Πώς να προσθέσετε φίλους στο Google Stadia

Τώρα που ολοκληρώσατε τη ρύθμιση σας Google Stadia λογαριασμό, ήρθε η ώρα να προσθέσετε τους φίλους σας. Ανάλογα με τις ρυθμίσεις απορρήτου σας, μπορείτε να βρείτε άλλους με όνομα χρήστη και μπορούν να σας αναζητήσουν χρησιμοποιώντας το όνομά σας στο Stadia. Να πώς.

Τα παρακάτω στιγμιότυπα οθόνης τραβήχτηκαν σε smartphone Android, αλλά οι οδηγίες θα λειτουργήσουν στην εφαρμογή iPhone και στον ιστότοπο για υπολογιστές.

Πώς να αναζητήσετε και να προσθέσετε φίλους στο Stadia

Ξεκινήστε ανοίγοντας την εφαρμογή Stadia ή επισκεφτείτε το Ιστοσελίδα Stadia. Αφού συνδεθείτε στον λογαριασμό σας, πατήστε ή κάντε κλικ στο εικονίδιο Φίλοι στην επάνω δεξιά γωνία.

  Πώς να εγκαταστήσετε το OpenSSH στα Windows 10

Στη συνέχεια, επιλέξτε το εικονίδιο του μεγεθυντικού φακού.

Τώρα μπορείτε να πληκτρολογήσετε το όνομα χρήστη του φίλου σας. Μόλις εμφανιστεί το πρόγραμμα αναπαραγωγής Stadia, μπορείτε είτε να πατήσετε ή να κάνετε κλικ στο προφίλ του είτε να επιλέξετε το κουμπί Προσθήκη για να στείλετε αμέσως ένα αίτημα φιλίας. Εάν διαλέξατε την τελευταία επιλογή, μπορείτε να πατήσετε ή να κάνετε κλικ στο κουμπί πίσω αρκετές φορές για να επιστρέψετε στο σπίτι.

Εάν επιλέξατε το προφίλ του ατόμου, μπορείτε να πατήσετε ή να κάνετε κλικ στο κουμπί “Προσθήκη φίλου” για να του στείλετε ένα αίτημα φιλίας. Πατήστε το κουμπί Πίσω αρκετές φορές για να επιστρέψετε στην αρχική σελίδα.

Πώς να αποδεχτείτε αιτήματα φιλίας στο Stadia

Εάν κάποιος σας έχει ήδη στείλει ένα αίτημα φιλίας, η αποδοχή του είναι ακόμα πιο εύκολη από την αποστολή ενός.

  Πώς να παρακολουθήσετε το Netflix σε 4K στον υπολογιστή σας με Windows

Ξεκινήστε ανοίγοντας την εφαρμογή Stadia στο iPhone ή το smartphone Android ή τον ιστότοπο Stadia στον υπολογιστή σας. Από την αρχική οθόνη, πατήστε ή κάντε κλικ στο εικονίδιο Φίλοι που βρίσκεται στην επάνω δεξιά γωνία.

Θα πρέπει να βλέπετε όλα τα αιτήματα φιλίας αμέσως κάτω από το όνομα χρήστη σας. Επιλέξτε το για να δείτε το προφίλ του παίκτη.

Τέλος, πατήστε ή κάντε κλικ στο κουμπί «Αποδοχή» για να αποδεχτείτε το αίτημα φιλίας. Εάν δεν γνωρίζετε το άτομο, μπορείτε να επιλέξετε “Απόρριψη” για να διαγράψετε το αίτημα.

Πώς να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις απορρήτου στο Stadia

Εάν οι φίλοι και η οικογένειά σας δεν μπορούν να βρουν το όνομα χρήστη σας στο Google Stadia, ίσως χρειαστεί να αλλάξετε τις ρυθμίσεις απορρήτου σας.

  Πώς να δείτε πολλά ρολόγια ζώνης ώρας στη γραμμή εργασιών των Windows 10

Ξεκινήστε ανοίγοντας την εφαρμογή Stadia ή Ιστοσελίδα Stadia. Από εκεί, πατήστε ή κάντε κλικ στο avatar σας στην επάνω δεξιά γωνία.

Εάν βρίσκεστε στον ιστότοπο, θα πρέπει να κάνετε κλικ στο κουμπί “Ρυθμίσεις Stadia”. Παραλείψτε αυτό το βήμα εάν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή Stadia.

Στη συνέχεια, επιλέξτε την επιλογή «Φίλοι & Απόρρητο».

Θα πρέπει τώρα να δείτε μια ενότητα σχετικά με το ποιος μπορεί να σας στείλει αιτήματα φιλίας στο επάνω μέρος της οθόνης. Πατήστε ή κάντε κλικ στο αναπτυσσόμενο μενού για να δείτε τις διαθέσιμες επιλογές απορρήτου.

Από εδώ, μπορείτε να επιλέξετε “Κανένας”, “Φίλοι και οι φίλοι τους” ή “Όλοι οι παίκτες”. Η επιλογή της τελευταίας από τις τρεις επιλογές θα διασφαλίσει ότι όλοι μπορούν να βρουν και να σας στείλουν ένα αίτημα φιλίας. Εάν γνωρίζετε ότι πρόκειται να προσθέσετε μόνο αυτούς με κοινούς φίλους, μπορείτε να επιλέξετε “Φίλοι και οι φίλοι τους”.