Πώς να προσθέσετε εφέ στα ηχητικά σας μηνύματα στο iOS 10


Η εφαρμογή Messages στο iOS σάς επιτρέπει να στέλνετε ηχητικά μηνύματα. Ομολογουμένως, μόνο οι επαφές σας στο iMessage μπορούν να στείλουν και να λάβουν ένα ηχητικό μήνυμα, αλλά είναι ωστόσο μια χρήσιμη λειτουργία. Από το iOS 10, οι χρήστες iOS έχουν συγκεκριμένες εφαρμογές για την εφαρμογή Messages. Οι περισσότερες από αυτές τις εφαρμογές προορίζονται για την αποστολή αυτοκόλλητων, αλλά κάθε τόσο υπάρχει μια εφαρμογή που κάνει κάτι διαφορετικό. Το Another Voice είναι μια δωρεάν εφαρμογή iMessage που σας επιτρέπει να τροποποιείτε τη φωνή σας όταν στέλνετε ένα ηχητικό μήνυμα. Έρχεται με προκαθορισμένα εφέ. Επιλέγετε το εφέ που θέλετε να χρησιμοποιήσετε και, στη συνέχεια, ηχογραφήστε το μήνυμά σας. Μπορείτε να αναπαράγετε το μήνυμα πριν το στείλετε. Πρέπει να έχετε εγκατεστημένο το iOS 10 για να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή.

  Πώς να διορθώσετε τη συντριβή Black Dot στο iOS

Εγκαταστήστε το Another Voice και ανοίξτε την εφαρμογή Messages στη συσκευή σας iOS. Πατήστε το κουμπί App Store δίπλα στο πεδίο εισαγωγής κειμένου για να αναπτύξετε το συρτάρι των εφαρμογών.

Τα φίλτρα αντιπροσωπεύονται από εικονίδια, αλλά δεν έχουν επιλογή προεπισκόπησης. Θα πρέπει να ηχογραφήσετε ένα μήνυμα και να δείτε πώς θα βγει.

Για να ηχογραφήσετε ένα μήνυμα, πατήστε παρατεταμένα το κουμπί φίλτρου και αρχίστε να μιλάτε. Εάν συνδέσετε τα ακουστικά σας, μπορείτε να ακούσετε τα εφέ ζωντανά. Αφού ηχογραφήσετε το μήνυμα, μπορείτε να το παίξετε πριν το στείλετε. Το εφέ του δυνατού ηχείου το κάνει να ακούγεται σαν να μιλάτε σε ένα μεγάλο πλήθος που ζητωκραυγάζει. Υπάρχει μεταξύ άλλων ένα εφέ φωνής ρομπότ και εφέ φωνής τσιριχτού ποντικιού.

  Πώς να απενεργοποιήσετε το Ξεκλείδωμα για αξεσουάρ USB στο iOS 12

Μπορείτε να αγαπήσετε τις φωνές και τα μηνύματα που σας αρέσουν περισσότερο και να τα επαναχρησιμοποιήσετε. Εάν δεν σας αρέσει το μήνυμα που έχετε, μπορείτε να το διαγράψετε και να ηχογραφήσετε ένα νέο.

Τα αποτελέσματα είναι αρκετά καλά και η ποικιλία δεν είναι πολύ κακή. Η εφαρμογή έχει σκοπό να είναι διασκεδαστική. έχει εφέ θυμωμένης φωνής και χαρούμενα. Ο παραλήπτης σας θα μπορεί να ακούσει το ηχητικό μήνυμα ανεξάρτητα από το αν έχει εγκαταστήσει την εφαρμογή ή όχι.

Εγκαταστήστε το Another Voice από το App Store

  Πώς να ενεργοποιήσετε τα φίλτρα οθόνης για να αντισταθμίσετε την αχρωματοψία στο iOS 10