Πώς να εξαναγκάσετε να αφαιρέσετε υπότιτλους στο Netflix

Το Netflix έχει υπότιτλους που μπορείτε να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε κατά βούληση. Αν δεν σας αρέσει η εμφάνισή τους, μπορείτε να προσαρμόσετε την εμφάνιση των υπότιτλων στο Netflix. Όλα αυτά είναι καλά αν λειτουργεί όπως θέλετε, αλλά σε ορισμένες περιοχές, δεν μπορείτε να απενεργοποιήσετε τους υπότιτλους στο Netflix για επιλεγμένο περιεχόμενο. Δεν υπάρχει επιλογή “Απενεργοποίηση” στο πρόγραμμα αναπαραγωγής βίντεο. Αυτό συμβαίνει κυρίως σε περιοχές όπου η πρώτη γλώσσα δεν είναι τα Αγγλικά και βασικά αναγκάζεστε να παρακολουθήσετε μια τηλεοπτική εκπομπή ή μια ταινία με κείμενο στην οθόνη. Δείτε πώς μπορείτε να αναγκάσετε να αφαιρέσετε τους υπότιτλους στο Netflix όταν δεν υπάρχει επιλογή Off.

Έχουμε δύο τρόπους για να καταργήσουμε υποχρεωτικά τους υπότιτλους στο Netflix. Το πρώτο είναι μια μικρή προσαρμογή που μπορείτε να κάνετε στον ήχο που θα πρέπει να λειτουργεί ανεξάρτητα από την πλατφόρμα iOS, Android, Windows ή Web που παρακολουθείτε το Netflix. Η δεύτερη είναι μια επέκταση του Chrome που περιορίζεται να λειτουργεί μόνο στην επιφάνεια εργασίας σας. Η πρώτη λύση ενδέχεται να μην λειτουργεί εάν χρησιμοποιείτε VPN για το Netflix.

  Πόσο κοστίζει το Netflix ανά μήνα;

Τροποποιήστε τη γλώσσα ήχου

Αυτό είναι λίγο δύσκολο να εφαρμοστεί, αλλά φαίνεται να λειτουργεί για αρκετούς ανθρώπους. Η λύση προέρχεται από τον χρήστη του Reddit iAmTheLemon. Ανοίξτε το Netflix και φορτώστε το βίντεο που θέλετε να παρακολουθήσετε. Αλλάξτε τον ήχο στη μητρική γλώσσα της χώρας σας και αφήστε τον να φορτώσει ξανά. Στη συνέχεια, αλλάξτε τη γλώσσα ήχου στα Αγγλικά. Αυτή τη φορά, ενώ φορτώνεται το βίντεο, αλλάξτε τη γλώσσα ήχου για τρίτη φορά και επιλέξτε τη μητρική γλώσσα για τη χώρα σας. Ενώ το βίντεο φορτώνεται ξανά, θα δείτε μια επιλογή για να απενεργοποιήσετε τους υπότιτλους.

  Πώς να απολυμάνετε το smartphone σας

Επέκταση Chrome

Η παραπάνω μέθοδος δεν λειτουργεί εάν ένα βίντεο δεν είναι διαθέσιμο σε πολλές γλώσσες, επομένως έχει εμφανείς ελλείψεις. Ο μόνος σίγουρος τρόπος για να αναγκάσετε να αφαιρέσετε τους υπότιτλους στο Netflix είναι με μια επέκταση Chrome που ονομάζεται Καταργήστε τους υπότιτλους για το Netflix. Εγκαταστήστε την επέκταση και ανοίξτε το βίντεο που έχει μόνιμους υπότιτλους. Κάντε κλικ στο κουμπί επέκτασης ώστε να γίνει πράσινο και θα φροντίσει για τα υπόλοιπα.

Και οι δύο αυτές μέθοδοι έχουν τα δικά τους μειονεκτήματα. Η αλλαγή της γλώσσας ήχου λειτουργεί μόνο εάν το βίντεο που παρακολουθείτε προσφέρεται σε περισσότερες από μία γλώσσες. Η επέκταση Chrome σάς αναγκάζει να χρησιμοποιήσετε το Chrome, πράγμα που σημαίνει ότι η λύση είναι μόνο για επιτραπέζιους υπολογιστές. Επιπλέον, εάν χρησιμοποιείτε Windows 10, τότε ίσως προτιμήσετε να παρακολουθήσετε το Netflix στο Edge, καθώς αυτό είναι το μόνο πρόγραμμα περιήγησης που μπορεί να αναπαράγει βίντεο σε 1080p, επομένως πάλι, έχετε καλό λόγο να χρησιμοποιήσετε διαφορετικό πρόγραμμα περιήγησης για να παρακολουθήσετε Netflix, αλλά αναγκάζεστε να χρησιμοποιήσετε διαφορετικό αν θέλετε να παρακολουθήσετε χωρίς υπότιτλους.

  Πώς να εμφανίσετε τα κρυφά πλωτά πάνελ απόδοσης του Mac