Πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό DeviantArt

Το DeviantArt είναι μια πλατφόρμα όπου μπορείτε να πουλήσετε την ψηφιακή σας τέχνη. Εάν είστε πολύ καλοί στη δημιουργία ψηφιακών σχεδίων, αυτή η πλατφόρμα μπορεί να είναι συναρπαστική για εσάς. Μπορείτε επίσης να αγοράσετε ψηφιακή τέχνη που δημιουργήθηκε από άλλους δημιουργούς στον ιστότοπο του DeviantArt. Μπορείτε επίσης να επισκεφτείτε τον ιστότοπό τους για να λάβετε ιδέες ψηφιακής σχεδίασης από άλλους χρήστες. Αλλά αν έχετε αποφασίσει και θέλετε να διαγράψετε τον λογαριασμό DeviantArt, είστε στη σωστή σελίδα. Σε αυτό το άρθρο, θα μάθετε τη μέθοδο μόνιμης απενεργοποίησης του λογαριασμού DeviantArt.

Πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό DeviantArt

Μπορείτε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο DeviantArt από τη σελίδα Ρυθμίσεις λογαριασμού στο λογαριασμό σας. Διαβάστε και ακολουθήστε τα βήματα που αναφέρονται περαιτέρω σε αυτό το άρθρο για να κατανοήσετε και να εκτελέσετε αυτήν τη μέθοδο μόνοι σας.

  Πώς να υπολογίσετε τις ημέρες μεταξύ ημερομηνιών στα Φύλλα Google

Τι είναι το email DeviantArts;

Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με τον λογαριασμό σας και θέλετε να παραπονεθείτε για αυτά τα ζητήματα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της DeviantArt για να επικοινωνήσετε με την ομάδα υποστήριξής τους, ώστε να μπορέσουν να σας βοηθήσουν. Το email του DeviantArt είναι [email protected]

Είναι το DeviantArt ακόμα σχετικό; Είναι νεκρό το DeviantArt;

Ναι, το DeviantArt εξακολουθεί να είναι ένα σχετικό πράγμα στο Διαδίκτυο. Μπορείτε να αγοράσετε ή να πουλήσετε ψηφιακή τέχνη σε αυτό. Πολλοί δημιουργοί είναι ακόμα εκεί και κάνουν την καλύτερη δουλειά τους. Μπορείτε να επισκεφτείτε τον ιστότοπο DeviantArt και να ρίξετε μια ματιά στο πώς κερδίζουν οι άνθρωποι πουλώντας απλώς τις ψηφιακές τους τέχνες.

Είναι το DeviantArt δωρεάν για εμπορική χρήση;

Ναι, δεν έχει σημασία αν είναι για εμπορική ή μη εμπορική χρήση. Μπορείτε να το ρίξετε μια ματιά δωρεάν. Μπορείς να πεις ότι είναι μια βιβλιοθήκη ψηφιακών τεχνών. Μπορείτε σίγουρα να ρίξετε μια ματιά σε κάθε ψηφιακή τέχνη που υπάρχει εκεί, αλλά δεν μπορείτε να το κάνετε copy-paste ή να το χρησιμοποιήσετε κάπου αλλού χωρίς να αγοράσετε την τέχνη.

Πού είναι το DeviantArt;

Το DeviantArt δεν είναι φυσικό μέρος. Είναι μια διαδικτυακή πλατφόρμα για να πουλήσετε την ψηφιακή σας τέχνη σε άτομα που ενδιαφέρονται για αυτήν. Μπορείτε να επισκεφτείτε τον ιστότοπο DeviantArt για να δείτε την όμορφη ψηφιακή τέχνη που έχουν δημιουργήσει οι άνθρωποι. Από αυτόν τον ίδιο τον ιστότοπο, θα μπορείτε να διαγράψετε τον λογαριασμό DeviantArt.

  Πώς να μοιάζετε με πατάτα σε μια βιντεοδιάσκεψη του Microsoft Teams

Υπάρχει μια εφαρμογή DeviantArt;

Ναι, η εφαρμογή DeviantArt είναι διαθέσιμη για συσκευές Android και iOS. Προτείνεται να χρησιμοποιήσετε είτε tablet, iPad ή φορητό υπολογιστή για να δημιουργήσετε έργα τέχνης, καθώς έχουν μεγαλύτερη οθόνη.

Ποιοι είναι οι κανόνες για το DeviantArt;

Το DeviantArt έχει όρους παροχής υπηρεσιών που περιέχουν παραβιάσεις πνευματικών δικαιωμάτων και ορισμένους κανόνες απορρήτου. Μπορείτε να ρίξετε μια γρήγορη ματιά στους Όρους Παροχής Υπηρεσιών για να μάθετε λεπτομερώς τους κανόνες.

Είναι το DeviantArt ασφαλές; Είναι το DeviantArt νόμιμο;

Ναι, το DeviantArt είναι μια ασφαλής πλατφόρμα για την αγορά ψηφιακών τεχνών. Έχει αυστηρούς κανόνες και κανονισμούς και η παραβίασή τους θα οδηγήσει σε απαγόρευση. Δεν πουλά ούτε προωθεί παράνομα πράγματα στον ιστότοπό της, επομένως είναι νόμιμος ιστότοπος.

Πώς να απενεργοποιήσετε μόνιμα τον λογαριασμό σας στο DeviantArt;

Για να διαγράψετε τον λογαριασμό DeviantArt, μπορείτε να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:

Σημείωση: Μόλις απενεργοποιήσετε οριστικά τον λογαριασμό σας στο DeviantArt, όλα τα δεδομένα σας θα διαγραφούν. Δεν θα μπορείτε να ανακτήσετε το όνομα χρήστη σας και όλοι οι πόντοι στο υπόλοιπό σας θα εξαφανιστούν οριστικά. Οπότε πριν το διαγράψετε, σκεφτείτε οπωσδήποτε λίγο.

  Χρειάζεστε λογισμικό Anti-Ransomware για τον υπολογιστή σας;

1. Ανοίξτε τον ιστότοπο DeviantArt στο πρόγραμμα περιήγησής σας.

2. Τοποθετήστε το δείκτη του ποντικιού πάνω από το εικονίδιο του προφίλ σας από την επάνω δεξιά γωνία και κάντε κλικ στην επιλογή Ρυθμίσεις λογαριασμού, όπως φαίνεται παρακάτω.

3. Από το αριστερό παράθυρο, κάντε κλικ στο Απενεργοποίηση.

4. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Ναι, απενεργοποιήστε τον λογαριασμό μου. Ο λογαριασμός σας θα απενεργοποιηθεί οριστικά μετά από αυτό.

Μπορώ να διαγράψω τον λογαριασμό μου στο DeviantArt;

Ναι, μπορείτε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο DeviantArt όποτε θέλετε, αλλά μην χάσετε τις συνέπειες που θα συμβούν μόλις διαγράψετε τον λογαριασμό σας. Όλα τα δεδομένα σας θα διαγραφούν, δεν θα μπορείτε να ανακτήσετε το όνομα χρήστη σας και όλοι οι πόντοι στο υπόλοιπό σας θα εξαφανιστούν οριστικά.

Πώς μπορώ να διαγράψω οριστικά τον λογαριασμό μου στο DeviantArt;

Η διαδικασία διαγραφής και απενεργοποίησης είναι η ίδια για τον λογαριασμό DeviantArt. Μπορείτε να εξετάσετε το ενδεχόμενο να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα για να διαγράψετε οριστικά τον λογαριασμό σας στο DeviantArt:

1. Μεταβείτε στον ιστότοπο DeviantArt στο πρόγραμμα περιήγησής σας και τοποθετήστε το δείκτη του ποντικιού πάνω από το εικονίδιο του Προφίλ σας.

2. Κάντε κλικ στις Ρυθμίσεις λογαριασμού > Απενεργοποίηση, όπως φαίνεται παρακάτω.

3. Τέλος, κάντε κλικ στο Ναι, απενεργοποιήστε τον λογαριασμό μου για να επιβεβαιώσετε τη διαδικασία απενεργοποίησης.

***

Ελπίζουμε ότι αυτό το άρθρο ήταν χρήσιμο και ότι έχετε μάθει να διαγράφετε οριστικά τον λογαριασμό DeviantArt. Ενημερώστε μας εάν αυτό το άρθρο ήταν χρήσιμο. Ρίξτε τις ερωτήσεις ή τις προτάσεις σας στην παρακάτω ενότητα σχολίων, εάν υπάρχουν. Επίσης, ενημερώστε μας τι θέλετε να μάθετε στη συνέχεια.