Πώς να εισαγάγετε έναν παλιό λογαριασμό email στο Gmail

Εάν αλλάξατε πρόσφατα στο Gmail, αλλά θέλετε να εισαγάγετε όλα τα παλιά σας μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στον λογαριασμό σας, η Google το κάνει παιχνιδάκι. Αυτόματη μεταφορά μηνυμάτων και επαφών από τη μια διεύθυνση email στην άλλη μέσα σε λίγα λεπτά.

Το Gmail χρησιμοποιεί ένα ενσωματωμένο εργαλείο μετεγκατάστασης που προσφέρεται από ShuttleCloud που σας επιτρέπει να εισάγετε τα πάντα από τα παλιά σας εισερχόμενα δωρεάν — μια υπηρεσία που συνήθως κοστίζει 19,95 $/εισαγωγή!

Για να ξεκινήσετε, συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Gmail όπου θέλετε να μετεγκαταστήσετε όλα τα παλιά email σας, κάντε κλικ στο γρανάζι ρυθμίσεων και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο «Ρυθμίσεις».

Κάντε κλικ στο γρανάζι ρυθμίσεων και, στη συνέχεια, κάντε κλικ

Κάντε κλικ στην καρτέλα “Λογαριασμοί και εισαγωγή” και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή “Εισαγωγή αλληλογραφίας και επαφών”.

Κάντε κλικ

Θα ανοίξει ένα νέο παράθυρο. Εισαγάγετε τη διεύθυνση email σας στο πεδίο που παρέχεται και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο «Συνέχεια».

  Πώς λειτουργούν τα ολογράμματα στη σκηνή;

Εισαγάγετε τη διεύθυνση email από την οποία θέλετε να μετεγκαταστήσετε τα email και, στη συνέχεια, κάντε κλικ

Χρησιμοποιώντας αυτήν την υπηρεσία, συμφωνείτε με τους όρους χρήσης και την πολιτική απορρήτου της ShuttleCloud. Διαβάστε πάνω τους και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο «Συνέχεια».

Διαβάστε τους Όρους Παροχής Υπηρεσιών και την Πολιτική Απορρήτου της υπηρεσίας και, στη συνέχεια, κάντε κλικ

Θα ανοίξει ένα νέο παράθυρο. Εισαγάγετε τα διαπιστευτήριά σας στη σελίδα σύνδεσης για να συνεχίσετε στο επόμενο βήμα. Διαφορετικά, εάν είστε ήδη συνδεδεμένοι, μπορείτε να παραλείψετε αυτό το βήμα.

Στη σελίδα Είσοδος, εισαγάγετε τα διαπιστευτήρια στο email σας και, στη συνέχεια, κάντε κλικ

Με βάση την υπηρεσία email που χρησιμοποιήσατε, πρέπει να δώσετε στο εργαλείο διαφορετική άδεια πρόσβασης στο email σας. Διαβάστε τη σελίδα που καθορίζει την άδεια που θα έχει. Όταν τελειώσετε, κάντε κλικ στο «Ναι».

Για να έχει πρόσβαση αυτή η εφαρμογή σε email και επαφές που σχετίζονται με τον λογαριασμό email σας, πρέπει να της παραχωρήσετε πρόσβαση στον λογαριασμό email σας.  Διαβάστε τα δικαιώματα και, στη συνέχεια, κάντε κλικ

Εάν η εφαρμογή έχει αποκτήσει με επιτυχία πρόσβαση στο email σας, θα πρέπει να δείτε το παρακάτω μήνυμα. Κλείστε το παράθυρο για να συνεχίσετε.

Αφού χορηγηθεί άδεια στο εργαλείο, θα δείτε ένα

Αφού κλείσετε το δεύτερο παράθυρο, μπορείτε να επιλέξετε ποιες πληροφορίες θα εισάγονται στον λογαριασμό σας στο Gmail. Μπορείτε να εισαγάγετε επαφές και μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και επίσης να προωθήσετε αυτόματα τυχόν νέα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εντός των επόμενων 30 ημερών. Επιλέξτε όλα τα πλαίσια που σας αφορούν και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο «Έναρξη εισαγωγής».

  Δοκιμάστε την ακοή σας με ένα iPhone και ένα ήσυχο δωμάτιο

Επιλέξτε ποιες πληροφορίες και δεδομένα θέλετε να εισαχθούν και, στη συνέχεια, κάντε κλικ

Αφού κάνετε κλικ στο κουμπί, το εργαλείο αρχίζει να μεταφέρει πράγματα στο Gmail σας. Αυτή η διαδικασία μπορεί να διαρκέσει από μερικές ώρες έως δύο ημέρες πριν αρχίσετε να βλέπετε οτιδήποτε εμφανίζεται.

Κάντε κλικ στο “OK” για να τελειώσετε και, στη συνέχεια, κλείστε το παράθυρο.

Κάντε κλικ

Μπορείτε να ελέγξετε την κατάσταση της εισαγωγής από τη σελίδα ρυθμίσεων όπου ξεκινήσατε τη διαδικασία εισαγωγής (Ρυθμίσεις cog > Ρυθμίσεις > Λογαριασμοί και Εισαγωγή).

Μπορείτε να δείτε την πρόοδο της εισαγωγής από τις Ρυθμίσεις > Λογαριασμοί και Εισαγωγή.”  width=”650″ ύψος=”179″ onload=”pagespeed.lazyLoadImages.loadIfVisibleAndMaybeBeacon(this);”  onerror=”this.onerror=null;pagespeed.lazyLoadImages.loadIfVisibleAndMaybeBeacon(this);”></p>
<p>Όταν ολοκληρωθεί το εργαλείο μετεγκατάστασης, ο παλιός λογαριασμός email σας θα αποκτήσει τη δική του ετικέτα στο αριστερό πλαίσιο του Gmail .  Όλα όσα εισάγονται από αυτό το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι ορατά από εδώ.</p>
<div style=

Όταν επιλέγετε το Gmail να εισάγει επαφές από την άλλη διεύθυνση email σας, εισάγονται απευθείας στον λογαριασμό σας Google και βρίσκονται στη διεύθυνση contacts.google.com με όλες τις άλλες κάρτες επικοινωνίας σας.

Εάν χρησιμοποιήσατε κατά λάθος λάθος email και θέλετε να διακόψετε την εισαγωγή, επιστρέψτε στις Ρυθμίσεις > Λογαριασμοί και Εισαγωγή και κάντε κλικ στο «Διακοπή» δίπλα στην πρόοδο εισαγωγής.

Για να σταματήσετε τη διαδικασία εισαγωγής, επιστρέψτε στις Ρυθμίσεις > Λογαριασμοί και Εισαγωγή και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο «Διακοπή».  onerror=”this.onerror=null;pagespeed.lazyLoadImages.loadIfVisibleAndMaybeBeacon(this);”></p>
<p>Θα εμφανιστεί ένα μήνυμα επιβεβαίωσης.  Κάντε κλικ στο “OK” για να σταματήσετε τη διαδικασία.</p>
<p><img loading=

Δεν χρειάζεται πλέον να φοβάστε ότι θα χάσετε παλιά μηνύματα ή να ανησυχείτε μήπως χάσετε νέα ενώ ειδοποιείτε όλους για τη νέα σας διεύθυνση. Με το εργαλείο μετεγκατάστασης στο Gmail, η αλλαγή email είναι μια αβίαστη και ανώδυνη διαδικασία.