Πώς να αποκλείσετε κάποιον στο Strava

Στράβα, όπως όλες οι εφαρμογές μέσων κοινωνικής δικτύωσης, μπορούν να αποκαλύψουν έναν τεράστιο όγκο πληροφοριών για εσάς. Ακόμα κι αν εμποδίσετε τυχαίους αγνώστους να βρουν τη διεύθυνση του σπιτιού σας, μερικές φορές μπορεί να χρειαστεί να εμποδίσετε ενεργά ένα συγκεκριμένο άτομο να δει τι κάνετε. Δείτε πώς μπορείτε να αποκλείσετε κάποιον άλλο στο Strava.

Από προεπιλογή, οποιοσδήποτε στο Διαδίκτυο μπορεί να δει τις δραστηριότητές σας και, ενδεχομένως, να επεξεργαστεί πού ζείτε. Φροντίστε να κοιτάξετε και τις ρυθμίσεις απορρήτου του λογαριασμού σας Strava.

Τι κάνει το Blocking στο Strava;

Αποκλεισμός κάποιου στο Strava:

  Τι είναι η διέλευση; 6 καλύτερα εργαλεία για τη μέτρηση της απόδοσης

Τους αφαιρεί από τους ακόλουθούς σας και εσάς από τους δικούς τους.
Τους εμποδίζει να σας ακολουθούν ξανά ή να βλέπουν λεπτομερώς τις δραστηριότητές σας.
Αποκρύπτει τα στοιχεία του προφίλ σας εκτός από την εικόνα προφίλ, το βιογραφικό σας, τον συνολικό αριθμό δραστηριοτήτων για τον τελευταίο μήνα, τα στατιστικά στοιχεία δραστηριότητας εκείνης της εβδομάδας και πόσους ακόλουθους έχετε. Είναι αυτό που βλέπει κάποιος που δεν σας ακολουθεί όταν βλέπει το προφίλ σας, αλλά δεν είναι το παν.

Παραδόξως, εάν έχετε μια δραστηριότητα δημόσιας προβολής, όπως π.χ. μια θέση στις 10 κορυφαίες θέσεις σε έναν πίνακα κατάταξης τμήματος, θα μπορούν να δουν τη σύνοψή της εκεί, αλλά δεν θα μπορούν να κάνουν κλικ για μια πιο λεπτομερή προβολή .

  Πώς να απαλλαγείτε από δύο εφαρμογές δίπλα-δίπλα σε ένα iPad

Ο αποκλεισμός κάποιου δεν θα του στείλει ειδοποίηση, αλλά θα καταλάβει ότι κάτι έχει αλλάξει αν προσπαθήσει να δει το προφίλ σας.

Πώς να αποκλείσετε κάποιον στην εφαρμογή για κινητά

Κατευθυνθείτε στη σελίδα προφίλ του ατόμου που θέλετε να αποκλείσετε στο Strava και πατήστε τις τρεις μικρές κουκκίδες στην επάνω δεξιά γωνία.

Πατήστε «Αποκλεισμός αυτού του αθλητή» και μετά «Αποκλεισμός αθλητή» για να τον αποκλείσετε.

Πώς να αποκλείσετε κάποιον στον ιστότοπο Strava

Ανοίξτε το Strava στο πρόγραμμα περιήγησής σας και μεταβείτε στη σελίδα αθλητή του ατόμου που θέλετε να αποκλείσετε. Κάντε κλικ στο εικονίδιο “Ρυθμίσεις” (το εικονίδιο με το γρανάζι) και μετά στο “Αποκλεισμός αθλητή”.

  Πώς να συνδέσετε τα χειριστήρια GameCube στο Nintendo Switch

Τέλος, κάντε ξανά κλικ στο «Block Athlete» για να τους αποκλείσετε.

Ο λογαριασμός Strava που αποκλείετε δεν θα μπορεί πλέον να σας ακολουθεί ή να προβάλλει πληροφορίες σχετικά με τις δραστηριότητές σας, να σας ακολουθεί ή να εμφανίζεται στις ροές δραστηριότητάς σας.