Πώς να αποκτήσετε τις καλύτερες εννέα του 2016 στο Instagram

Το Instagram είναι μια από τις μεγαλύτερες πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης όπου οι άνθρωποι μπορούν να μοιραστούν τις καθημερινές τους δραστηριότητες μέσω βίντεο ή εικόνων με τον κόσμο. Το Best nine είναι μια νέα τάση που ξεκίνησε από διασημότητες στο Instagram, όπου μοιράζονται τις καλύτερες εννέα φωτογραφίες τους μιας συγκεκριμένης χρονιάς. Για παράδειγμα, η καλύτερη εννέα του 2021 θα αποτελείται από τις καλύτερες 9 φωτογραφίες του 2021. Αλλά το ερώτημα είναι πώς να αποκτήσετε τις καλύτερες εννέα στο Instagram. Σε αυτό το άρθρο, θα ρίξουμε μια ματιά στο πώς να αποκτήσετε εύκολα τα καλύτερα top 9 στο Instagram.

Πώς να αποκτήσετε τις καλύτερες εννέα του 2016 στο Instagram

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εφαρμογές τρίτων όπως το Top Nine για το Instagram 2021 ή το BestGrid για το Instagram για να αποκτήσετε εύκολα τα καλύτερα εννέα στο Instagram.

Είναι ασφαλές το Top 9 Instagram;

Καθώς αυτή η εφαρμογή ζητά το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας, δεν μπορούμε να το χαρακτηρίσουμε 100% ασφαλές. Αλλά στην επίσημη ιστοσελίδα τους, έχουν αναφέρει ότι είναι ασφαλείς. Μπορείτε να το επιβεβαιώσετε στην ενότητα Συχνές ερωτήσεις.

  Πώς να βρείτε σύνθετες ρυθμίσεις στο Instagram

Το Top Nine λειτουργεί ακόμα;

Ναι, το Top Nine εξακολουθεί να λειτουργεί μόνο για χρήστες iOS αλλά όχι για χρήστες Android. Ωστόσο, ορισμένοι χρήστες iOS έχουν παραπονεθεί ότι δεν εμφανίζει πάντα ακριβή αποτελέσματα. Μπορείτε να ελέγξετε αν λειτουργεί για εσάς. Μπορείτε να λάβετε λεπτομερείς πληροφορίες για το Top Nine και τη λειτουργία του στον επίσημο ιστότοπο Top Nine τους.

Πόσος χρόνος διαρκεί το Top Nine;

Εξαρτάται από τον αριθμό των περιεχομένων που ανεβαίνουν στον λογαριασμό Instagram. Επίσης, ελέγχει για τα στατιστικά στοιχεία, οπότε αν ελέγξετε το Top Nine για λογαριασμό διασημοτήτων, πιθανότατα θα χρειαστεί περίπου 1 λεπτό για να σας δείξει τα αποτελέσματα.

Πώς βρίσκετε το Top 9 σας στο Instagram; Πώς μπορείτε να κάνετε ένα Top 9;

Για να βρείτε τα κορυφαία 9 στο Instagram για χρήστες Android, υπάρχει μια εφαρμογή που ονομάζεται BestGrid. Για χρήστες Android, είναι δυνατό να λάβετε την καλύτερη εννέα πολύ εύκολα, αλλά με την προϋπόθεση ότι θα λάβετε μόνο την καλύτερη εννέα του έτους 2021. Μπορείτε να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα για το ίδιο:

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Play Store στη συσκευή σας Android.

2. Στη γραμμή αναζήτησης, αναζητήστε το BestGrid.

3. Πατήστε Εγκατάσταση για την εφαρμογή BestGrid για Instagram, όπως φαίνεται παρακάτω.

4. Μόλις ανοίξετε την εφαρμογή, εισαγάγετε το επιθυμητό όνομα χρήστη για το οποίο θέλετε τα καλύτερα εννέα.

5. Στη συνέχεια, πατήστε το κουμπί Δημιουργία. Εδώ, επιλέξαμε ως παράδειγμα τον Akshay Kumar.

6. Μόλις οι καλύτερες εννέα είναι έτοιμες, πατήστε Αποθήκευση από την επάνω δεξιά γωνία.

Σημείωση: Το προεπιλεγμένο πλέγμα θα εμφανιστεί με το υδατογράφημα, αλλά δεν χρειάζεται να ανησυχείτε. Στο κάτω μέρος της οθόνης, πατήστε Χωρίς υδατογράφημα και παρακολουθήστε μια διαφήμιση για μια εικόνα χωρίς υδατογράφημα.

  Πώς να αποσυνδεθείτε από τον λογαριασμό Instagram σε όλες τις συσκευές

7. Στη συνέχεια, πατήστε Αποθήκευση στη συσκευή για να αποθηκεύσετε αυτήν την εικόνα στο τηλέφωνό σας.

Πώς να αποκτήσετε τις καλύτερες εννέα του 2016 στο Instagram; Πώς μπορώ να αποκτήσω το καλύτερο εννιά μου στο Instagram;

Αν θέλετε να αποκτήσετε την καλύτερη εννέα της χρονιάς 2016, τότε η μόνη επιλογή είναι να αναζητήσετε τις καλύτερες εικόνες του έτους 2016 χειροκίνητα. Εναλλακτικά, αν θέλετε να αποκτήσετε τις καλύτερες εννέα του πρόσφατου έτους 2021, μπορείτε να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:

1. Ανοίξτε το Play Store στη συσκευή σας και εγκαταστήστε την εφαρμογή BestGrid για Instagram.

2. Ανοίξτε την εφαρμογή και πληκτρολογήστε το επιθυμητό όνομα χρήστη που θέλετε το καλύτερο εννέα και πατήστε στην επιλογή Δημιουργία.

3. Μόλις οι καλύτερες εννέα είναι έτοιμες, πατήστε Αποθήκευση από την επάνω δεξιά γωνία, όπως επισημαίνεται παρακάτω.

4. Στη συνέχεια, πατήστε Αποθήκευση στη συσκευή για να αποθηκεύσετε αυτήν την εικόνα.

Πώς δημοσιεύετε 9 φωτογραφίες στο Instagram; Πώς κάνεις 9 τετράγωνα στο Instagram;

Εάν θέλετε να χωρίσετε μια μεμονωμένη εικόνα σε 9 εικόνες και στη συνέχεια να τις δημοσιεύσετε στο Instagram έτσι ώστε η ροή σας να φαίνεται διαφορετική, μπορείτε να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα για τις καλύτερες εννέα στο Instagram:

1. Εκκινήστε το Play Store και εγκαταστήστε την εφαρμογή Photo Grid Maker για Instagram.

2. Ανοίξτε την εφαρμογή και πατήστε την επιλογή Πλέγμα, όπως φαίνεται παρακάτω.

3. Επιλέξτε την επιθυμητή εικόνα που θέλετε να χωρίσετε σε εννέα μέρη.

  Πώς να μάθετε αν κάποιος σας έχει μπλοκάρει στο Instagram

4. Στη συνέχεια, πατήστε στην επιλογή 3 x 3 από το κάτω μέρος της οθόνης.

5. Πατήστε στο Ολοκληρώθηκε εικονίδιο από την επάνω δεξιά γωνία.

6. Θα δείτε επίσης την αρίθμηση στις διαιρεμένες εικόνες για να γνωρίζετε τη σειρά με την οποία πρέπει να ανεβάσετε τις εικόνες. Πατήστε στην επιλογή ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΕΙΚΟΝΑΣ για να αποθηκεύσετε την εικόνα στη συσκευή σας.

Τώρα, όπως φαίνεται στην εφαρμογή, πρέπει να ανεβάσετε καθεμία από τις 9 εικόνες στο Instagram σας με τη σωστή σειρά. Φροντίστε να ανεβάσετε κάθε εικόνα μία προς μία και όχι σε μορφή καρουζέλ.

Πώς να αποκτήσετε περισσότερους ακόλουθους στο Instagram δωρεάν;

Ακολουθήστε τα επόμενα βήματα για να μάθετε πώς να αποκτάτε περισσότερους ακόλουθους στο Instagram δωρεάν.

Σημείωση: Τα βήματα που αναφέρονται παρακάτω δεν είναι ένας ηθικός τρόπος για να αυξήσετε τους ακολούθους στο Instagram. Αυτά τα βήματα θα στείλουν ακόλουθους στον λογαριασμό σας. Αλλά οι περισσότεροι από αυτούς θα είναι νεκροί ακόλουθοι που δεν θα ασχοληθούν με το περιεχόμενό σας. Αυτά τα βήματα μπορεί επίσης να σας οδηγήσουν σε μόνιμη απαγόρευση, επομένως ακολουθήστε τα βήματα με δική σας ευθύνη.

1. Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησής σας και μεταβείτε στον ιστότοπο allsmo.

2. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και πληκτρολογήστε το όνομα χρήστη Instagram στο οποίο θέλετε δωρεάν οπαδούς.

3. Επιλέξτε το πλαίσιο για να επαληθεύσετε το reCAPTCHA και κάντε κλικ στο Submit.

4. Στη συνέχεια, κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε Συμφωνώ.

5. Και πάλι, κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε ΧΡΗΣΗ στην περιοχή Ακόλουθοι Instagram – Νέο.

6. Περιμένετε μέχρι να τελειώσει ο χρονοδιακόπτης. Και πάλι, εισάγετε όλα τα απαιτούμενα στοιχεία και κάντε κλικ στην επιλογή Υποβολή.

Στα επόμενα 10 λεπτά, θα έχετε δέκα δωρεάν ακόλουθους και μπορείτε να το κάνετε αυτό μετά από κάθε 15 λεπτά, αλλά, κατά προτίμηση, μην το κάνετε πολύ για να αποφύγετε τον αποκλεισμό.

***

Ελπίζουμε ότι αυτό το άρθρο ήταν χρήσιμο και ότι έχετε μάθει για τα καλύτερα εννέα στο Instagram. Ρίξτε τις ερωτήσεις και τις προτάσεις σας στην παρακάτω ενότητα σχολίων, εάν υπάρχουν. Επίσης, ενημερώστε μας τι θέλετε να μάθετε στη συνέχεια.