Πώς να διορθώσετε το PUBG που δεν είναι εξουσιοδοτημένο στην πλατφόρμα σας

Το PUBG είναι ένα διαδικτυακό παιχνίδι. Οι παίκτες σε όλο τον κόσμο συνδέονται σε έναν διακομιστή για να παίξουν μαζί. Το μέγεθος ενός παιχνιδιού είναι μέτριο με 100 παίκτες, αλλά υπάρχουν χιλιάδες παιχνίδια σε εξέλιξη ανά πάσα στιγμή. Το PUBG έχει διακομιστές σε όλο τον κόσμο, έτσι το φορτίο κατανέμεται και οι παίκτες έχουν καλό ping.

Το PUBG δεν είναι εξουσιοδοτημένο στην πλατφόρμα σας

Τα διαδικτυακά παιχνίδια όπως το PUBG συνδέονται σε έναν διαδικτυακό διακομιστή. Εάν η σύνδεση αποτύχει, δεν θα μπορείτε να συμμετάσχετε στο παιχνίδι. Άλλες περιοχές του παιχνιδιού μπορεί επίσης να είναι απρόσιτες, π.χ., δεν θα μπορείτε να αγοράσετε τίποτα από την αγορά, να δείτε την κατάταξή σας ή να λάβετε ανταμοιβή.

  Πώς να διορθώσετε προβλήματα «εκτός εύρους συχνότητας» στο PUBG

Εάν δείτε το σφάλμα μη εξουσιοδοτημένου PUBG, μπορεί να είναι πρόβλημα με τα αρχεία του παιχνιδιού ή μπορεί να είναι πρόβλημα διακομιστή στο τέλος του PUBG.

Ελέγξτε την κατάσταση του PUBG

Οι διακομιστές του PUBG τείνουν να κατακλύζονται, ειδικά αν η περιοχή ή η χώρα σας έχει εκτεταμένη περίοδο διακοπών. Εάν συνδέονται πάρα πολλοί παίκτες στο παιχνίδι, ο διακομιστής ενδέχεται να μην μπορεί να συνεχίσει. Μπορείτε να δοκιμάσετε να αλλάξετε περιοχές για να δείτε αν μπορείτε να συνδεθείτε σε ένα παιχνίδι.

Ελεγξε το Σελίδα υποστήριξης PUBG Twitter για να δούμε αν το παιχνίδι τρέχει ή όχι.
Ελέγξτε ένα από τα πολλά διαδικτυακά εργαλεία που αναφέρουν την κατάσταση του διακομιστή PUBG. Μπορείτε να δώσετε Ανησυχία Αναφέρετε μια προσπάθεια. Θα σας ενημερώσει για τις χώρες όπου έχει αναφερθεί διακοπή λειτουργίας. PUBG.org αξίζει επίσης να το ελέγξετε.

  Πώς να διορθώσετε σφάλματα παιχνιδιού μετά την εμφάνιση του λογότυπου PUBG

Εάν οι διακομιστές είναι εκτός λειτουργίας, θα πρέπει να περιμένετε να επιδιορθωθούν. Εάν δεν έχουν πέσει, αλλά υπάρχει μια ασυνήθιστη αύξηση στον αριθμό των παικτών, συνεχίστε να προσπαθείτε και τελικά θα μπορέσετε να συμμετάσχετε σε ένα παιχνίδι.

Επαληθεύστε τα αρχεία του παιχνιδιού

Αυτή η επιδιόρθωση λειτουργεί μόνο εάν παίζετε σε υπολογιστή και Steam. Εάν παίζετε σε tablet ή κονσόλα ή τηλέφωνο, αυτή η επιδιόρθωση δεν μπορεί να εφαρμοστεί.

Ανοίξτε το Steam.
Μεταβείτε στη Βιβλιοθήκη.
Κάντε δεξί κλικ στο PUBG και επιλέξτε Ιδιότητες.
Μεταβείτε στην καρτέλα Τοπικά αρχεία.
Κάντε κλικ στην επιλογή Επαλήθευση ακεραιότητας αρχείων παιχνιδιού.
Επιτρέψτε στο Steam να διορθώσει τυχόν προβλήματα με τα αρχεία και δοκιμάστε να συμμετάσχετε σε ένα παιχνίδι.

Σημείωση: αυτό δεν θα διορθώσει προβλήματα από την πλευρά του διακομιστή. Θα πρέπει να περιμένετε μέχρι το παιχνίδι να τα λύσει.

  Πώς να ελέγξετε τις ρυθμίσεις γραφικών στο PUBG για Android

Ειδικό ζήτημα πλατφόρμας

Το μη εξουσιοδοτημένο σφάλμα PUBG μπορεί να είναι συγκεκριμένη για την πλατφόρμα. Οι παίκτες μπορεί να μπορούν να συνδεθούν στο παιχνίδι από υπολογιστή αλλά όχι από κονσόλα. Σε αυτήν την περίπτωση, είναι πάλι πρόβλημα στο τέλος του παιχνιδιού ή πρόβλημα με την κονσόλα. Για παράδειγμα, εάν βλέπετε το σφάλμα σε ένα Xbox, ενδέχεται να υπάρχει πρόβλημα με τους διακομιστές Xbox ή με τους διακομιστές του PUBG. Ελέγξτε εάν το Xbox αντιμετωπίζει προβλήματα διακομιστή και περιμένετε.

συμπέρασμα

Το μη εξουσιοδοτημένο PUBG είναι συνήθως ένα σφάλμα στο παιχνίδι. Αυτό σημαίνει ότι τίποτα δεν είναι λάθος από πλευράς σας και αυτό είναι καλό. Δυστυχώς, σημαίνει επίσης ότι δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα για να το διορθώσετε παρά μόνο να περιμένετε. Μπορείτε να δοκιμάσετε να απεγκαταστήσετε και να επανεγκαταστήσετε ένα παιχνίδι, αλλά είναι σπάνιο να λειτουργήσει, ειδικά αν παίζετε σε κονσόλα.