Πώς να διορθώσετε το “Σφάλμα Διαδικτύου” στις εφαρμογές PUBG για κινητά

Το Playerunknown’s Battleground είναι ένα παιχνίδι που κυκλοφόρησε, σε beta, το 2017. Ήταν απίστευτα επιτυχημένο παρά τα πολλά σφάλματα που το ταλαιπώρησαν κατά την περίοδο beta του. Είναι εκτός beta τώρα, και εξακολουθεί να είναι ισχυρό, τόσο πολύ, που υπάρχουν τώρα εκδόσεις του παιχνιδιού για κινητά που κυκλοφόρησαν αυτόν τον μήνα.

Σε αντίθεση με την επιτραπέζια έκδοση του παιχνιδιού, τα παιχνίδια για κινητά δεν είναι σε beta, ωστόσο, επειδή εξετάζουμε τις πρώιμες εκδόσεις, υπάρχουν σφάλματα στο παιχνίδι.

Το σφάλμα Διαδικτύου στο PUBG είναι ένα σφάλμα που μαστίζει τόσο τους χρήστες iOS όσο και Android. Το PUBG είναι ένα διαδικτυακό παιχνίδι που σημαίνει ότι αν έχετε κάποιο σφάλμα στο διαδίκτυο, δεν μπορείτε να παίξετε ή έχετε μικρότερη εμπειρία παιχνιδιού.

  Πώς να διορθώσετε το σφάλμα "αποτυχία προετοιμασίας του STEAM" στο PUBG

Πίνακας περιεχομένων

Βασικοί Έλεγχοι

Το Σφάλμα Διαδικτύου στις εφαρμογές PUGB για κινητά σημαίνει βασικά ότι δεν μπορείτε να συνδεθείτε με διακομιστές στους οποίους πρέπει να συνδεθείτε για να παίξετε το παιχνίδι. Πριν εκτελέσετε την επιδιόρθωση βεβαιωθείτε ότι:

Η σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο λειτουργεί και είναι σταθερή.
Η ταχύτητα του διαδικτύου και το ping σας είναι αρκετά καλά για να παίξετε ένα διαδικτυακό παιχνίδι για πολλούς παίκτες.
Δεν χρησιμοποιείτε το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας σας για να παίξετε το παιχνίδι, καθώς αυτό προκαλεί προβλήματα σε συσκευές Android και το σφάλμα μπορεί να εμφανίζεται και στο iOS.

Αλλαγή DNS

Το Σφάλμα Διαδικτύου στο κινητό PUGB έχει να κάνει με τον διακομιστή DNS που χρησιμοποιεί ο ISP σας. Για κάποιο λόγο, αντιμετωπίζει πρόβλημα με τη σύνδεση με διακομιστές παιχνιδιών. Η λύση είναι να χρησιμοποιήσετε διαφορετικό διακομιστή DNS. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Google DNS ή το Open DNS, και τα δύο είναι δωρεάν. Η αλλαγή του DNS σε μια κινητή συσκευή είναι αρκετά απλή.

  Πώς να διορθώσετε σφάλματα παιχνιδιού μετά την εμφάνιση του λογότυπου PUBG

Google DNS

8.8.8.8

8.8.4.4

OpenDNS

208.67.222.123

208.67.220.123

iOS

Ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις και πατήστε WiFi. Πατήστε το δίκτυο WiFi στο οποίο είστε συνδεδεμένοι. Κάντε κύλιση προς τα κάτω εκεί που λέει Ρύθμιση παραμέτρων DNS. Στην οθόνη Διαμόρφωση DNS, επιλέξτε Μη αυτόματη και πατήστε Προσθήκη διακομιστή. Εισαγάγετε τη διεύθυνση είτε για το Google DNS είτε για το OpenDNS.

Android

Αυτές οι οδηγίες ισχύουν για το Android Oreo. Ανοίξτε τις εφαρμογές Ρυθμίσεις και μεταβείτε στο WiFi & Network. Πατήστε το δίκτυο στο οποίο είστε συνδεδεμένοι. Στη συνέχεια, πατήστε παρατεταμένα το όνομα του δικτύου WiFi. Μην αγγίζετε το εικονίδιο κλειδώματος δίπλα του.

  Πώς να διορθώσετε την καθυστέρηση του PUBG μετά την εγκατάσταση

Όταν πατήσετε παρατεταμένα στη σύνδεση, εμφανίζεται ένα μενού. Επιλέξτε Τροποποίηση δικτύου. Εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασης για το δίκτυο και πατήστε Επιλογές για προχωρημένους.

Κάντε κύλιση προς τα κάτω στις Επιλογές για προχωρημένους μέχρι να βρείτε το πεδίο Ρυθμίσεις IP. Πατήστε το και αντικαταστήστε το DHCP με Στατικό. Στη συνέχεια, μετακινηθείτε προς τα κάτω όπου θα δείτε τις επιλογές DNS 1 και DNS 2. Εδώ, εισαγάγετε τη διεύθυνση διακομιστή DNS που θέλετε να χρησιμοποιήσετε.

Για καλό μέτρο, επανεκκινήστε τη συσκευή σας και το Σφάλμα Internet στο PUBG θα πρέπει να εξαφανιστεί.