Πώς να διορθώσετε το μαύρο σημείο στην οθόνη του iPhone

Τα iPhone είναι ένα από τα πιο χρησιμοποιούμενα προϊόντα της Apple Inc. λόγω της κορυφαίας ποιότητάς τους, πολλών εκπληκτικών χαρακτηριστικών και της αξιόπιστης ασφάλειας που παρέχουν. Οι άνθρωποι προτιμούν να χρησιμοποιούν περισσότερο iPhone. Αλλά με αυτήν την κορυφαία ποιότητα έρχεται μια εξαιρετική τιμή, πράγμα που σημαίνει ότι είναι αρκετά δαπανηρά, και ακόμη και η μικρή ζημιά σε αυτά τα τηλέφωνα μπορεί να σας κοστίσει εκατοντάδες δολάρια. Έτσι, αν ψάχνετε για μια λύση για να διορθώσετε τα μαύρα σημεία στην οθόνη του τηλεφώνου, είστε στο σωστό μέρος. Σε αυτό το άρθρο, θα δούμε ποια μέτρα μπορείτε να λάβετε για να διορθώσετε το μαύρο σημείο στην οθόνη του iPhone.

Πώς να διορθώσετε το μαύρο σημείο στην οθόνη του iPhone

Συνεχίστε να διαβάζετε αυτό το άρθρο για να βρείτε τους διάφορους τρόπους για να διορθώσετε τα μαύρα στίγματα στην οθόνη του iPhone σας.

  Πώς να στείλετε ηχητικά μηνύματα χρησιμοποιώντας το Siri στο iPhone

Γιατί εμφανίζονται μαύρες κηλίδες στην οθόνη του τηλεφώνου μου;

Μπορεί να υπάρχουν πολλοί λόγοι πίσω από αυτό το ζήτημα. Μερικά από αυτά είναι τα εξής.

  • Τα εικονοστοιχεία σε αυτό το μέρος της οθόνης του iPhone σας είναι νεκρά επειδή μπορεί να το έχετε πέσει κάπου.
  • Πρέπει να υπάρχουν ορισμένα σφάλματα λογισμικού στο iPhone σας.
  • Τα pixel δεν φορτίστηκαν σωστά. Μπορείτε να δοκιμάσετε να επανεκκινήσετε το τηλέφωνό σας, κάτι που πιθανώς θα διορθώσει το πρόβλημα.

Μπορούν τα νεκρά εικονοστοιχεία να φύγουν; Μπορούν να διορθωθούν τα νεκρά εικονοστοιχεία;

Ναι, τα νεκρά pixel μπορούν να διορθωθούν. Εάν δεν έχετε πέσει το τηλέφωνό σας κάπου και εξακολουθούν να υπάρχουν νεκρά pixel, μπορείτε να δοκιμάσετε να επανεκκινήσετε το τηλέφωνό σας ή να ενημερώσετε τη συσκευή. Μάλλον θα διορθώσει το πρόβλημά σου.

Μπορούν να διορθωθούν τα μαύρα σημεία στο τηλέφωνο;

Ναι, τα μαύρα στίγματα εμφανίζονται βασικά όταν τα pixel είναι νεκρά στην οθόνη. Αυτό μπορεί να οφείλεται σε σφάλματα λογισμικού ή μπορεί να έχετε πέσει το τηλέφωνό σας κάπου. Εάν σας πέσει το τηλέφωνό σας, η οθόνη σας μπορεί να έχει καταστραφεί από το εσωτερικό και θα πρέπει να επισκεφτείτε το κέντρο φροντίδας της συσκευής για να το επισκευάσετε.

Πώς μπορώ να διορθώσω τις μαύρες κηλίδες στην οθόνη του τηλεφώνου μου;

Εξαρτάται από το τι προκάλεσε την εμφάνιση των μαύρων κηλίδων. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να διορθώσετε το μαύρο σημείο στην οθόνη του iPhone:

  • Εάν το έχετε πέσει κάπου, η οθόνη της οθόνης είναι πιθανώς κατεστραμμένη από μέσα και πρέπει να επισκεφτείτε το κέντρο φροντίδας της συσκευής για να την αντικαταστήσετε.
  • Εάν δεν το έχετε απορρίψει, μπορεί να υπάρχουν κάποια σφάλματα λογισμικού. Μπορείτε να δοκιμάσετε να ενημερώσετε το λογισμικό της συσκευής από τις ρυθμίσεις ή να επανεκκινήσετε τη συσκευή σας και το πρόβλημα θα διορθωθεί.
  Κορυφαία 28 καλύτερα εργαλεία παρακολούθησης σφαλμάτων

Επισκεφτείτε τη σελίδα Επισκευή iPhone στο πρόγραμμα περιήγησής μας για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις υπηρεσίες και τις χρεώσεις.

Μπορούν να διορθωθούν οι μαύρες κηλίδες του iPhone;

Ναι, τα μαύρα στίγματα στο iPhone μπορούν να διορθωθούν, αλλά μόνο αν δεν τα έχετε ρίξει κάπου. Και αν το έχετε κάνει, τότε είναι προτιμότερο να επισκεφτείτε το Apple Store κοντά και να τους ζητήσετε να σας το φτιάξουν. Αλλά αν δεν το έχετε ρίξει κάπου, μπορείτε να δοκιμάσετε να ενημερώσετε το λογισμικό εάν είναι διαθέσιμο (πολλοί χρήστες έχουν αναφέρει ότι το iOS 13 προκαλεί τέτοια σφάλματα) ή ακόμα και να δοκιμάσετε μια απλή επανεκκίνηση. Επισκεφτείτε τη σελίδα Apple Find Locations στο πρόγραμμα περιήγησής σας για να εντοπίσετε το πλησιέστερο Apple Store για να μεταφέρετε και να διορθώσετε το πρόβλημα της οθόνης σας.

Πώς να διορθώσετε το μαύρο σημείο στην οθόνη του iPhone; Πώς μπορώ να απαλλαγώ από τις μαύρες κηλίδες στην οθόνη του iPhone μου;

Μπορείτε να εξετάσετε τις παρακάτω μεθόδους για να διορθώσετε το μαύρο σημείο στην οθόνη του iPhone:

Σημείωση 1: Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα με δική σας ευθύνη, καθώς μπορεί να προκαλέσει μεγαλύτερη βλάβη στις συσκευές σας. Ο καλύτερος τρόπος είναι να επισκεφτείτε το Apple Store κοντά και να τους ζητήσετε να σας το επισκευάσουν.

  • Μπορείτε να δοκιμάσετε να ενημερώσετε το λογισμικό συστήματος από τις ρυθμίσεις του iPhone, εάν υπάρχουν σφάλματα λογισμικού.
  • Μπορείτε να απενεργοποιήσετε το iPhone σας, να το βάλετε κάτω από τον ήλιο για λίγο και μετά να το ενεργοποιήσετε ξανά. Αυτό μπορεί να διορθώσει το πρόβλημα.
  • Χρησιμοποιήστε το iPhone σας μέχρι να τελειώσει η μπαταρία και συνδέστε το στο φορτιστή. Μόλις φορτιστεί, το πρόβλημά σας πρέπει να έχει επιδιορθωθεί.
  • Απενεργοποιήστε το iPhone σας και βάλτε το σε ένα πακέτο γεμάτο με ρύζι για 12 ώρες. Εάν υπάρχει λίγο νερό στη συσκευή που προκαλεί το μαύρο σημείο, θα μουλιάσει το νερό από αυτό και το πρόβλημά σας θα έχει λυθεί.
  Πώς να εγκαταστήσετε το Torrential σε Elementary OS

Σημείωση 2: Μερικοί άνθρωποι προτείνουν να χρησιμοποιήσετε το πιστόλι θερμότητας για να αφαιρέσετε αυτό το μαύρο σημείο, αλλά αυτό μπορεί να προκαλέσει ακόμη και βλάβη της μπαταρίας της συσκευής σας. Ή εάν δώσετε περισσότερη θερμότητα στη συσκευή, μπορεί να την κάνει να πεθάνει για πάντα. Μην χρησιμοποιείτε αυτήν τη μέθοδο, καθώς είναι επικίνδυνη για το τηλέφωνό σας και το άτομο που την εκτελεί επίσης.

Επομένως, εάν οι παραπάνω λύσεις δεν λειτουργούν, επισκεφτείτε το Apple Store ή παρόχους υπηρεσιών κοντά σας.

Πόσο κοστίζει η διόρθωση ενός μαύρου σημείου στην οθόνη του iPhone;

Μπορεί να κοστίσει περίπου $50-$150. Αλλά και πάλι εξαρτάται από τον λόγο πίσω από τη ζημιά. Εάν η οθόνη έχει φύγει τελείως και χρειάζεται αντικατάσταση, τότε ανάλογα με το μοντέλο της συσκευής σας, η τιμή θα διαφέρει. Αλλά εάν απαιτεί λίγη προσπάθεια και δεν χρειάζεται να αγοράσετε επιπλέον συσκευή υλικού, το κόστος δεν θα ξεπεράσει τα 100 $.

***

Ελπίζουμε ότι αυτό το άρθρο ήταν χρήσιμο και ότι μάθατε να διορθώνετε το μαύρο σημείο στην οθόνη του iPhone. Πείτε μας ποια μέθοδος σας βοήθησε καλύτερα. Ρίξτε τις ερωτήσεις ή τις προτάσεις σας στην ενότητα σχολίων, εάν υπάρχουν. Επίσης, ενημερώστε μας τι θέλετε να μάθετε στη συνέχεια.