Βρείτε ταινίες ψάχνοντας για δύο ηθοποιούς σε αυτές [iOS]


Πριν από πολύ καιρό, όταν τα τηλέφωνά μας δεν μπορούσαν να πουν καν την ώρα, πολλοί άνθρωποι συνήθιζαν να παρακολουθούν τηλεόραση. Τα τηλεοπτικά κανάλια μετέφεραν εκπομπές, σαπούνια, κινούμενα σχέδια και ταινίες. Έκτοτε, η παρακολούθηση ταινιών έχει αλλάξει με πολλούς ανθρώπους να χρησιμοποιούν υπηρεσίες όπως το Hulu και το Netflix για να λάβουν τη διόρθωση της ψυχαγωγίας τους. Ο κόσμος σήμερα δεν γνωρίζει την αγωνία του να πιάσει μια ταινία στη μέση ή στο τέλος και δεν έχει τρόπο να μάθει πώς λέγεται. Μια ασαφής αναζήτηση στο Google και ίσως το IMDb μπορεί τώρα να λύσει αυτά τα προβλήματα, αλλά τι θα συμβεί αν το μόνο πράγμα που θυμάστε από μια ταινία που παρακολουθήσατε κάποτε είναι οι δύο πιο ή σχετικά πιο διάσημοι ηθοποιοί σε αυτήν; Το That Movie With είναι μια δωρεάν εφαρμογή iOS που σας επιτρέπει να αναζητάτε ταινίες από οποιονδήποτε από δύο ηθοποιούς σε αυτές. Μπορείτε να αναζητήσετε έναν ηθοποιό και η εφαρμογή θα εμφανίσει στη συνέχεια όλες τις ταινίες στις οποίες δούλεψαν μαζί.

  Πώς να παίξετε το YouTube στο παρασκήνιο στο iOS

Η εφαρμογή χρειάζεται σύνδεση στο διαδίκτυο για να λειτουργήσει αλλά τίποτα άλλο. Πατήστε την αρχική οθόνη και επιλέξτε τον πρώτο ηθοποιό που θυμάστε. Εάν υπάρχουν περισσότεροι από ένας ηθοποιοί με το ίδιο μικρό όνομα, η εφαρμογή θα τους αναφέρει όλους. Οι προτάσεις για έναν ηθοποιό συνεχίζουν να βελτιώνονται καθώς πληκτρολογείτε το όνομα και κάθε πρόταση συνοδεύεται από μια εικόνα του ηθοποιού που σημαίνει ότι εάν θυμάστε μόνο ένα μικρό όνομα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εικόνα για να επιλέξετε ποιον ηθοποιό αναζητάτε. Αφού επιλέξετε το πρώτο, πατήστε στο κάτω μισό της οθόνης όπου γράφει «Και» με μεγάλα γράμματα και επιλέξτε το επόμενο.

  Πώς να αλλάξετε την προφορά του Siri στο iOS 12

Αναζητήστε τον δεύτερο ηθοποιό και πατήστε για επιλογή. Μόλις προστεθούν και οι δύο ηθοποιοί, σύρετε προς τα αριστερά για να δείτε κοινές ταινίες. Κάθε ταινία που έχουν κάνει οι δύο μαζί παρατίθεται στη λίστα και μπορείτε να κάνετε κύλιση προς τα κάτω για να τις δείτε όλες. Το έτος κυκλοφορίας προστίθεται επίσης στα αποτελέσματα της ταινίας και αν πατήσετε μια ταινία, η εφαρμογή σας μεταφέρει στη σελίδα της στο IMDb.

Αυτό είναι το μόνο που κάνει η εφαρμογή και έχει μια ωραία απλή διεπαφή για να τα κάνει όλα. Περιττό να πούμε ότι δεν υπάρχουν είδη που να επιλέξετε για να περιορίσετε την αναζήτησή σας και σίγουρα δεν χρειάζεται να προστεθούν. Αυτό που μπορεί να χρειαστεί να προσθέσετε είναι ας πούμε ότι θυμάστε μόνο το όνομα ενός ηθοποιού και κάτι άλλο για την ταινία. Ίσως είδατε τον Bryan Cranston να πεθαίνει στην αρχή μιας ταινίας και είδατε μια ματιά σε ένα άσχημο αρπακτικό σαν ιπτάμενο τέρας και θέλετε να αναζητήσετε τον Bryan Cranston και ένα τέρας για ταινίες που έχουν κάνει μαζί. Τα τέρατα και άλλα επαναλαμβανόμενα τροπάρια ταινιών θα πρέπει να είναι μια επιλογή αναζήτησης για να γίνει η εφαρμογή πιο χρήσιμη. Και ίσως μια αναζήτηση ταινίας από τους χαρακτήρες σε αυτήν θα ήταν επίσης καλή ιδέα.

  Πώς να απενεργοποιήσετε την ανανέωση εφαρμογών στο παρασκήνιο σε δεδομένα κινητής τηλεφωνίας στο iOS 11

Εγκαταστήστε την ταινία με για iOS