Πώς να εγκαταστήσετε Αλλαγή γραμματοσειρών TTL στο Android χωρίς Root (Λειτουργεί) – 2023

Τα smartphone Android είναι εύχρηστες και επίσης οικονομικές κινητές συσκευές. Μπορούμε να έχουμε πρόσβαση στο διαδίκτυο, να μοιραζόμαστε αρχεία, να παίζουμε παιχνίδια, να στέλνουμε email, να τραβήξουμε φωτογραφίες, να κάνουμε βίντεο, ηχογραφήσεις και διάφορες άλλες εκπληκτικές λειτουργίες.

Αντίθετα, η συσκευή Android εκτελεί διάφορες εργασίες σύμφωνα με διαφορετικές απαιτήσεις. Λόγω αυτών των ευελιξιών και οι χαμηλού κόστους συσκευές Android είναι πολύ δημοφιλείς.

Τα τηλέφωνα Android εξακολουθούν να έχουν τις γραμματοσειρές του συστήματος, οι οποίες είναι απλές και όχι πολύ ελκυστικές. Για να κάνουμε το τηλέφωνό μας Android πιο όμορφο, χρειαζόμαστε περισσότερες προσαρμοσμένες γραμματοσειρές για να αλλάξουμε τη γραμματοσειρά στο Android.

Αυτές οι γραμματοσειρές μπορούν να εγκατασταθούν τόσο σε συσκευές Android με ρίζες όσο και σε συσκευές Android χωρίς ρίζες. Συνήθως, για να κάνουμε μια συσκευή Android πιο ελκυστική, αλλάζουμε το GUI εγκαθιστώντας προσαρμοσμένες ROM στο Android.

Αλλά για να τα εγκαταστήσουμε, πρέπει να κάνουμε root τη συσκευή μας Android. Αφού ήδη γράψαμε για πώς να κάνετε root τη συσκευή Android. Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του rooting Android, ωστόσο μπορούμε να εγκαταστήσουμε εφαρμογές root στο Android, κάτι που είναι εκπληκτικό.

Από την άλλη, όλοι έχουμε διαφορετικές επιλογές σε γραμματοσειρές. Έτσι, αν θέλετε να αλλάξετε τη γραμματοσειρά σε μια συσκευή Android χωρίς root. Στη συνέχεια, εδώ θα εξηγήσουμε όλους τους πιθανούς τρόπους βελτίωσης της γραμματοσειράς στο Android χωρίς ή με ριζοβολία συσκευών Android.

Πώς να αλλάξετε γραμματοσειρά σε τηλέφωνα Android.

Μέθοδος 1η:- Χρήση του GO Launcher Ex (για τηλέφωνα που δεν έχουν ρίζες).

Το GO launcher Ex είναι μια από τις καλύτερες και πιο δημοφιλείς εφαρμογές εκκίνησης Android που σας επιτρέπουν να αλλάξετε τις γραμματοσειρές του συστήματός σας και να προσφέρετε στη συσκευή σας Android μια νέα εμφάνιση με εκπληκτικά χρώματα και στυλ.

  Το Coursera και η βιβλιοθήκη του με δωρεάν διαδικτυακά μαθήματα βίντεο έρχονται στο Android

Το GO launcher Ex παρέχει επίσης διαφορετικούς τύπους ταπετσαριών για να κάνει την οθόνη μας πιο ελκυστική. Διατίθεται δωρεάν στο Google Play Store. Αυτή η εφαρμογή μπορεί επίσης να κλειδώσει εφαρμογές με κλείδωμα μοτίβου και καρφίτσας.

Υποστηρίζει 4M apk για να αυξήσει την απόδοση του τηλεφώνου μας. Παρέχει επίσης ένα εφέ μετάβασης σε κάθε διαφάνεια.

Το GO launcher Ex είναι μια ελαφριά εφαρμογή με ελκυστική και εύχρηστη διεπαφή. Έχει περίπου 200 εκατομμύρια χρήστες, καθώς έχουμε ήδη παραθέσει μερικούς καλύτερους εκτοξευτές Android.

Πρέπει να ελέγξετε: – Καλύτερος εκκινητής για Android

Αλλαγή γραμματοσειράς σε Android χρησιμοποιώντας GO Launcher EX.

Βήμα 1. Πρωτα απο ολα, Εγκαταστήστε το GO Launcher από το Google Play Store ή κάνοντας κλικ στο παρακάτω κουμπί.

  Νέες δυνατότητες στον Firefox 39 για επιτραπέζιους υπολογιστές και Android

Βήμα 2. Τότε, πρέπει εγκαθιστώ Γραμματοσειρές GO Launcher από το Play Store ή κάνοντας κλικ στο κουμπί παρακάτω, καθώς οι γραμματοσειρές εκκίνησης GO είναι μια καταπληκτική εφαρμογή που παρέχει διαφορετικές γραμματοσειρές.

Βήμα 3. Ανοίξτε την εφαρμογή Go Launcher και από την αρχική οθόνη, πατήστε το κουμπί Μενού στη δεξιά γωνία.
Βήμα 4. Επιλέξτε τις προτιμήσεις από το μενού και, στη συνέχεια, αναζητήστε την επιλογή γραμματοσειράς.

Βήμα 5. Τώρα βλέπετε τη λίστα με τις γραμματοσειρές και, στη συνέχεια, επιλέξτε τη γραμματοσειρά της επιλογής σας.

Βήμα 6. Μπορείτε να τοποθετήσετε μη αυτόματα τα αρχεία γραμματοσειράς στη διαδρομή /sdcard/GOlauncher Ex/fonts.
Βήμα 7. Αφού κάνετε τις αλλαγές, οι αλλαγές πραγματοποιούνται αμέσως χωρίς επανεκκίνηση του τηλεφώνου.

Μέθοδος 2η: – Αλλαγή γραμματοσειράς σε Android χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα εγκατάστασης γραμματοσειρών (για τηλέφωνα Android με ρίζες).

Το Font Installer είναι μία από τις καλύτερες εφαρμογές Android για την αλλαγή των γραμματοσειρών μιας συσκευής με root. Διατίθεται δωρεάν στο Google Play Store.

Το Font Installer σάς επιτρέπει να εγκαταστήσετε εκατοντάδες προσαρμοσμένες γραμματοσειρές, να κάνετε προεπισκόπηση, να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας και να εγκαταστήσετε από μια κάρτα SD, ενώ σας επιτρέπει επίσης να μοιράζεστε τη γραμματοσειρά μας. Θα σας επιτρέψει να δώσετε στο τηλέφωνό σας μια νέα εμφάνιση με πολλές προσαρμοσμένες γραμματοσειρές.

Περίπου 5.000.000 άτομα χρησιμοποιούν αυτήν την εφαρμογή. Αυτή η εφαρμογή είναι μια ελαφριά εφαρμογή που παρέχει απλή στη χρήση διεπαφή.

  Ελευθερώστε χώρο στο Android καταργώντας ανεπιθύμητες εφαρμογές και διπλότυπες φωτογραφίες

Βήματα για την αλλαγή της γραμματοσειράς στο Android χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Font Installer.

Βήμα 1. Λήψη και Εγκαταστήστε το πρόγραμμα εγκατάστασης γραμματοσειρών Εφαρμογή στη συσκευή σας Android κάνοντας κλικ στο παρακάτω κουμπί.

Βήμα 2. Ανοίξτε και ξεκινήστε την εφαρμογή. Στη συνέχεια, αναζητήστε την καρτέλα Διακομιστής.

Βήμα 3. Στην καρτέλα Διακομιστής, βλέπετε μια λίστα με αρχεία γραμματοσειράς TTF που μπορούν να ληφθούν.
Βήμα 4. Μπορείτε να προβάλετε και να εγκαταστήσετε οποιαδήποτε από τις γραμματοσειρές από τη λίστα. Πατήστε τη γραμματοσειρά που θέλετε και κάντε κλικ στο Εγκατάσταση.

Βήμα 5. Μετά από αυτό, βλέπετε ένα αντίγραφο ασφαλείας. Μόλις δημιουργηθεί αντίγραφο ασφαλείας της γραμματοσειράς σας, θα σας ζητηθεί να επανεκκινήσετε το τηλέφωνό σας για να αντικατοπτρίζει την επιθυμητή γραμματοσειρά.

Βήματα για τη χρήση αρχείων TTF.

Βήμα 1. Εάν έχετε κατεβάσει το αρχείο TTF, τότε μπορείτε να αντιγράψετε το αρχείο γραμματοσειράς σας στο/κάρτα SD Ευρετήριο.

Βήμα 2. Εκτελέστε την εφαρμογή εγκατάστασης γραμματοσειράς και δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας της προηγούμενης γραμματοσειράς σας. Πρέπει να εκχωρήσετε άδεια Superuser ή SuperSU όταν σας ζητηθεί.

Βήμα 3. Τώρα κάντε κλικ στο τοπικό πάτημα και βρείτε το αρχείο TTF που αντιγράφετε στην κάρτα SD.

Βήμα 4. Κάντε κλικ στο επιθυμητό αρχείο TTF που θέλετε να χρησιμοποιήσετε και πατήστε την επιλογή εγκατάστασης για να το κάνετε γραμματοσειρά συστήματος.

Βήμα 5. Επανεκκινήστε τη συσκευή σας για να αντικατοπτρίσετε τις αλλαγές.

Ως εκ τούτου, αυτές είναι η ασφαλής και καλύτερη μέθοδος για να αλλάξετε τη γραμματοσειρά μιας συσκευής Android με ή χωρίς root. Υπάρχουν πολλές άλλες διάφορες εφαρμογές και τρόποι για να αλλάξετε τη γραμματοσειρά της συσκευής Android. Εξηγούμε μόνο ποια είναι εύχρηστα και εύχρηστα. Ελπίζουμε να σας αρέσει αυτή η μέθοδος για την αλλαγή της γραμματοσειράς Android, μην ξεχάσετε να τη μοιραστείτε με άλλους.