Πώς να διορθώσετε το βρόχο εκκίνησης του iPhone από το σφάλμα χαρακτήρων των Τελούγκου

Πιθανότατα έχετε ακούσει για το σφάλμα χαρακτήρα Telugu που μαστίζει τους χρήστες iOS. Εάν είστε τυχεροί, θα διακοπεί μόνο μια εφαρμογή ή δέκα, αλλά αν είστε άτυχοι, το τηλέφωνό σας θα μπει σε βρόχο εκκίνησης. Οχι αστειο. Το χειρότερο είναι ότι οι άνθρωποι στέλνουν σκόπιμα τον χαρακτήρα σε χρήστες iPhone ή τον δημοσιεύουν σε δημοφιλή φόρουμ iPhone και Apple για να κολλήσουν συσκευές και εφαρμογές επειδή κάποιοι θέλουν απλώς να παρακολουθήσουν τον κόσμο να καίγεται. Η επιδιόρθωση μιας εφαρμογής που έχει καταρρεύσει είναι απλή, αλλά ο βρόχος εκκίνησης του iPhone δεν είναι τόσο εύκολος. Τούτου λεχθέντος, ορίστε τι πρέπει να κάνετε.

Για να διορθώσετε τον βρόχο εκκίνησης του iPhone από το σφάλμα χαρακτήρων Τελούγκου, πρέπει να επαναφέρετε το iPhone σας. Δεν υπάρχει τρόπος να το παρακάμψετε, αλλά, υπάρχει μια ασημένια επένδυση εδώ. Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 11.2.6 που διορθώνει αυτό το σφάλμα. Όταν επαναφέρετε το τηλέφωνό σας, μπορείτε να το ενημερώσετε στην πιο πρόσφατη έκδοση iOS και δεν χρειάζεται να ανησυχείτε ποτέ ξανά για το σφάλμα.

Λειτουργία ανάκτησης iPhone

Τα παρακάτω ισχύουν για iPhone που έχουν κολλήσει σε βρόχο εκκίνησης. Δεν ισχύουν για ένα iPhone που λειτουργεί κανονικά και πρέπει να θέσετε σε λειτουργία ανάκτησης.

  Πώς να βρείτε ένα αναγνωριστικό συνομιλίας στο Telegram

Για iPhone 6S και παλαιότερα μοντέλα.

Πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί Sleep/Wake και το κουμπί Home μέχρι να δείτε το λογότυπο της Apple. Μην αφήνετε τα κουμπιά. Συνδέστε το iPhone σας στον υπολογιστή σας μέσω του καλωδίου δεδομένων. Περιμένετε μέχρι να δείτε την οθόνη Σύνδεση στο iTunes και, στη συνέχεια, αφήστε το κουμπί.

Για iPhone 7 και μεταγενέστερα μοντέλα

Πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί Μείωση έντασης μέχρι να δείτε το λογότυπο της Apple. Συνδέστε το iPhone σας στον υπολογιστή σας μέσω του καλωδίου δεδομένων. Αφήστε το κουμπί έντασης ήχου όταν δείτε το μήνυμα Connect to iTunes.

  Πώς να προσθέσετε φίλους στο Google Stadia

ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ: Το καλύτερο VPN για iPhone για να διατηρείτε την ημερομηνία Apple ασφαλή.

Για iPhone X;

Πατήστε το κουμπί αύξησης της έντασης και αφήστε το. Πατήστε το κουμπί μείωσης της έντασης και αφήστε το. Τώρα, κρατήστε πατημένο το πλευρικό κουμπί μέχρι να δείτε το λογότυπο της Apple. Συνδέστε το iPhone X στον υπολογιστή σας μέσω ενός καλωδίου δεδομένων. Μην αφήσετε το πλευρικό κουμπί μέχρι να δείτε το μήνυμα Connect to iTunes.

Επαναφέρετε το iPhone

Όταν συνδέεστε στο iTunes, θα δείτε ένα αναδυόμενο παράθυρο που θα σας λέει ότι υπάρχει πρόβλημα με το iPhone και πρέπει είτε να ενημερωθεί είτε να αποκατασταθεί. Κάντε κλικ στο κουμπί Ενημέρωση και θα κατεβάσει την πιο πρόσφατη σταθερή έκδοση του iOS, δηλαδή το iOS 11.2.6.

  Το ProWidgets είναι η πρώτη αληθινή εφαρμογή γραφικών στοιχείων για iPhone και iPad

Μόλις κατεβάσει αυτήν την έκδοση, θα την εγκαταστήσει στο iPhone σας. Το iPhone έχει πλέον αποκατασταθεί στις εργοστασιακές ρυθμίσεις, αλλά είναι τώρα στην πιο πρόσφατη έκδοση του iOS με την ενημερωμένη έκδοση κώδικα σφαλμάτων χαρακτήρων Telugu. Τώρα, επιστρέψτε στις επιλογές της συσκευής σας μέσα στο iTunes και κάντε κλικ στο κουμπί Επαναφορά. Επιλέξτε το αντίγραφο ασφαλείας στο οποίο θέλετε να το επαναφέρετε και είστε έτοιμοι.