Πώς να διεκδικήσετε τα δωρεάν παιχνίδια και τα στοιχεία εντός παιχνιδιού από το Twitch Prime

Τα μέλη του Amazon Prime έχουν πρόσβαση σε μια σειρά από λειτουργίες πέρα ​​από τη δωρεάν αποστολή. Εάν χρησιμοποιείτε το Twitch, μπορεί να χάνετε αποκλειστικό περιεχόμενο εντός παιχνιδιού και δωρεάν παιχνίδια μπόνους κάθε μήνα.

Τι είναι το Twitch Prime;

Twitch Prime είναι μια premium υπηρεσία με την οποία μπορείτε να αποκτήσετε Amazon Prime και Prime Video συνδρομές. Το Twitch Prime σάς προσφέρει μία δωρεάν συνδρομή καναλιού και πρόσβαση σε δωρεάν παιχνίδια κάθε μήνα, αποκλειστικό περιεχόμενο εντός παιχνιδιού και πολλά άλλα.

Εδώ είναι όλα όσα συνοδεύουν μια συνδρομή:

Δωρεάν παιχνίδια, στοιχεία εντός παιχνιδιού και άλλα: Αποκτήστε δωρεάν παιχνίδια πρόσβασης, λάφυρα εντός παιχνιδιού, πακέτα ενίσχυσης, skins και πολλά άλλα κάθε μήνα.
Loot gifting: Μπορείτε να δωρίσετε τρία αντίγραφα αντικειμένων εντός του παιχνιδιού στους φίλους σας στο Twitch.
Μία δωρεάν συνδρομή καναλιού Twitch ανά μήνα: Μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε σε συνεργαζόμενα ή συνεργαζόμενα κανάλια.
Exclusive chat Prime: Θα λάβετε ένα σήμα συνομιλίας Prime μόνο για μέλη δίπλα στο όνομά σας, αποκλειστικά emoticon και προσαρμοσμένες επιλογές χρώματος συνομιλίας.
Εκτεταμένος χώρος αποθήκευσης εκπομπών: Αποθηκεύστε προηγούμενες εκπομπές στο Twitch για έως και 60 ημέρες, αντί για τις τυπικές 14 ημέρες.

Το Twitch Prime περιλαμβάνεται με το Amazon Prime στις ΗΠΑ, Μεξικό, Καναδά, Ιταλία, Γαλλία, Γερμανία, Βέλγιο, Αυστρία, Ισπανία, Ιαπωνία, Σιγκαπούρη, Ολλανδία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Βραζιλία, Ηνωμένο Βασίλειο και Αυστραλία.

Το Twitch Prime περιλαμβάνεται στο Prime Video σε περισσότερες από 200 άλλες χώρες και περιοχές.

Πώς να εγγραφείτε στο Twitch Prime

Το Twitch Prime περιλαμβάνεται σε έναν λογαριασμό Amazon Prime, αλλά δεν ενεργοποιείται αυτόματα. Εάν χρησιμοποιείτε ήδη το Twitch, πρέπει απλώς να συνδέσετε το Twitch στον Prime λογαριασμό σας. Χρειάζονται μόνο μερικά βήματα για να αρχίσετε να διεκδικείτε τα δωρεάν παιχνίδια και τα στοιχεία εντός παιχνιδιού.

Για να ξεκινήσετε, ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησής σας, μεταβείτε στο Twitch Primeκαι κάντε κλικ στην επιλογή “Σύνδεση”.

  Πώς να βρείτε μουσική που έχει εγκριθεί από το Twitch για ροή

Κάντε κλικ

Πληκτρολογήστε το email και τον κωδικό πρόσβασής σας στο Amazon Prime και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο «Σύνδεση».

Πληκτρολογήστε τα διαπιστευτήριά σας στο Amazon και, στη συνέχεια, κάντε κλικ

Αφού ανανεωθεί η σελίδα, κάντε κλικ στο «Σύνδεση λογαριασμού Twitch» για να ρυθμίσετε τη συνδρομή σας στο Twitch Prime.

Κάντε κλικ

Κάντε κλικ στο «Σύνδεση λογαριασμών» για να συνεχίσετε.

Κάντε κλικ

Κάντε κλικ στο «Επιβεβαίωση».

Κάντε κλικ

Μόλις συνδεθούν, επιστρέφετε στην κύρια σελίδα κλοπής του Twitch Prime. Εδώ, βλέπετε τις ακόλουθες τρεις ενότητες δωρεάν περιεχομένου που ενημερώνονται τακτικά:

Λάφυρα εντός του παιχνιδιού και άλλα: Διαθέσιμα μόνο στα μέλη του Twitch Prime, αυτά τα αποκλειστικά αντικείμενα περιλαμβάνουν καλλυντικά δέρματα, πακέτα παικτών, όπλα, ενισχυτικά και ούτω καθεξής.
Αρχικά πακέτα: Αυτά περιέχουν πράγματα όπως όπλα, skins, πιστώσεις παιχνιδιών και πολλά άλλα, για να σας προσφέρουν ένα πλεονέκτημα στον ανταγωνισμό όταν ξεκινάτε ένα νέο παιχνίδι.
Παιχνίδια με Prime: Μια συλλογή από δωρεάν παιχνίδια για υπολογιστή κυκλοφορεί κάθε μήνα. Αν και δεν θα βλέπετε τακτικά τίτλους AAA εδώ, υπάρχουν μερικά πραγματικά υπέροχα indie παιχνίδια που μπορείτε να δείτε. Και γιατί όχι? Είναι δωρεάν!

Τώρα που έχετε συνδέσει τους λογαριασμούς σας, ας αρχίσουμε να διεκδικούμε όλα αυτά τα δωρεάν παιχνίδια και τα στοιχεία εντός παιχνιδιού!

Πώς να διεκδικήσετε αντικείμενα εντός παιχνιδιού και πακέτα εκκίνησης

Αφού συνδέσετε τους λογαριασμούς σας, τα περισσότερα από τα στοιχεία του παιχνιδιού και τα πακέτα εκκίνησης θα εμφανιστούν την επόμενη φορά που θα ξεκινήσετε το παιχνίδι.

Ενεργοποιήστε το πρόγραμμα περιήγησής σας και κατευθυνθείτε στο Σελίδα κλοπής Twitch Prime. Για να διεκδικήσετε ένα στοιχείο εντός παιχνιδιού, κάντε κλικ στο εικονίδιο για τον τίτλο που θέλετε να αποκτήσετε.

Μια λίστα με συμβατές πλατφόρμες θα εμφανιστεί στην επόμενη σελίδα. Εφόσον το σύστημά σας το υποστηρίζει, συνεχίστε.

Ίσως χρειαστεί να συνδεθείτε ξανά για να συνεχίσετε.

Κάντε κλικ

Διαβάστε τις άδειες. Όταν είστε έτοιμοι, κάντε κλικ στο «Εξουσιοδότηση» για να παραχωρήσετε στο Twitch Prime Loot πρόσβαση στον λογαριασμό σας.

Κάντε κλικ

Η σελίδα ληστείας για το παιχνίδι επαναφορτώνεται. κάντε κλικ στο «Αξίωση τώρα».

Κάντε κλικ

Κάντε κλικ στην επιλογή «Σύνδεση λογαριασμών για χρήση του Loot» για ανακατεύθυνση και σύνδεση των λογαριασμών.

Κάντε κλικ

Αφού συνδέσετε τον λογαριασμό σας με το Twitch, θα ανακατευθυνθείτε πίσω σε αυτήν τη σελίδα και το loot σας θα επισημανθεί ως “Αξιώθηκε”.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε τη μουσική του Amazon σε ζωντανές ροές Twitch

ΕΝΑ

Μερικές φορές, για να διεκδικήσετε στοιχεία εντός του παιχνιδιού, δεν χρειάζεται να συνδέσετε έναν εξωτερικό λογαριασμό στο Twitch. Αντίθετα, θα κάνετε απλώς κλικ στο “Λήψη κώδικα” κάτω από το παιχνίδι.

Κάντε κλικ

Όταν εμφανιστεί ο κώδικας, κάνετε κλικ στο «Αντιγραφή» για να τον αντιγράψετε στο πρόχειρό σας. Πληκτρολογήστε το στο πλαίσιο “Εξαργύρωση κωδικού” για να εξαργυρώσετε την προσφορά σας.

Κάντε κλικ

Πώς να διεκδικήσετε δωρεάν παιχνίδια

Τα Games with Prime είναι μια επιλεγμένη επιλογή από δωρεάν παιχνίδια που λαμβάνετε κάθε μήνα. Είναι διαθέσιμα μόνο για περιορισμένο χρονικό διάστημα, και μόλις φύγουν, έχουν φύγει. Επομένως, φροντίστε να ελέγχετε ξανά κάθε μήνα για μια νέα ομάδα τίτλων.

Αφού διεκδικήσετε ένα παιχνίδι, προστίθεται στη “Βιβλιοθήκη” σας και είναι διαθέσιμο σε εσάς, εφόσον έχετε λογαριασμό Amazon Prime. Δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε ένα παιχνίδι μέχρι να είστε έτοιμοι να το παίξετε. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να αποθηκεύσετε όλα τα δωρεάν παιχνίδια για να μην χάσετε τίποτα.

Για να διεκδικήσετε ένα δωρεάν παιχνίδι, ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησής σας και μεταβείτε στο Σελίδα κλοπής Twitch Prime. Κάντε κύλιση προς τα κάτω στην ενότητα “Games with Prime” και κάντε κλικ στην “Αξίωση” κάτω από κάθε παιχνίδι που θέλετε να προσθέσετε στη βιβλιοθήκη σας.

Κάντε κλικ

Αυτό είναι! Για να μπορέσετε να παίξετε ένα παιχνίδι, πρέπει να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε είτε το Twitch desktop (Windows και macOS) ή Παιχνίδια Amazon εφαρμογή (μόνο για Windows).

Η εφαρμογή Twitch Desktop είναι ουσιαστικά τα πάντα από τον ιστότοπο τυλιγμένο σε μια εφαρμογή. Είναι γεμάτο με όλα τα χαρακτηριστικά που θα περιμένατε από μια πλατφόρμα ροής.

Ωστόσο, αν θέλετε απλώς να παίξετε τα δωρεάν παιχνίδια σας, η εφαρμογή Amazon Games θα τα καταφέρει μια χαρά. Είναι ένα γυμνό πρόγραμμα εκκίνησης παιχνιδιών χωρίς καμία από τις πλεονάζουσες δυνατότητες του Twitch.

Εγκαταστήστε παιχνίδια με την εφαρμογή Amazon Games

Εάν θέλετε να παίξετε τα παιχνίδια σας στην εφαρμογή Παιχνίδια Amazon, ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησής σας και κατευθυνθείτε στο Σελίδα κλοπής Twitch Prime. Κάντε κλικ στο «Λήψη και αναπαραγωγή» κάτω από ένα παιχνίδι για να κατεβάσετε την εφαρμογή Amazon Games.

  Πώς να κάνετε streaming παιχνίδια iPhone σε Twitch

Κάντε κλικ

Κάντε κλικ στο «Λήψη της εφαρμογής Amazon Games (Windows)» για λήψη του αρχείου εγκατάστασης.

Κάντε κλικ

Όταν ολοκληρωθεί η λήψη, εγκαταστήστε την εφαρμογή και, στη συνέχεια, συνδεθείτε με τα διαπιστευτήριά σας. Η εφαρμογή θα φορτώσει και θα εμφανίσει τα Παιχνίδια του τρέχοντος μήνα με επιλογές Prime.

ο

Για να δείτε μια πλήρη λίστα με τα παιχνίδια στη βιβλιοθήκη σας, κάντε κλικ στην καρτέλα “Βιβλιοθήκη” στο επάνω μέρος της εφαρμογής.

Κάντε κλικ

Θα δείτε μια λίστα με κάθε παιχνίδι που έχετε διεκδικήσει μέσω του προγράμματος Twitch Prime. Όταν βρείτε ένα που θέλετε να παίξετε, κάντε κλικ στο “Εγκατάσταση”.

Κάντε κλικ

Επιλέξτε πού θέλετε να αποθηκεύσετε το παιχνίδι στον υπολογιστή σας και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο «Συνέχεια».

Επιλέξτε μια τοποθεσία για το παιχνίδι και, στη συνέχεια, κάντε κλικ

Το παιχνίδι θα εγκατασταθεί. Όταν ολοκληρωθεί, κάντε κλικ στο «Αναπαραγωγή» για να το εκκινήσετε.

Κάντε κλικ

Για να απεγκαταστήσετε ένα παιχνίδι, απλώς κάντε δεξί κλικ σε αυτό και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο «Κατάργηση εγκατάστασης».

Κάντε κλικ

Εγκαταστήστε παιχνίδια με την εφαρμογή Twitch Desktop

Η εφαρμογή Twitch είναι σχεδόν πανομοιότυπη με την εφαρμογή Παιχνίδια όταν πρόκειται για την εγκατάσταση και την έναρξη ενός παιχνιδιού που λαμβάνετε μέσω του Twitch Prime. Εάν χρησιμοποιείτε macOS, έχετε ήδη την εφαρμογή Twitch Desktop ή θέλετε να επωφεληθείτε από τις άλλες δυνατότητες της, δείτε πώς μπορείτε να εγκαταστήσετε ένα παιχνίδι με την εφαρμογή Desktop.

μεταβείτε στο Σελίδα λήψεων του Twitch και επιλέξτε την έκδοση για την πλατφόρμα που χρησιμοποιείτε.

ο

Όταν ολοκληρωθεί η λήψη, εγκαταστήστε την εφαρμογή και, στη συνέχεια, συνδεθείτε με τα διαπιστευτήριά σας.

Αφού ανοίξει και φορτώσει η εφαρμογή, κάντε κλικ στο «Παιχνίδια». Τοποθετήστε το ποντίκι σας πάνω από το παιχνίδι που θέλετε να εγκαταστήσετε και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή “Εγκατάσταση”.

Κάντε κλικ

Επιλέξτε πού θέλετε να αποθηκεύσετε το παιχνίδι στον υπολογιστή σας και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή “Εγκατάσταση”.

Κάντε κλικ

Μετά τη λήψη του παιχνιδιού, τοποθετήστε το ποντίκι σας πάνω του και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο εικονίδιο Αναπαραγωγή όταν εμφανιστεί.

Εάν θέλετε να απεγκαταστήσετε ένα παιχνίδι, κάντε κλικ στις τρεις τελείες δίπλα στον τίτλο του και, στη συνέχεια, επιλέξτε “Κατάργηση εγκατάστασης” στο μενού που εμφανίζεται.

Κάντε κλικ στις τρεις τελείες και, στη συνέχεια, επιλέξτε

Η συνδρομή σας στο Amazon Prime σάς επιτρέπει να εξαργυρώνετε πολλά παιχνίδια μπόνους και αντικείμενα εντός παιχνιδιού! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να το συνδέσετε με τον λογαριασμό σας στο Twitch.