Πώς να απενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις για ομαδικά μηνύματα στο LinkedIn


Το σύστημα ανταλλαγής μηνυμάτων του LinkedIn δεν αδικεί το δίκτυο. Δεδομένου ότι το δίκτυο απευθύνεται σε επαγγελματίες, η δυνατότητα ανταλλαγής μηνυμάτων είναι απλώς μια απογοήτευση. Τα ομαδικά μηνύματα είναι τα χειρότερα. μπορείτε να προστεθείτε σε μια τεράστια ομάδα και δεν υπάρχει έλεγχος σε επίπεδο διαχειριστή σχετικά με το ποιος μπορεί να στείλει ένα μήνυμα σε ολόκληρη την ομάδα. Τα άτομα με τα οποία δεν είστε συνδεδεμένοι θα στέλνουν μηνύματα στην ομάδα σχεδόν για οτιδήποτε και θα λαμβάνετε ειδοποίηση για αυτό. Ενώ υπάρχει η επιλογή “διαγραφής” της συνομιλίας, παραμένετε μέλος της ομάδας και τυχόν νέα μηνύματα που αποστέλλονται σε αυτήν την ομάδα εμφανίζονται ξανά στα εισερχόμενά σας. Ο μόνος τρόπος για να παραμείνετε υγιείς και να μην σας ενοχλούν τα ανεπιθύμητα μηνύματα είναι να απενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις για αυτά τα ομαδικά μηνύματα. Να πώς.

  Πώς να επιλέξετε ένα πρόγραμμα ανάγνωσης ειδήσεων για μια εξαιρετική εμπειρία Usenet

Στο LinkedIn για τον Ιστό, μεταβείτε στα εισερχόμενά σας και κάντε κλικ στο κουμπί περισσότερες επιλογές στην επάνω δεξιά γωνία μιας ομαδικής συνομιλίας. Στο αναπτυσσόμενο μενού, επιλέξτε “Σίγαση συνομιλίας” και δεν θα ειδοποιηθείτε ποτέ για νέα δραστηριότητα στην ομάδα. Μπορείτε να διαγράψετε τη συνομιλία αν θέλετε μετά.

Στις εφαρμογές για κινητά, μεταβείτε στα μηνύματά σας και πατήστε την κεφαλίδα μιας ομαδικής συνομιλίας για να μεταβείτε στην οθόνη Λεπτομέρειες συνομιλίας. Υπάρχει ένας διακόπτης Ειδοποιήσεων εδώ που μπορείτε να απενεργοποιήσετε και δεν θα λαμβάνετε πλέον ειδοποιήσεις για νέα μηνύματα στην ομάδα.

Τα ομαδικά μηνύματα στο LinkedIn δεν έχουν κανενός είδους φίλτρο. Μπορείτε εύκολα να συμπεριλάβετε άτομα που είναι συνδέσεις πρώτου και δεύτερου επιπέδου στην ίδια ομάδα και δεν υπάρχει τρόπος να περιορίσετε ποιος μπορεί να στείλει μηνύματα. Καταλήγετε σε συζητήσεις που κυμαίνονται από θέματα όπως ασφάλειες, εκπαιδεύσεις, θέσεις εργασίας, λανσαρίσματα ιστοτόπων και αιτήματα για like σε σελίδες Facebook. Αυτό που χρειάζεται το LinkedIn είναι να δώσει στους χρήστες την επιλογή να αποχωρήσουν από μια ομαδική συνομιλία όπως κάνει το Facebook.

  Σας λείπει το Touch ID; Σίγουρα όχι