Πώς να διορθώσετε το γραφικό στοιχείο μπαταριών που λείπουν στο iOS

Το iOS διαθέτει γραφικά στοιχεία από το iOS 8. Υπάρχουν ορισμένα γραφικά στοιχεία μετοχών που συνοδεύουν τις εφαρμογές μετοχών και οι εφαρμογές τρίτων που εγκαθιστάτε συνοδεύονται από δικά τους γραφικά στοιχεία. Το iOS διαθέτει επίσης ένα widget μπαταρίας. Σας δείχνει ποιες συσκευές είναι συνδεδεμένες στη συσκευή σας και το αντίστοιχο ποσοστό μπαταρίας τους. Μπορείτε να προσθέσετε το γραφικό στοιχείο μπαταριών με τον ίδιο τρόπο που προσθέτετε άλλα γραφικά στοιχεία στο iOS. Το γραφικό στοιχείο αποτελεί μέρος του iOS για μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά για ορισμένους χρήστες, δεν περιλαμβάνεται καν στη λίστα των γραφικών στοιχείων που μπορούν να ενεργοποιηθούν. Αυτό δεν είναι σφάλμα. Είναι περισσότερο μια προεπιλεγμένη παράλειψη της Apple. Το γραφικό στοιχείο μπαταριών που λείπουν θα εμφανιστεί όταν αντιστοιχίσετε τη σωστή συσκευή Bluetooth και θα παραμείνει ακόμα και μετά την αφαίρεση της συσκευής.

  Πώς να προσθέσετε εφέ στα ηχητικά σας μηνύματα στο iOS 10

Γραφικό στοιχείο μπαταριών που λείπουν

Για να εμφανιστεί το γραφικό στοιχείο μπαταρίας, πρέπει να αντιστοιχίσετε και να συνδέσετε μια συσκευή μέσω Bluetooth, η οποία μπορεί να αναφέρει το ποσοστό της μπαταρίας της. Μια προφανής επιλογή είναι τα Airpods της Apple. Εάν τα αντιστοιχίσετε και τα συνδέσετε στο iPhone σας, σύρετε προς τα δεξιά στον πίνακα των γραφικών στοιχείων και πατήσετε επεξεργασία, θα δείτε τις Μπαταρίες να εμφανίζονται στη λίστα.

Άλλες συσκευές Bluetooth μπορούν επίσης να λειτουργήσουν, αλλά δεν υπάρχει οριστική λίστα συσκευών που, όταν συνδεθούν, θα εμφανίσουν το γραφικό στοιχείο μπαταρίας. Ορισμένες συσκευές θα το αναγκάσουν να εμφανιστεί, άλλες όχι.

  Πώς να λαμβάνετε ειδοποιήσεις τοποθεσίας για φίλους στο iOS

Εάν πραγματοποιήσετε σύζευξη και σύνδεση μιας συσκευής Bluetooth, ένα εικονίδιο για τη συσκευή εμφανίζεται στη γραμμή κατάστασης. Εάν το εικονίδιο συνοδεύεται από ένα εικονίδιο μπαταρίας, είναι πολύ πιθανό να σημαίνει ότι η συσκευή θα ενεργοποιήσει το γραφικό στοιχείο μπαταρίας. Εάν πρόκειται να αγοράσετε μια συσκευή Bluetooth, καλό είναι να ελέγξετε εκ των προτέρων (Google it) για να δείτε εάν θα μπορείτε να ελέγξετε τις πληροφορίες της μπαταρίας της συσκευής στο τηλέφωνό σας ή όχι. Εάν θέλετε να αναγκάσετε να εμφανιστεί το γραφικό στοιχείο μπαταριών που λείπουν, μπορείτε πιθανώς απλώς να δανειστείτε μια συσκευή Bluetooth και να την αντιστοιχίσετε για να εμφανιστεί.

Συμβατές συσκευές Bluetooth

Οι συσκευές Bluetooth που διαφημίζονται ειδικά για το iPhone ή το iPad είναι αυτές που είναι πιο πιθανό να εμφανίσουν αναγκαστικά το γραφικό στοιχείο μπαταριών. Άλλες συσκευές που δεν διαφημίζονται ως τέτοιες θα συνδεθούν με μια συσκευή Apple, αλλά είναι πολύ λιγότερο πιθανό να αναγκάσουν να εμφανιστεί το γραφικό στοιχείο.

  Βρείτε ταινίες ψάχνοντας για δύο ηθοποιούς σε αυτές [iOS]

Οι συσκευές που δεν μπορούν να αναγκάσουν να εμφανιστεί το γραφικό στοιχείο δεν θα εμφανίζονται στο γραφικό στοιχείο ακόμη και μετά την ενεργοποίησή του. Αυτό συμβαίνει επειδή μια συσκευή πρέπει να υποστηρίζει το API του γραφικού στοιχείου. Επιπλέον, δεν διαθέτουν όλες οι συσκευές Bluetooth τις πληροφορίες της μπαταρίας τους, κάτι που, όσο τρελό κι αν είναι, συμβαίνει.