Πώς να διορθώσετε το σφάλμα SIM Not Provisioned MM#2

Το να μην μπορείτε να πραγματοποιήσετε κλήσεις, να στείλετε μηνύματα ή να χρησιμοποιήσετε το Διαδίκτυο στο τηλέφωνό σας είναι αναστατωμένο – σε τελική ανάλυση, αυτό είναι το νόημα του κινητού τηλεφώνου. Ένας από τους πιο συνηθισμένους λόγους είναι τα προβλήματα με την κάρτα SIM. Ειδικότερα, ενδέχεται να λαμβάνετε ένα σφάλμα “Η κάρτα SIM δεν παρέχεται”. Αυτός ο οδηγός θα παρέχει απλές λύσεις αντιμετώπισης προβλημάτων για αυτό το σφάλμα, ώστε το τηλέφωνό σας να λειτουργεί γρήγορα.

SIM Δεν παρέχεται MM#2 Σημασία

Κάθε κάρτα SIM περιέχει συγκεκριμένα δεδομένα που είναι απαραίτητα για την αναγνώριση του λογαριασμού κινητού τηλεφώνου σας. Με άλλα λόγια, αυτά τα δεδομένα βοηθούν τους παρόχους κινητής τηλεφωνίας να ξεχωρίζουν το κινητό σας από άλλα και σας δίνουν τη δυνατότητα να πραγματοποιείτε κλήσεις, να στέλνετε μηνύματα ή να χρησιμοποιείτε το Διαδίκτυο.

Για να κατανοήσουμε τι σημαίνει το σφάλμα “Μη παρεχόμενη κάρτα SIM MM#2”, θα πρέπει πρώτα να ορίσουμε τον όρο “παροχή”. Αναφέρεται στην πράξη παροχής ή παροχής κάτι, όπως πληροφορίες ή υπηρεσία. Το μήνυμα “SIM not provisioned MM#2” σημαίνει ότι η κάρτα SIM δεν μοιράζεται πλέον πληροφορίες με τον πάροχο κινητής τηλεφωνίας σας.

Διορθώστε την SIM Not Provisioned MM#2 με την AT&T

Το μήνυμα “SIM not provisioned MM#2” μπορεί να εμφανιστεί για διαφορετικούς λόγους. Το ζήτημα είναι ότι δεν υποδεικνύει ρητά τη ρίζα του προβλήματος, επομένως ίσως χρειαστεί να δοκιμάσετε διαφορετικές λύσεις αντιμετώπισης προβλημάτων.

Επανεκκινήστε το τηλέφωνό σας

Αρχικά, επανεκκινήστε το τηλέφωνό μας και δείτε εάν το σφάλμα παραμένει. Αν και αυτή η λύση μπορεί να φαίνεται πολύ απλή, συχνά βοηθά στην επίλυση του προβλήματος, επειδή η επανεκκίνηση αναγκάζει την SIM να ανακτήσει επιλογές δικτύου. Εάν η επανεκκίνηση του τηλεφώνου σας δεν σας βοηθά, προχωρήστε στο επόμενο βήμα.

  Πώς να εξαναγκάσετε να αφαιρέσετε υπότιτλους στο Netflix

Ελέγξτε την τοποθέτηση της κάρτας SIM

Ελέγξτε εάν η κάρτα SIM έχει τοποθετηθεί σωστά. Η υποδοχή κάρτας SIM βρίσκεται συνήθως πίσω από ένα ειδικό βύσμα στο πλάι του τηλεφώνου. Μπορεί να βρίσκεται πίσω από το πίσω κάλυμμα σε παλαιότερα τηλέφωνα, κάτω από την μπαταρία. Μερικές φορές, ο λόγος είναι η κακή σχεδίαση της υποδοχής κάρτας SIM, η τοποθέτηση της κάρτας SIM ανάποδα ή η βρωμιά στην κάρτα. Σκουπίστε την κάρτα SIM, τοποθετήστε τη με τη χρυσή πλευρά προς τα κάτω και ελέγξτε αν το μήνυμα παραμένει.

Ελέγξτε την κάρτα για ζημιά

Κατά τον έλεγχο της τοποθέτησης της κάρτας σας, προσέξτε την κατάστασή της. Εάν παρατηρήσετε οποιαδήποτε φυσική ζημιά στη SIM σας, το πιθανότερο είναι ότι το τηλέφωνό σας δεν μπορεί να διαβάσει τις πληροφορίες επειδή η κάρτα είναι σπασμένη. Δεν χρειάζεται να σπάσει στη μέση – ακόμη και οι γρατσουνιές μπορεί να επηρεάσουν τη λειτουργία της κάρτας. Εάν η κάρτα SIM είναι κατεστραμμένη, η μόνη λύση είναι να την αντικαταστήσετε στην AT&T.

Ελέγξτε εάν η κάρτα είναι ενεργοποιημένη

Μερικές φορές, το σφάλμα “Μη παρεχόμενη κάρτα SIM MM#2” εμφανίζεται όταν λαμβάνετε μια νέα SIM και η εταιρεία κινητής τηλεφωνίας δεν την έχει ενεργοποιήσει ακόμα. Εάν μόλις αποκτήσατε μια νέα SIM, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την AT&T και να ρωτήσετε εάν έχει ενεργοποιηθεί. Εναλλακτικά, μπορείτε να το ενεργοποιήσετε μόνοι σας:

  • Ανοιξε το AT&T εμείςσιιστοσελίδα και κάντε κλικ στο «Μόνο κάρτα SIM».
  • Ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη στον ιστότοπο της AT&T για να ενεργοποιήσετε την κάρτα SIM.
  • Σημειώστε ότι ίσως χρειαστεί να περιμένετε για κάποιο χρονικό διάστημα μετά την ενεργοποίηση της κάρτας σας. Η εταιρεία κινητής τηλεφωνίας σας μπορεί να χρειαστεί τουλάχιστον 24 ώρες μετά τη λήψη του αιτήματός σας ενεργοποίησης για να λειτουργήσει η κάρτα. Επομένως, περιμένετε μια μέρα και δείτε εάν η ενεργοποίηση ήταν επιτυχής.

    Ελέγξτε την κάρτα SIM σε άλλη συσκευή

    Μερικές φορές, το πρόβλημα έγκειται στο τηλέφωνο και όχι στην κάρτα SIM – για παράδειγμα, οι επαφές της υποδοχής SIM μπορεί να έχουν καταστραφεί. Ο μόνος τρόπος για να μάθετε εάν το τηλέφωνό σας είναι ελαττωματικό είναι να τοποθετήσετε την κάρτα SIM σε άλλη συσκευή. Εάν λειτουργεί όπως πρέπει, φέρτε το τηλέφωνό σας για επισκευή. Εάν εξακολουθεί να μην λειτουργεί, επικοινωνήστε με την AT&T για περαιτέρω βοήθεια.

    Διορθώστε το SIM Not Provisioned MM#2 με Republic Wireless

    Το σφάλμα “SIM not provisioned” μπορεί να προκύψει με οποιαδήποτε εταιρεία κινητής τηλεφωνίας, συμπεριλαμβανομένης της Republic Wireless. Εάν αντιμετωπίζετε το πρόβλημα, ακολουθούν ορισμένες λύσεις αντιμετώπισης προβλημάτων που μπορείτε να δοκιμάσετε.

      Τι είναι ο σκληρός δίσκος EAMR και πώς λειτουργεί;

    Επανεκκινήστε τη συσκευή σας

    Αν και πολλοί άνθρωποι δεν παίρνουν αυτή τη λύση στα σοβαρά, η επανεκκίνηση της συσκευής σας συχνά βοηθά στην επίλυση του προβλήματος, επειδή αναγκάζει την κάρτα SIM να ανακτήσει επιλογές δικτύου.

    Ελέγξτε την SIM για ζημιά

    Εάν η επανεκκίνηση της συσκευής σας δεν βοήθησε, επιθεωρήστε την κάρτα SIM για σωματικές βλάβες, όπως γρατσουνιές και βαθουλώματα. Ακόμη και μια φαινομενικά μικρή ζημιά μπορεί να επηρεάσει τη λειτουργία της SIM. Εάν εντοπίσετε οποιαδήποτε ζημιά, η μόνη λύση είναι να αντικαταστήσετε την κάρτα SIM στο τοπικό υποκατάστημα Republic Wireless.

    Ελέγξτε την Τοποθέτηση SIM

    Μερικές φορές, η κάρτα SIM είναι σε άριστη κατάσταση, αλλά δεν λειτουργεί επειδή έχει τοποθετηθεί λανθασμένα. Ο λόγος είναι συνήθως είτε η λάθος θέση του φύλλου (για παράδειγμα, ανάποδα) είτε η κακή σχεδίαση της υποδοχής. Αφαιρέστε την κάρτα SIM, βεβαιωθείτε ότι έχει τοποθετηθεί σωστά με τη χρυσή πλευρά προς τα κάτω και επανεκκινήστε τη συσκευή σας.

    Ελέγξτε την κάρτα SIM σε άλλη συσκευή

    Εάν η κάρτα SIM δεν είναι κατεστραμμένη και έχει τοποθετηθεί σωστά, το πιθανότερο είναι ότι το πρόβλημα είναι η συσκευή. Ο μόνος τρόπος για να το ελέγξετε είναι να τοποθετήσετε την κάρτα SIM σε άλλο τηλέφωνο. Εάν το πρόβλημα παραμένει, αντικαταστήστε την SIM με την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας σας. Και αν λειτουργεί, φέρτε το τηλέφωνό σας σε μια υπηρεσία επισκευής για να διαγνώσει το πρόβλημα.

    Ενεργοποιήστε την κάρτα SIM

    Εάν αγοράσατε μια νέα κάρτα SIM και λάβετε το σφάλμα “SIM not provisioned”, η κάρτα ενδέχεται να μην έχει ακόμη ενεργοποιηθεί. Μπορείτε είτε να επικοινωνήσετε με τη Republic Wireless για βοήθεια είτε να το κάνετε μόνοι σας στον ιστότοπο της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας. Ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες εάν διαθέτετε ένα υπάρχον Πρόγραμμα παλαιού τύπου Δημοκρατίας και μετακινηθήκατε σε πρόγραμμα 5.0:

  • Ανοίξτε την ενεργοποίηση της κάρτας SIM του Republic Legacy σελίδα και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας.
  • Κάντε κλικ στο «Έναρξη».
  • Τοποθετήστε τη νέα SIM στο τηλέφωνό σας. Βεβαιωθείτε ότι το τηλέφωνο είναι απενεργοποιημένο.
  • Επιλέξτε το αναγνωριστικό ICC της κάρτας SIM στη σελίδα ενεργοποίησης online. Μπορείτε να βρείτε τον αριθμό στο πίσω μέρος της πλαστικής κάρτας που συνοδεύει τη SIM σας.
  • Ενεργοποιήστε το τηλέφωνό σας.
  • Κάντε κλικ στο «Συνέχεια» στη σελίδα ενεργοποίησης.
  • Κάντε κλικ στο «Υποβολή ενεργοποίησης» στη σελίδα ενεργοποίησης.
  • Περιμένετε μέχρι ο πάροχος να λάβει το αίτημα ενεργοποίησής σας. Η Republic Wireless ενδέχεται να χρειαστούν έως και 24 ώρες για να ολοκληρωθεί η ενεργοποίηση.
  •   Πώς να αποκλείσετε κάποιον στο Strava

    Επικοινωνήστε με την Republic Wireless για βοήθεια

    Εάν καμία από τις προαναφερθείσες λύσεις αντιμετώπισης προβλημάτων δεν βοήθησε να λειτουργήσει η κάρτα σας, επικοινωνήστε απευθείας με τη Republic Wireless για περαιτέρω βοήθεια.

    Διορθώστε την SIM Not Provisioned MM#2 με Straight Talk

    Οι πελάτες του Straight Talk μπορούν επίσης να αντιμετωπίσουν προβλήματα παροχής SIM. Δοκιμάστε αυτές τις απλές λύσεις αντιμετώπισης προβλημάτων προτού κατευθυνθείτε στο τοπικό σας υποκατάστημα Straight Talk.

    Επανεκκινήστε τη συσκευή σας

    Η επανεκκίνηση της συσκευής σας μπορεί να φαίνεται σαν μια υπερβολικά απλή λύση, αλλά συχνά βοηθά. Η επανεκκίνηση αναγκάζει την κάρτα SIM να ανακτήσει επιλογές δικτύου και να συνδεθεί με την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας.

    Ελέγξτε την SIM για ζημιά

    Εάν η επανεκκίνηση του τηλεφώνου δεν βοήθησε, εντοπίστε την κάρτα SIM και ελέγξτε την κατάστασή της. Η υποδοχή κάρτας SIM βρίσκεται πίσω από ένα βύσμα στο πλάι στα περισσότερα σύγχρονα τηλέφωνα ή κάτω από την μπαταρία σε παλαιότερες συσκευές. Εάν παρατηρήσετε γρατσουνιές, βαθουλώματα και άλλα σημάδια ζημιάς στο τσιπ, το πιθανότερο είναι ότι η SIM σας χρειάζεται αντικατάσταση. Ακόμη και μια φαινομενικά μικρή ζημιά μπορεί να προκαλέσει το σφάλμα “SIM not provisioned”.

    Ελέγξτε την Τοποθέτηση SIM

    Εάν η κάρτα SIM είναι σε άριστη κατάσταση, αλλά το πρόβλημα παραμένει, ελέγξτε εάν η κάρτα έχει τοποθετηθεί σωστά. Ενώ οι περισσότεροι άνθρωποι γνωρίζουν πώς να εισάγουν μια κάρτα SIM, η εσφαλμένη τοποθέτηση δεν είναι πάντα λάθος του κατόχου του τηλεφώνου. Μερικές φορές, το πρόβλημα είναι μια κακώς σχεδιασμένη υποδοχή. Βεβαιωθείτε ότι η κάρτα έχει τοποθετηθεί σωστά και επανεκκινήστε τη συσκευή σας.

    Ελέγξτε την κάρτα SIM σε άλλη συσκευή

    Έχετε ελέγξει τη θέση και την κατάσταση της SIM και εξακολουθεί να μην λειτουργεί; Υπάρχει πάντα μια πιθανότητα το πρόβλημα να βρίσκεται στο τηλέφωνό σας, ειδικά αν πρόκειται για παλαιότερη συσκευή. Για παράδειγμα, οι επαφές της κάρτας SIM μπορεί να είναι κατεστραμμένες. Εάν είναι δυνατόν, τοποθετήστε τη SIM σας σε άλλη συσκευή και ελέγξτε αν λειτουργεί. Εάν ναι, φέρτε το τηλέφωνό σας σε ένα τοπικό κέντρο σέρβις για έλεγχο.

    Επικοινωνήστε με την Straight Talk για ενεργοποίηση SIM

    Εάν έχετε αγοράσει νέο τηλέφωνο ή νέα κάρτα SIM, η κάρτα σας μπορεί να χρειαστεί ενεργοποίηση. Ορισμένες εταιρείες κινητής τηλεφωνίας επιτρέπουν στους πελάτες να στέλνουν ένα αίτημα ενεργοποίησης στο διαδίκτυο, αλλά το Straight Talk δέχεται αιτήματα μόνο μέσω τηλεφώνου. Επομένως, θα χρειαστεί να καλέσετε το Straight Talk από άλλη συσκευή ή να επισκεφτείτε το τοπικό σας υποκατάστημα. Μπορούν επίσης να σας βοηθήσουν εάν χρησιμοποιείτε μια παλιά κάρτα SIM, αλλά καμία από τις προαναφερθείσες λύσεις αντιμετώπισης προβλημάτων δεν βοήθησε.

    Μείνε συνδεδεμένος

    Ας ελπίσουμε ότι σας βοηθήσαμε να διορθώσετε το πρόβλημα της κάρτας SIM. Μερικές φορές, η πιο εύκολη λύση αντιμετώπισης προβλημάτων διορθώνει άμεσα το σφάλμα. Σε άλλες περιπτώσεις, το πρόβλημα είναι πιο περίπλοκο από τη λανθασμένη τοποθέτηση Sim και απαιτεί επαγγελματική βοήθεια. Εάν το σφάλμα παραμένει, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας σας για βοήθεια.

    Ποιος ήταν ο λόγος για το σφάλμα “SIM not provisioned”; Καταφέρατε να το φτιάξετε μόνοι σας; Μοιραστείτε τις εμπειρίες σας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.