Πώς να εγγραφείτε σε ένα Twitch Streamer χρησιμοποιώντας το Amazon Prime

Η συνδρομή στο Amazon Prime προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα, ένα από τα οποία είναι η δωρεάν συνδρομή στο Twitch Prime. Δείτε πώς μπορείτε να συνδέσετε τους λογαριασμούς σας και να λάβετε όλα τα οφέλη του Twitch Prime δωρεάν.

Τι είναι το Twitch Prime;

Το Twitch Prime είναι μια premium εμπειρία στην υπηρεσία ροής βιντεοπαιχνιδιών που περιλαμβάνεται με μια συνδρομή στο Amazon Prime. Το Twitch Prime περιλαμβάνει παιχνίδια μπόνους, αποκλειστικό περιεχόμενο εντός παιχνιδιού και πολλά άλλα.

Για πολλούς ανθρώπους, το πιο πολύτιμο πλεονέκτημα μιας συνδρομής Prime είναι η δωρεάν συνδρομή στο κανάλι Twitch που συνοδεύει. Αυτό το πλεονέκτημα υποστηρίζει άμεσα τον αγαπημένο σας streamer. Επιπλέον, μπορείτε να εγγραφείτε ξανά (δωρεάν) κάθε μήνα, αρκεί να έχετε μια ενεργή συνδρομή στο Amazon Prime συνδεδεμένη με τον λογαριασμό σας στο Twitch.

  Πώς να παρακολουθήσετε τα Twitch Streams χωρίς πρόγραμμα περιήγησης στο Linux

Επισκεφθείτε το Σελίδα FAQ Οδηγού Twitch Prime για την πλήρη λίστα των παροχών.

Συνδέστε τους λογαριασμούς σας Twitch και Amazon Prime

Για να αποκτήσετε πρόσβαση σε μια δωρεάν συνδρομή στο Twitch Prime, πρέπει να συνδέσετε τον λογαριασμό σας στο Amazon Prime και τους λογαριασμούς Twitch.tv. Για να το κάνετε αυτό, κατευθυνθείτε προς Amazon Twitch Prime.

Κάντε κλικ στο «Σύνδεση» στην επάνω δεξιά γωνία και, στη συνέχεια, πληκτρολογήστε τις πληροφορίες του λογαριασμού σας στο Amazon Prime.

Κάντε κλικ

Αφού συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Amazon, κάντε κλικ στο «Σύνδεση λογαριασμού Twitch». Στη συνέχεια, θα σας ζητηθεί να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Twitch. Επιβεβαιώστε ότι οι λογαριασμοί είναι συνδεδεμένοι και, στη συνέχεια, μεταβείτε Τράβηγμα για να ξεκινήσετε με τη συνδρομή Prime.

Κάντε κλικ

Πώς να εγγραφείτε σε ένα Twitch Streamer

Όταν επιλέγετε να εγγραφείτε σε έναν streamer του Twitch μέσω της συνδρομής σας στο Prime, δίνετε 4,99 $ σε αυτό το άτομο.

Για να εγγραφείτε σε έναν streamer, μεταβείτε στο προφίλ του και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή “Εγγραφή” στο επάνω μέρος της σελίδας.

  Πώς να δείτε ποιος παρακολουθεί στο Twitch

Κάντε κλικ

Εάν αυτή είναι η πρώτη φορά που εγγράφεστε σε έναν streamer από τον λογαριασμό σας στο Twitch Prime, θα ερωτηθείτε εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τη μηνιαία δωρεάν συνδρομή σας για αυτόν τον streamer. Κάντε κλικ στο «Ναι» για να εγγραφείτε σε αυτόν τον streamer για ένα μήνα χωρίς επιπλέον χρέωση.

Ωστόσο, αφού εγγραφείτε σε έναν streamer μέσω της συνδρομής σας Prime, θα πρέπει να περιμένετε ένα μήνα για να μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε ξανά τη δωρεάν συνδρομή σας. Εάν θέλετε να ρυθμίσετε μια επαναλαμβανόμενη συνδρομή, κάντε ξανά κλικ στο “Εγγραφή” και, στη συνέχεια, επιλέξτε την επιλογή “Συνέχεια εγγραφής”.

Εάν επιλέξετε να μετατρέψετε τη συνδρομή σας Prime σε επαναλαμβανόμενη συνδρομή, θα χρεωθείτε με τη μηνιαία χρέωση των 4,99 $. Πρέπει να εγγράφεστε μη αυτόματα σε ένα streamer κάθε 30 ημέρες για να χρησιμοποιήσετε ξανά τη συνδρομή σας στο Twitch Prime.

Πώς να δείτε τις τρέχουσες συνδρομές σας

Μπορείτε να δείτε τις συνδρομές σας ανά πάσα στιγμή Τράβηγμα. Για να το κάνετε αυτό, κάντε κλικ στην εικόνα του προφίλ σας στην επάνω δεξιά γωνία και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή “Συνδρομές”.

  Πώς να διεκδικήσετε τα δωρεάν παιχνίδια και τα στοιχεία εντός παιχνιδιού από το Twitch Prime

Κάντε κλικ

Η σελίδα “Συνδρομές” εμφανίζει όλες τις τρέχουσες (και τις ληγμένες) συνδρομές σας, μαζί με τα πλεονεκτήματα της συνδρομής, τις ημερομηνίες λήξης και εάν η καθεμία είναι επί πληρωμή ή Prime.

Πώς να εγγραφείτε ξανά σε ένα Streamer μέσω του Twitch Prime

Αφού εγγραφείτε σε έναν streamer μέσω του συνδεδεμένου λογαριασμού Prime, θα πρέπει να περιμένετε έναν μήνα για να μπορέσετε να εγγραφείτε ξανά.

Για να ελέγξετε τις συνδρομές σας, κάντε κλικ στο avatar σας στην επάνω δεξιά γωνία Τράβηγμακαι, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή “Συνδρομές”. Εμφανίζεται μια λίστα με τις τρέχουσες, τις προικισμένες και τις ληγμένες συνδρομές σας.

Όλες οι τρέχουσες συνδρομές σας θα βρίσκονται στην καρτέλα “Οι συνδρομές σας”. Στην παρακάτω εικόνα, βλέπετε ότι μια συνδρομή Prime χρησιμοποιήθηκε για να εγγραφείτε σε μια ροή.

Μια ημερομηνία λήξης της συνδρομής στο

Μπορείτε είτε να πληρώσετε για να εγγραφείτε ξανά τώρα είτε να χρησιμοποιήσετε τη συνδρομή σας στο Twitch Prime για να πληρώσετε για άλλη συνδρομή στο streamer μετά τη λήξη της.

Η εγγραφή είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να υποστηρίξετε οικονομικά τους αγαπημένους σας streamers του Twitch. Και, αν εγγραφείτε μέσω της συνδρομής σας στο Twitch Prime, μπορείτε να το κάνετε χωρίς να ξοδέψετε δεκάρα!