Πώς να διορθώσετε το PUBG που δεν ξεκινά λόγω νέας λύσης κατά της απάτης

Παιχνίδια που είναι ανταγωνιστικά τείνουν να προσελκύουν όλα τα είδη παικτών, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που θα απατήσουν. Όταν τα παιχνίδια γίνουν δημοφιλή, θα αυξηθεί και ο αριθμός των παικτών που απατούν. Μόλις πάρα πολλοί παίκτες αρχίσουν να εξαπατούν, το παιχνίδι δεν παραμένει αντικειμενικό και γι’ αυτό οι προγραμματιστές θα επέμβουν και θα μπλοκάρουν τις μεθόδους εξαπάτησης.

Το PUBG δεν ξεκινά λόγω νέας λύσης anti-cheat

Το PUBG είναι τρελά δημοφιλές και δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι έχει το μερίδιο των απατεώνων. Ομοίως, οι προγραμματιστές παιχνιδιών έχουν εργαστεί σκληρά για να τα μπλοκάρουν. Για να γίνει αυτό, προστίθενται στο παιχνίδι λειτουργίες κατά της απάτης. Στον τελικό χρήστη, μπορεί να φαίνεται ότι τίποτα δεν έχει αλλάξει, αλλά όταν το PUBG εγκαθίσταται ή ενημερώνεται, εγκαθίσταται πρόσθετο λογισμικό το οποίο, όταν εκτελείται το παιχνίδι, θα μπλοκάρει το cheat-ware.

  Πώς να διορθώσετε το PUBG Naked Avatar στο κινητό

Η λύση κατά της απάτης στο PUBG ήταν ως επί το πλείστον επιτυχημένη, αλλά πολλοί χρήστες έχουν διαπιστώσει ότι το παιχνίδι δεν εκτελείται πλέον ή διακόπτεται κατά την εκκίνηση μετά την εγκατάσταση της ενημέρωσης. Δείτε πώς μπορείτε να το διορθώσετε.

Κλείστε τις εφαρμογές επικάλυψης

Εάν εκτελείτε εφαρμογές επικάλυψης, κλείστε τις. Το PUBG μπορεί να τα θεωρήσει ως cheat-ware. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει επικαλύψεις από το ShadowPlay της Nvidia ή οποιαδήποτε άλλη δυνατότητα εγγραφής οθόνης, π.χ. εάν έχετε OBS σε λειτουργία.

Θα πρέπει επίσης να δοκιμάσετε να απενεργοποιήσετε την επικάλυψη Discord. Το Discord είναι γενικά μια ασφαλής εφαρμογή για όλα τα παιχνίδια, αλλά οι λύσεις κατά της εξαπάτησης μπορεί να είναι υπερβολικές και να το μπλοκάρουν επίσης.

  Πώς να διορθώσετε το PUBG που δεν είναι εξουσιοδοτημένο στην πλατφόρμα σας

Οικογενειακή κοινή χρήση στο Steam

Ως μέρος των λύσεων κατά των εξαπατήσεων που προστέθηκαν το 2018, το PUBG έχει απενεργοποιήσει την υποστήριξη για Οικογενειακή κοινή χρήση στο Steam. Εάν χρησιμοποιείτε το Family Sharing στο Steam, βεβαιωθείτε ότι το έχετε απενεργοποιήσει για το PUBG. Μόλις απενεργοποιηθεί, ανοίξτε το παιχνίδι και θα πρέπει να ξεκινήσει.

Επαλήθευση αρχείων

Είναι πιθανό κάτι να πήγε στραβά όταν εγκαταστήσατε την ενημερωμένη έκδοση του PUBG anti-cheat. Επαληθεύστε τα αρχεία στο Steam και τυχόν προβλήματα με τα αρχεία του παιχνιδιού θα διορθωθούν.

Ανοίξτε το Steam.
Μεταβείτε στη Βιβλιοθήκη.
Κάντε δεξί κλικ στο PUBG στη στήλη στα αριστερά και επιλέξτε Ιδιότητες από το μενού περιβάλλοντος.
Μεταβείτε στα Τοπικά αρχεία.
Κάντε κλικ στο Επαλήθευση ακεραιότητας των αρχείων παιχνιδιού.
Επιτρέψτε στο Steam να ελέγχει και να διορθώνει αρχεία.

  Πώς να διορθώσετε το "Σφάλμα Διαδικτύου" στις εφαρμογές PUBG για κινητά

Απεγκατάσταση και επανεγκατάσταση του παιχνιδιού

Το PUBG είναι ένα διαδικτυακό παιχνίδι, ώστε η πρόοδός σας να αποθηκεύεται πάντα. Όταν ενημερώνετε το παιχνίδι, είναι πάντα μια επιτόπια ενημέρωση και τα πράγματα μπορεί να πάνε στραβά που το Steam μπορεί να μην μπορέσει να διορθώσει. Σε αυτήν την περίπτωση, μπορείτε να απεγκαταστήσετε και να επανεγκαταστήσετε το PUBG. Δεν είναι εύκολο δεδομένου ότι το παιχνίδι είναι αρκετά μεγάλο, αλλά θα διορθώσει το πρόβλημα.

Ανοίξτε τον Πίνακα Ελέγχου.
Μεταβείτε στο Πρόγραμμα> Απεγκατάσταση προγράμματος.
Επιλέξτε PUBG από τη λίστα των εγκατεστημένων εφαρμογών.
Κάντε κλικ στο κουμπί Κατάργηση εγκατάστασης και το παιχνίδι θα απεγκατασταθεί.
Ανοίξτε το Steam και μεταβείτε στη Βιβλιοθήκη.
Επιλέξτε PUBG από τη βιβλιοθήκη σας και εγκαταστήστε το ξανά.

συμπέρασμα

Το PUBG έχει πολλούς απατεώνες και έχουν καταστρέψει το παιχνίδι σε πολλούς ανθρώπους. Τα μέτρα κατά της εξαπάτησης, αν και είναι κάπως αποτελεσματικά, είναι γνωστό ότι προκαλούν προβλήματα με το παιχνίδι. Μια νέα εγκατάσταση μπορεί συνήθως να διορθώσει τα πράγματα όταν όλα τα άλλα αποτύχουν.