από τον αριθμό στην καρτέλα YouTube

συμπέρασμα

Οι διαφημίσεις YouTube έχουν ξεφύγει από τον έλεγχο. Ο ιστότοπος πρέπει να κερδίσει χρήματα και δεδομένου του πόσο περιεχόμενο βίντεο ανεβάζεται στον ιστότοπο καθημερινά, είναι αυτονόητο ότι το κόστος του ιστότοπου πρέπει να είναι αστρονομικό. Η συνδρομητική υπηρεσία του YouTube δεν έχει απογειωθεί αρκετά και δεν κατάφερε να νικήσει το Twitch. Οι διαφημίσεις είναι, μέχρι στιγμής, ο μόνος τρόπος. Τούτου λεχθέντος, εάν παρακολουθείτε συχνά τα βίντεο ενός συγκεκριμένου δημιουργού περιεχομένου, απενεργοποιήστε το adblock για τα βίντεό του για να τα υποστηρίξετε.