Οι 10 πιο προβολείς Twitch Streamers όλων των εποχών [2022 Updated]

Τα βιντεοπαιχνίδια έχουν διαφορετική βάση θαυμαστών. Τα βιντεοπαιχνίδια προσθέτουν συγκίνηση αλλά και ανταγωνισμό στη ζωή μας.

Σήμερα, οι άνθρωποι εγκαθιστούν και παίζουν διάφορα βιντεοπαιχνίδια με τις οικογένειες και τους φίλους τους. Εκτός από αυτό, τα βιντεοπαιχνίδια είναι εξαιρετικές ψυχαγωγικές δραστηριότητες επίσης. Τι γίνεται όμως αν πούμε ότι μπορείτε να κερδίσετε χρήματα μέσω βιντεοπαιχνιδιών;

Όσοι αγαπούν να παίζουν βιντεοπαιχνίδια και θέλουν επίσης να κερδίζουν μέσω αυτών, μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις πλατφόρμες ροής όπως το Twitch, το YouTube, κ.λπ. Αυτό το άρθρο θα καλύψει τι είναι το Twitch streamer και όλες τις ζωτικές πληροφορίες για τους διάσημους streamers του Twitch.

Τι είναι το Twitch;

Η διαδικτυακή ροή είναι ένας από τους ευκολότερους τρόπους με τους οποίους μπορεί κανείς να κερδίσει χρήματα. Στη ζωντανή ροή, οι άνθρωποι πηγαίνουν στο διαδίκτυο και μεταδίδουν τις δεξιότητές τους στον κόσμο, και σε αντάλλαγμα, κερδίζουν μια τεράστια βάση θαυμαστών και εκατομμύρια δολάρια μέσω των εσόδων από τα έργα της επωνυμίας και τις πλατφόρμες ροής από τη δημιουργία εσόδων.

Από τότε έχουν δημιουργηθεί πολλές διάσημες εφαρμογές και πλατφόρμες ζωντανής ροής. Μια τέτοια πλατφόρμα είναι το «Twitch». Για όσους έχουν έντονο ενδιαφέρον να παίζουν βιντεοπαιχνίδια, το Twitch είναι η τέλεια πλατφόρμα ζωντανής ροής. Κατά προσέγγιση 15 εκατομμύρια χρήστες χρησιμοποιούν το Twitch κάθε μέρα.

Φανταστείτε τη δημοτικότητα αυτής της εφαρμογής όταν τόσοι πολλοί άνθρωποι τη χρησιμοποιούν κάθε μέρα. Το Twitch βοηθά στη ζωντανή ροή βιντεοπαιχνιδιών στους streamers τους. Σας παρέχει επίσης μια δυνατότητα αλληλεπίδρασης με άλλους παίκτες και με το ζωντανό κοινό σας. Οι παίκτες μπορούν να μεταδώσουν ζωντανά τα αγαπημένα τους παιχνίδια όπως Valorant, CS:GO, Minecraft, Fortnite, League of Legends, Team Fight Tactics, Grand Theft Auto V και πολλά άλλα.

Όχι μόνο μια εφαρμογή ζωντανής ροής, το Twitch παρέχει επίσης στους χρήστες την ευκαιρία να κερδίσουν χρήματα μέσω συνεργασιών και συνδρομών στην πλατφόρμα ροής. Ο πιο διάσημος και μεγαλύτερος σταρ του Twitch, ο Tyler “Ninja” Blevins, κερδίζει 500.000 $ ανά μήνα μέσω του Twitch.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα του Twitch;

Βοηθήστε τον streamer να κερδίσει μια προμήθεια.

Το Twitch παρέχει ευκαιρίες κέρδους σε δημοφιλείς αλλά και νέους παίκτες. Οποιοσδήποτε streamer με περισσότερους από 50 ακόλουθους στο Twitch μπορεί να είναι μέρος των προγραμμάτων συνεργατών. Οι streamers του Twitch κερδίζουν επίσης χρήματα από διαφορετικές διαφημίσεις που μπορεί να προβάλλονται κατά τη διάρκεια της ροής. Μπορεί επίσης να λάβουν χορηγία από διάφορες εταιρείες. Όσο μεγαλύτερος είναι ο αριθμός των ακολούθων και των προβολών στο Twitch, τόσο περισσότερα χρήματα μπορεί να κερδίσει ένας άνθρωπος.

  Πώς να αποκτήσετε συντομεύσεις πληκτρολογίου για το πρόγραμμα αναπαραγωγής TwitchTV [Firefox]

Επιτρέπει τη διαφήμιση ηλεκτρονικών καταστημάτων από τους streamers

Ένας streamer μπορεί να συσχετιστεί με ένα ηλεκτρονικό κατάστημα όπου μπορεί να πουλήσει προσαρμοσμένα αντικείμενα όπως κούπες, αθλητικά παπούτσια, καπέλα, ρούχα κ.λπ. Οι χρήστες ροής μπορούν να διαφημίσουν αυτά τα προϊόντα στο Twitch Livestream τους. Έχουν επίσης τη δυνατότητα να επισυνάψουν έναν άμεσο σύνδεσμο που μπορεί να οδηγήσει τους θεατές τους στο ηλεκτρονικό τους κατάστημα. Μπορούν να αυξήσουν τις πωλήσεις και το εισόδημά τους με αυτόν τον τρόπο.

Βελτιωμένες δεξιότητες παιχνιδιού

Κάθε streamer έχει τον δικό του μοναδικό τρόπο να διαχειρίζεται και να παίζει ένα παιχνίδι. Μπορεί να δείχνουν διαφορετικά κόλπα και τεχνικές στους θεατές τους στη ζωντανή ροή τους. Επίσης, προσπάθησαν να μεταφέρουν την έκφρασή τους στους θεατές. Οι θεατές μπορούν επίσης να λάβουν συμβουλές από τους παίκτες και να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους. Με αυτόν τον τρόπο, η ροή βοηθά τους θεατές να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους και να παίξουν καλύτερα.

Υπάρχει μια μακρά λίστα με streamers του Twitch που κάνουν τακτικά ροή στην πλατφόρμα, αλλά οι πιο διάσημες 10 προσωπικότητες του Twitch είναι εδώ. Αν είστε από αυτούς που αγαπούν τα βιντεοπαιχνίδια, αυτή η λίστα θα σας φανεί χρήσιμη.

Ας βουτήξουμε στη λίστα με τους 10 κορυφαίους Twitch Streamers.

xQcOW

Ευρέως γνωστό ως xQcOWΟ Felix Lengyel είναι ένας streamer του Twitch που ανήκει στον Καναδά. Άρχισε να κάνει streaming στο Twitch όταν ήταν 19 ετών. Έπαιξε το League of Legends υπό τη συμμαχία των xQcLoL. Οι ροές του παρακολουθούνται 610 εκατομμύρια ώρες συνολικά.

Ο Felix έχει συνολικά 3 εκατομμύρια ακόλουθους στο Twitch. Κερδίζει περισσότερα από 292.477 $ κάθε μήνα. Αυτά τα κέρδη υπολογίζονται εξαιρουμένων των χορηγιών, των μισθών των ομάδων, των φιλοδωρημάτων, των δωρεών, των διαφημίσεων και των νικηφόρων τουρνουά. Σύμφωνα με τα δεδομένα της περιόδου 2016-2022, ο ημερήσιος μέσος χρόνος ροής του είναι περίπου 9 ώρες που είναι τρελό.

Summit1G

Το αρχικό όνομα του Summit1G είναι ο Τζάριντ Ράσελ Λάζαρ. Είναι ένας streamer του Twitch, γέννημα θρέμμα της Αμερικής και επίσης παίκτης αντεπιθέσεων. Συμμετέχει στο streaming των Grand Theft Auto V, iRacing, Escapes from Tarkov, Foxhole, Valorant, Hearthstone κλπ. Το 2012 ξεκίνησε να χρησιμοποιεί το Twitch. Έχει περισσότερους από 6 εκατομμύρια ακόλουθους και λαμβάνει 550 εκατομμύρια προβολές την ημέρα. Το 2018, το Summit1G έγινε το πιο δημοφιλές κανάλι στην πλατφόρμα του Twitch. Οι ροές του παρακολουθούνται 416 εκατομμύρια ώρες συνολικά.

  Πώς να αλλάξετε το όνομα χρήστη σας στο Twitch

Γαλάτες

Γαλάτες είναι ένας από τους καλύτερους και καλύτερους Twitch streamers. Είναι από τη Βραζιλία. Έπαιζε επαγγελματικά το Counter-Strike και αργότερα έγινε δημιουργός περιεχομένου που μεταδίδει τουρνουά VALORANT και CS:GO στο Twitch. Εκτός από αυτό, παίζει επίσης πολλά άλλα βιντεοπαιχνίδια. Έχει μια τεράστια βάση θαυμαστών και πολλοί άνθρωποι λατρεύουν να παρακολουθούν τη ζωντανή ροή του κάθε μέρα. Οι ροές του παρακολουθούνται 412 εκατομμύρια ώρες συνολικά.

Σάβανο

Ο Michael Grzesiek, παλαιότερα γνωστός ως mEclipse, είναι επαγγελματίας παίκτης Counter-Strike. Σάβανο είναι ένας καναδικός streamer Twitch διάσημος κυρίως για παιχνίδια shooter πρώτου προσώπου όπως το escape from Tarkov, το PlayerUnknown’s Battlegrounds, το Valorant κ.λπ.

Είναι γνωστό ότι είναι ένας από τους καλύτερους σουτέρ. Το κανάλι του στο Twitch έχει 10 εκατομμύρια ακόλουθους. Με αυτόν τον αριθμό, γίνεται το έκτος περισσότερο ακολούθησε τον παίκτη στο Twitch. Ο Shroud κέρδισε επίσης το βραβείο παίκτη της χρονιάς το 2022. Οι ροές του παρακολουθούνται 343 εκατομμύρια ώρες συνολικά.

Νίντζα

Το αρχικό όνομα του Ninja είναι Richard Tyler Blevins. Είναι αμερικανικής καταγωγής και εργάζεται ως live streamer στο Twitch καθώς και στο YouTube. Νίντζα απέκτησε φήμη παίρνοντας μέρος σε μια ομάδα esports. Η δημοτικότητά του αυξήθηκε όταν έπαιξε το Battle Royale το 2017. Οι ροές του παρακολουθούνται 347 εκατομμύρια ώρες συνολικά.

Η δημοτικότητα του Ninja εξαπλώθηκε στα αυτιά των mainstream media όταν συμμετείχε στο Fortnite Play μαζί με τον Travis Scott και τον Drake. Με αυτόν τον τρόπο, έσπασε το ρεκόρ του αριθμού των τηλεθεατών και έτσι έφτασε στο απόγειο της επιτυχίας. Το Ninja έχει πάνω από 17 εκατομμύρια οπαδούς του Twitch, και έτσι έγινε το κανάλι Twitch με τις περισσότερες παρακολουθήσεις μέχρι τον Δεκέμβριο του 2021.

Lirik

Lirik είναι Αμερικανός streamer του Twitch. Το πραγματικό του όνομα είναι Saqib Ali Zahid. Περιλαμβάνεται μεταξύ των κορυφαίων streamers του Twitch με 2,9 εκατομμύρια followers. Το Discord χορηγεί τον Lirik ως streamer του Twitch.

Ο Lirik ξεκίνησε τη ροή στο Twitch το 2011. Παίζει νωρίτερα το World of Warcraft και αργότερα μεταπήδησε στο DayZ. Το 2017, μεταπήδησε στο PlayerUnknown’s Battlegrounds. Οι ροές του παρακολουθούνται 262 εκατομμύρια ώρες συνολικά.

Τον Ιανουάριο του 2018, ο Lirik ανακοίνωσε ένα μικρό διάλειμμα από τη ζωντανή ροή. Επανήλθε μια εβδομάδα αργότερα και υπέγραψε επίσης πολυετές συμβόλαιο με το Twitch.

  Πώς να εγγραφείτε σε ένα Twitch Streamer χρησιμοποιώντας το Amazon Prime

Nickmercs

Ο Nicholas Kolcheff είναι Αμερικανός streamer του Twitch που παίζει Call of Duty, Fortnite, Battle Royale, Apex Legends και War zone. Ο Νίκολας είχε πολλές αντιπαραθέσεις ως αποτέλεσμα της συνομιλίας του με τον Νίντζα. Nickmercs είναι διάσημος για το επιθετικό gaming του και την κυριαρχία του σε μάχες κοντινής απόστασης. Έχει κερδίσει περισσότερα από 67.000 θεατές στο Twitch. Έγινε επίσης ο 6ος παίκτης με τα υψηλότερα κέρδη το 2019. Οι ροές του παρακολουθούνται 261 εκατ. ώρες συνολικά.

Tyler1

Ο Tyler Steinkamp είναι ένας Αμερικανός streamer Twitch διάσημος για τη ροή του στο League of Legends. Loltyler έχει περίπου 5 εκατομμύρια ακόλουθους στο κανάλι του στο Twitch. Κέρδισε τον τίτλο του «Πιο τοξικού παίκτη» στη Βόρεια Αμερική λόγω των ενοχλητικών συμπεριφορών του προς άλλους παίκτες. Αποκλείστηκε επίσης από το Twitch για δύο χρόνια για τον ίδιο λόγο.

Ο Tyler φιλοξένησε επίσης ένα πρωτάθλημα League of Legends το 2017. Αυτό το πρωτάθλημα ήταν γνωστό ως Tyler1 Championship Series. Απέκτησε 200.000 τηλεθεατές στο live streaming του πρωταθλήματος. Οι ροές του παρακολουθούνται 259 εκατομμύρια ώρες συνολικά.

Tfue

Ο Turner Tenney, ευρέως γνωστός ως Tfue, είναι Αμερικανός streamer του Twitch. Tfue είναι διάσημος για το παιχνίδι Fortnite. Νωρίτερα έκανε streaming παιχνίδια όπως το Call of Duty και το Destiny. Ωστόσο, αργότερα μεταπήδησε στο Fortnite. Έγινε επίσης μέλος της φυλής FaZe, ενός δημοφιλούς οργανισμού eSports.

Τον Μάρτιο του 2018, αντιμετώπισε επίσης αποκλεισμό από το Twitch για ένα μήνα αφού φέρεται να έκανε ένα ρατσιστικό σχόλιο στη ροή του. Ενεπλάκη επίσης σε διαμάχες που σχετίζονται με τη φυλή FaZe. Οι ροές του παρακολουθούνται 234 εκατομμύρια ώρες συνολικά.

TimTheTatMan

Γεννημένος το 1990, ο Timothy John Betar είναι Αμερικανός streamer του Twitch. TimTheTatMan ξεκίνησε τη ροή στο Twitch το 2012 και κατάφερε να κερδίσει 7 εκατομμύρια ακόλουθοι από τότε. Οι ροές του παρακολουθούνται 209 εκατομμύρια ώρες συνολικά.

Συμμετείχε σε παιχνίδια συμπεριλαμβανομένων των Counter-strike Global Offensive, Fortnite, World of Warcraft κ.λπ. Η ροή διαφόρων παιχνιδιών στο κανάλι προσελκύει χιλιάδες θεατές κάθε μέρα. Είναι δημιουργός πλήρους απασχόλησης με το Twitch από το 2014. Το κοινό έχει δει τα βίντεό του πάνω από 260 εκατομμύρια φορές.

συμπέρασμα

Εκτός από τη λίστα των ανθρώπων που αναφέρθηκαν παραπάνω, πολλοί άλλοι έχουν κερδίσει δημοτικότητα μέσω ζωντανής ροής. Το Twitch παρέχει μια διαδικτυακή πλατφόρμα τυχερών παιχνιδιών για όλους ώστε να επιδείξουν τις δεξιότητές τους στο παιχνίδι στο κοινό. Πληρώνονται για αυτό και γίνονται διάσημοι.

Μπορείτε επίσης να κερδίσετε παίζοντας βιντεοπαιχνίδια σε ζωντανή ροή μέσω του Twitch, αν σας αρέσει να παίζετε παιχνίδια. Από την ίδρυση του Twitch, η δημοτικότητά του αυξάνεται και πολλοί άνθρωποι το βρίσκουν πολύτιμη πηγή για να κερδίσουν χρήματα.