Πώς να εγγραφείτε σε ένα κανάλι Twitch με το Prime Gaming

Γρήγοροι Σύνδεσμοι

Βασικά Takeaways

  • Οι συνδρομητές του Amazon Prime λαμβάνουν μία δωρεάν συνδρομή στο Twitch το μήνα, εξοικονομώντας τους από το να πληρώσουν ξεχωριστά.
  • Για να χρησιμοποιήσετε τη δωρεάν συνδρομή Twitch, ενεργοποιήστε πρώτα το Prime Gaming και, στη συνέχεια, συνδέστε τους λογαριασμούς σας Twitch και Prime Gaming.
  • Μόλις συνδεθούν οι λογαριασμοί, μεταβείτε στο κανάλι ενός streamer και χρησιμοποιήστε την επιλογή δωρεάν συνδρομής.

Η υποστήριξη των αγαπημένων σας streamers του Twitch με την εγγραφή σας στα κανάλια τους μπορεί να είναι ένα ακριβό χόμπι. Αλλά αν είστε συνδρομητής του Amazon Prime, λαμβάνετε μία συνδρομή στο Twitch δωρεάν κάθε μήνα. Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το δωρεάν sub Twitch αλλά δεν είστε σίγουροι πώς να το εξαργυρώσετε, εδώ είναι όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε.

1. Ενεργοποιήστε το Prime Gaming

Για να ξεκλειδώσετε τη δυνατότητα χρήσης μιας δωρεάν συνδρομής καναλιού Twitch ανά μήνα, πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στο Amazon Prime. Από εκεί, θα πρέπει να κατευθυνθείτε προς την ιστοσελίδα Prime Gaming για να ενεργοποιήσετε το Prime Gaming.

  Οι 10 πιο προβολείς Twitch Streamers όλων των εποχών [2022 Updated]

Για να ενεργοποιήσετε το Prime Gaming, συνδεθείτε στον ιστότοπο χρησιμοποιώντας τα στοιχεία του λογαριασμού σας στο Amazon Prime κάνοντας κλικ στο κουμπί Είσοδος στην επάνω δεξιά γωνία της σελίδας. Μόλις συνδεθείτε, πατήστε το κουμπί Activate Prime Gaming στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης και επιλέξτε Προσθήκη του αριθμού του κινητού σας.

Στη συνέχεια θα μεταφερθείτε στην κύρια σελίδα του λογαριασμού σας στο Amazon, όπου θα σας ζητηθεί να εισαγάγετε τον αριθμό τηλεφώνου σας.

Η Amazon θα στείλει έναν εξαψήφιο κωδικό στον αριθμό που εισαγάγατε. Πληκτρολογήστε τον κωδικό στο πλαίσιο κειμένου για να επιβεβαιώσετε τον αριθμό τηλεφώνου σας και φροντίστε να πατήσετε Τέλος στο κάτω μέρος της σελίδας πριν επιστρέψετε στον ιστότοπο του Prime Gaming.

Κάτω από τον σύνδεσμο για να αλλάξετε τον αριθμό τηλεφώνου σας, θα δείτε έναν άλλο σύνδεσμο με την ένδειξη Ανανέωση αυτής της σελίδας. Πατήστε το για να ενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας στο Prime Gaming.

Τώρα που ο λογαριασμός σας στο Prime Gaming έχει ενεργοποιηθεί, είστε έτοιμοι να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα, το οποίο είναι να συνδέσετε τους λογαριασμούς σας Twitch και Prime Gaming. Για να το κάνετε αυτό, επιστρέψτε στον ιστότοπο Prime Gaming.

  Τι είναι το Twitch Studio και πρέπει να το χρησιμοποιήσετε για ροή;

Επιλέξτε το όνομα του λογαριασμού σας στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης και επιλέξτε Σύνδεση λογαριασμού Twitch.

Αυτό θα ανοίξει ένα αναδυόμενο παράθυρο, επομένως επιλέξτε Σύνδεση λογαριασμών για να ξεκινήσετε. Εισαγάγετε τα στοιχεία του λογαριασμού σας Twitch στο πλαίσιο σύνδεσης και εισαγάγετε τον εξαψήφιο κωδικό που θα σταλεί στη διεύθυνση email που σχετίζεται με τον λογαριασμό σας στο Twitch.

Πατήστε Επιβεβαίωση για να συνδέσετε τον λογαριασμό σας στο Twitch με τον λογαριασμό Prime Gaming.

3. Πώς να χρησιμοποιήσετε το δωρεάν Twitch Sub με το Amazon Prime

Υπάρχουν μερικά βήματα για να αποκτήσετε πρόσβαση στη μηνιαία συνδρομή σας στο Twitch με το Prime Gaming, αλλά τώρα που ολοκληρώσατε τα παραπάνω βήματα, είστε έτοιμοι να το διεκδικήσετε.

Για να χρησιμοποιήσετε επιτέλους το δωρεάν sub σας, κατευθυνθείτε στο Ιστοσελίδα Twitch και ανοίξτε το κανάλι του αγαπημένου σας streamer.

Κάτω δεξιά στο παράθυρο ροής, θα δείτε ένα πλαίσιο με την ένδειξη Εγγραφή. Επιλέξτε το για να εμφανιστεί το παράθυρο συνδρομής.

Μια κανονική συνδρομή σε ένα κανάλι Twitch κοστίζει 4,99 $/μήνα, το οποίο θα δείτε κάτω δεξιά στο παράθυρο συνδρομής.

  Πώς να δείτε ποιος παρακολουθεί στο Twitch

Ωστόσο, εάν έχετε ένα δωρεάν δευτερεύον Prime Gaming, θα υπάρχει ένα πλαίσιο ελέγχου με την ένδειξη Use Prime Sub. Επιλέξτε αυτό το πλαίσιο για να εξαργυρώσετε τη δωρεάν μηνιαία συνδρομή σας στο Twitch και επιλέξτε Εγγραφή με Prime για επιβεβαίωση.

Το πλαίσιο ελέγχου θα είναι διαθέσιμο μόνο εάν επιτρέπονται οι συνδρομές Twitch στη χώρα σας, έχετε ήδη ενεργοποιήσει το Prime Gaming, το κανάλι στο οποίο προσπαθείτε να εγγραφείτε είναι Συνεργάτης ή Συνεργάτης του Twitch και δεν έχετε χρησιμοποιήσει τη δωρεάν συνδρομή σας για τον μήνα.

Εάν κάποια από αυτές τις προϋποθέσεις δεν πληρούνται, η επιλογή δεν θα είναι διαθέσιμη σε εσάς.

Αφού χρησιμοποιήσετε επιτυχώς το δευτερεύον Prime Gaming, μπορείτε να προβάλετε και να διαχειριστείτε τις συνδρομές σας στο Twitch στον ιστότοπο.

Τα δωρεάν πράγματα είναι πάντα δύσκολο να χαθούν, και δεδομένου ότι οι συνδρομές είναι αυτές που διατηρούν το Twitch και τα streamers του, το ένα δωρεάν sub σας κάθε μήνα με το Prime είναι εύκολα μία από τις πιο σημαντικές λειτουργίες του Twitch που κάθε χρήστης πρέπει να γνωρίζει.

Μια συνδρομή στο Amazon Prime όχι μόνο σας παρέχει πολλές εκπομπές και ταινίες για παρακολούθηση, αλλά σας δίνει επίσης την ευκαιρία να υποστηρίξετε τους αγαπημένους σας δημιουργούς δωρεάν.

Οι συνδρομές συσσωρεύονται και αναμφίβολα έχετε ήδη μια αυξανόμενη λίστα μηνιαίων πληρωμών σε συνδρομητικές υπηρεσίες. Αλλά τουλάχιστον με το Amazon Prime, μπορείτε να αφαιρέσετε ένα τέλος συνδρομής Twitch από τη λίστα σας κάθε μήνα.