Πώς να αλλάξετε την ένταση του συναγερμού στο iPhone σας

Θέλετε το ξυπνητήρι σας να είναι πιο δυνατό ή πιο ήσυχο; Μπορείτε να το τροποποιήσετε στο iPhone σας.

Βασικά Takeaways

  • Μπορείτε να αλλάξετε την ένταση του ξυπνητηριού σας μέσω των Ρυθμίσεων του iPhone σας ή χρησιμοποιώντας τα κουμπιά έντασης.
  • Θα χρειαστεί να κάνετε εναλλαγή στη λειτουργία “Αλλαγή με κουμπιά” στην εφαρμογή Ρυθμίσεις για να χρησιμοποιήσετε τα κουμπιά έντασης ήχου του iPhone σας για να ρυθμίσετε την ένταση του ξυπνητηριού.
  • Η αλλαγή της έντασης του συναγερμού θα επηρεάσει επίσης την ένταση των μηνυμάτων κειμένου και των ειδοποιήσεων κλήσεων. Εξετάστε το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσετε εφαρμογές ξυπνητηριού τρίτων για ανεξάρτητο έλεγχο της έντασης του ξυπνητηριού.
  Επεξήγηση κορυφαίων μοντέλων μηχανικής μάθησης

Κουραστήκατε να καθυστερείτε στο σχολείο ή στη δουλειά επειδή η ένταση του ξυπνητηριού σας δεν είναι αρκετά δυνατή; Αν και δεν μπορείτε να αλλάξετε την ένταση του ξυπνητηριού απευθείας στην εφαρμογή Ρολόι του iPhone σας, υπάρχουν δύο διαφορετικοί τρόποι για να διασφαλίσετε ότι δεν θα χάσετε ξανά ξυπνητήρι.

Αλλάξτε την ένταση του συναγερμού του iPhone σας μέσω των Ρυθμίσεων

Δείτε πώς μπορείτε να αλλάξετε την ένταση του ξυπνητηριού του iPhone σας μέσω της εφαρμογής Ρυθμίσεις:

  • Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Ήχος και Απτικά.
  • Θα δείτε ένα ρυθμιστικό κάτω από την κεφαλίδα Ringtone and Alerts. Για να αλλάξετε την ένταση του ξυπνητηριού σας, σύρετε το ρυθμιστικό προς τα αριστερά (πιο αθόρυβα) ή προς τα δεξιά (πιο δυνατό).
  • Θα ακούσετε πώς αλλάζει η ένταση καθώς σύρετε το ρυθμιστικό σε κάθε πλευρά. Μόλις είστε ευχαριστημένοι με την ένταση, αφήστε το δάχτυλό σας.
  •   Ποια είναι τα στάδια της δοκιμής διείσδυσης;

    Αλλάξτε την ένταση του συναγερμού του iPhone σας χρησιμοποιώντας τα κουμπιά έντασης

    Μπορείτε επίσης να αλλάξετε την ένταση του ξυπνητηριού σας χρησιμοποιώντας τα φυσικά κουμπιά έντασης ήχου του iPhone σας. Αν και τα κουμπιά έντασης ήχου του iPhone ή του iPad σας θα αυξάνουν ή θα μειώνουν την ένταση των ήχων κλήσης και των ειδοποιήσεων από προεπιλογή, μπορεί να έχετε απενεργοποιήσει κατά λάθος αυτήν την επιλογή χωρίς να το καταλάβετε.

    Για να αλλάξετε την ένταση του ξυπνητηριού σας χρησιμοποιώντας τα κουμπιά έντασης ήχου του iPhone σας, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Ήχος και Απτικά και ενεργοποιήστε τον διακόπτη δίπλα στην επιλογή Αλλαγή με κουμπιά.

    Με αυτή την επιλογή ενεργοποιημένη, σημειώστε ότι το iPhone ή το iPad σας θα προσαρμόσουν την ένταση του ήχου μόνο εάν πατήσετε τα κουμπιά έντασης ήχου ενώ ακούτε μουσική ή παρακολουθείτε βίντεο. Άλλες φορές, το πάτημα αυτών των κουμπιών θα προσαρμόσει την ένταση του κουδουνίσματος, η οποία αλλάζει επίσης την ένταση του ξυπνητηριού του iPhone σας.

      Πώς να ξεκινήσετε με το Procreate για iPad Pro

    Για να αποφύγετε, λοιπόν, κατά λάθος αλλαγή της έντασης του ήχου των πολυμέσων του iPhone σας αντί της έντασης ήχου κουδουνίσματος, συνιστούμε να κλείσετε πρώτα τις ενεργές εφαρμογές στο iPhone σας. Μόλις εμφανιστείτε στην Αρχική οθόνη, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα κουμπιά αύξησης και μείωσης της έντασης του iPhone σας για να προσαρμόσετε άνετα την ένταση ήχου κουδουνίσματος/ξυπνητηριού.

    Δεδομένου ότι η ένταση του ξυπνητηριού του iPhone σας εξαρτάται από την ένταση του κουδουνίσματος, η ίδια ρύθμιση επηρεάζει επίσης το πόσο δυνατές είναι οι κλήσεις και οι ειδοποιήσεις κειμένου. Η Apple δεν σας επιτρέπει να αλλάξετε την ένταση του ξυπνητηριού του iPhone σας ανεξάρτητα από αυτές, επομένως θα χρειαστείτε εφαρμογές ξυπνητηριού iPhone τρίτων για να ολοκληρώσετε αυτήν τη δουλειά.