Πώς να βρείτε τον χάρτη διακοπών του Google Meet

Η Google κατέχει αρκετές υπηρεσίες που είναι τεράστιες από μόνες τους. Το YouTube, το Gmail, οι Χάρτες Google, το Ημερολόγιο Google και άλλα έχουν μια τεράστια βάση χρηστών. Το να διατηρεί όλες αυτές τις υπηρεσίες σε λειτουργία και να μπορεί να εξυπηρετήσει τη μεγάλη βάση χρηστών της δεν είναι εύκολο, αλλά η Google καταφέρνει να συνεχίσει να λειτουργεί.

Χάρτης Google Meet Outage

Το Google Meet είναι μια άλλη υπηρεσία της Google που έχει μια αρκετά μεγάλη βάση χρηστών. Έχει δει σημαντική ανάπτυξη τα τελευταία δύο χρόνια, καθώς η εργασία μετακινήθηκε στο διαδίκτυο για πολλούς ανθρώπους. Το Google Meet τα πήγε αρκετά καλά στην εξυπηρέτηση των χρηστών, αλλά όπως κάθε υπηρεσία, μπορεί να υποστεί διακοπές.

  Τι είναι φθηνότερο: Εκτύπωση των δικών σας φωτογραφιών ή χρήση υπηρεσίας εκτύπωσης;

Βρείτε τον χάρτη του Google Meet Outage

Η ίδια η Google δεν δημοσιεύει χάρτη διακοπών για καμία από τις υπηρεσίες της. Οι χρήστες μπορούν να επισκεφθούν το σελίδα κατάστασης υπηρεσίας για τα προϊόντα της Google για να δείτε εάν μια υπηρεσία είναι εκτός λειτουργίας, αλλά γενικά δεν σας λέει ποιες περιοχές/περιοχές επηρεάζονται από μια διακοπή λειτουργίας.

Υπάρχουν πολλές ανεπίσημες, αλλά αξιόπιστες υπηρεσίες που παρακολουθούν διακοπές λειτουργίας για κάθε είδους ιστότοπους. Ορισμένες από αυτές τις υπηρεσίες θα συμπληρώσουν επίσης έναν χάρτη διακοπών. Ο χάρτης διακοπών μπορεί να μην είναι επίσημος, αλλά τα δεδομένα είναι ως επί το πλείστον αξιόπιστα.

  Μεταφέρετε απευθείας αρχεία μεταξύ δύο επιτραπέζιων υπολογιστών από το πρόγραμμα περιήγησής σας

Για να δείτε έναν χάρτη διακοπών του Google Meet, μπορείτε να δώσετε Downtime Expert μια δοκιμή. Οι κύκλοι στον χάρτη υποδεικνύουν περιοχές όπου το Google Meet αντιμετωπίζει διακοπή υπηρεσίας.

Ιστορικό διακοπών του Google Meet

Εάν θέλετε να δείτε ιστορικά δεδομένα διακοπών για το Google Meet, επισκεφτείτε το Σελίδα κατάστασης υπηρεσίας Google. Κάντε κύλιση στο κάτω μέρος και κάντε κλικ στην Προβολή ιστορικού. Στη σελίδα ιστορικού θα εμφανιστούν προηγούμενες διακοπές λειτουργίας για όλες τις υπηρεσίες Google. Αναζητήστε το Google Meet εδώ και θα μπορείτε να δείτε πότε η υπηρεσία ήταν τελευταία φορά εκτός λειτουργίας.

Επιλέξτε μια περίπτωση διακοπής υπηρεσίας και οι λεπτομέρειες θα περιλαμβάνουν ποιες περιοχές επηρεάστηκαν από τη διακοπή. Οι περιοχές θα αναφέρονται και δεν θα εμφανίζονται σε χάρτη, αλλά κάνουν τη δουλειά τους.

  Πώς να αποκρύψετε τα αγαπημένα στη σελίδα της νέας καρτέλας του Safari σε iPhone και iPad

συμπέρασμα

Οι υπηρεσίες Google σπάνια πέφτουν παγκοσμίως. Οι διακοπές είναι συνήθως μερικές, δηλ. επηρεάζουν μόνο μια συγκεκριμένη περιοχή. Τούτου λεχθέντος, η πληγείσα περιοχή μπορεί να είναι μεγάλη, π.χ. Ασία-Ειρηνικό. Αυτές οι διακοπές τείνουν να διαρκούν το πολύ λίγες ώρες και η Google αντιμετωπίζει γρήγορα το πρόβλημα στο τέλος τους. Εάν η περιοχή σας έχει διακοπή του Google Meet, μπορείτε να δοκιμάσετε να χρησιμοποιήσετε ένα VPN και μπορεί να σας συνδέσει με διακομιστή σε διαφορετική περιοχή, ωστόσο, η ποιότητα της κλήσης μπορεί να υποβαθμιστεί. Είναι καλύτερο να περιμένετε να επιλυθεί το πρόβλημα ή να μεταβείτε προσωρινά σε μια εναλλακτική υπηρεσία.