Πώς να διορθώσετε τα παιχνίδια Facebook που δεν φορτώνονται στο Google Chrome

Τα παιχνίδια του Facebook δεν φορτώνονται στον Chrome; Αυτό μπορεί να είναι πολύ απογοητευτικό, ειδικά αν ψάχνετε για έναν γρήγορο τρόπο για να χαλαρώσετε και να χαλαρώσετε. Ευτυχώς, είναι ένα πολύ κοινό πρόβλημα και μπορείτε να το διορθώσετε γρήγορα χρησιμοποιώντας τις παρακάτω λύσεις.

Πώς να διορθώσετε τα παιχνίδια του Facebook που δεν φορτώνονται

Υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία από παιχνίδια Facebook για να παίξετε στον ελεύθερο χρόνο σας. Ωστόσο, εάν τα παιχνίδια δεν φορτώνονται στο Chrome, ακολουθούν ορισμένες λύσεις που μπορείτε να δοκιμάσετε.

1. Επανεκκινήστε το Google Chrome

Εάν το Chrome αποτύχει να φορτώσει τα παιχνίδια του Facebook, το πρώτο σας βήμα θα πρέπει να είναι να επανεκκινήσετε το Chrome και μετά να προσπαθήσετε να παίξετε ξανά τα παιχνίδια. Αυτό μπορεί να είναι χρήσιμο εάν το πρόβλημα προκαλείται από προσωρινό σφάλμα ή σφάλμα στο Chrome.

  Πώς (και γιατί) να χρησιμοποιήσετε τον προσομοιωτή Chromebook της Google

Επομένως, επανεκκινήστε το Google Chrome και, στη συνέχεια, ελέγξτε αν φορτώνονται τα παιχνίδια του Facebook.

2. Ενεργοποιήστε το JavaScript στο Chrome

Η JavaScript είναι μια γλώσσα προγραμματισμού που βοηθά προγράμματα περιήγησης όπως το Google Chrome να κατανοήσουν τις ενέργειες που είναι διαθέσιμες σε έναν ιστότοπο. Επίσης, δημιουργεί και εμφανίζει κινούμενα σχέδια, ηχητικά εφέ και άλλες διαδραστικές λειτουργίες σε διαδικτυακά μίνι παιχνίδια, όπως παιχνίδια στο Facebook.

Εάν η JavaScript είναι απενεργοποιημένη, τα παιχνίδια του Facebook ενδέχεται να μην λειτουργούν σωστά ή να μην φορτώνονται καθόλου. Επομένως, εάν τα παιχνίδια του Facebook δεν φορτώνονται στο Chrome, φροντίστε να ενεργοποιήσετε τη JavaScript.

  Πώς να κάνετε παύση του YouTube όταν κοιτάτε μακριά από την οθόνη σας [Chrome]

3. Διαγράψτε τα δεδομένα προσωρινής μνήμης του Chrome

Όταν επισκέπτεστε έναν ιστότοπο, το πρόγραμμα περιήγησής σας αποθηκεύει αντίγραφα ορισμένων αρχείων στον υπολογιστή σας για να φορτώσει αυτόν τον ιστότοπο πιο γρήγορα την επόμενη φορά που θα επισκεφθείτε. Αυτά τα αρχεία περιέχουν εικόνες, σενάρια, συνδέσμους και διάφορες άλλες λεπτομέρειες του ιστότοπου και μαζί είναι γνωστά ως δεδομένα κρυφής μνήμης.

Ωστόσο, τα δεδομένα της προσωρινής μνήμης μπορεί μερικές φορές να καταστραφούν, γεγονός που μπορεί να προκαλέσει διάφορα προβλήματα στο πρόγραμμα περιήγησής σας, συμπεριλαμβανομένου αυτού που αντιμετωπίζετε. Επομένως, εάν τα παιχνίδια του Facebook δεν φορτώνονται στο Google Chrome, δοκιμάστε να διαγράψετε τα δεδομένα προσωρινής μνήμης του Google Chrome.

4. Απεγκαταστήστε προβληματικές επεκτάσεις

Μπορείτε να εγκαταστήσετε όλα τα είδη επεκτάσεων στο Google Chrome για να βελτιώσετε την παραγωγικότητά σας. Ωστόσο, ορισμένες επεκτάσεις μπορεί να κάνουν περισσότερο κακό παρά καλό.

Τα παιχνίδια του Facebook ενδέχεται να μην φορτώνονται λόγω παρεμβολών από εγκατεστημένη επέκταση. Για να ελέγξετε αυτήν τη δυνατότητα, απενεργοποιήστε όλες τις επεκτάσεις στο Chrome και, στη συνέχεια, δοκιμάστε να παίξετε τα παιχνίδια.

  Πώς να ενημερώσετε το Google Chrome

Εάν φορτώνονται και εκτελούνται σωστά με όλες τις επεκτάσεις απενεργοποιημένες, τότε μία από τις επεκτάσεις που απενεργοποιήσατε προκαλεί το πρόβλημα. Για να περιορίσετε αυτήν την επέκταση, ξεκινήστε να ενεργοποιείτε τις επεκτάσεις μία κάθε φορά μέχρι να εμφανιστεί ξανά το πρόβλημα.

Αφού εντοπίσετε την προβληματική επέκταση, μπορείτε να πραγματοποιήσετε λήψη τυχόν διαθέσιμων ενημερώσεων για αυτήν ή να εξετάσετε το ενδεχόμενο απεγκατάστασής της.

5. Ενημερώστε το Google Chrome

Εάν τα παιχνίδια του Facebook εξακολουθούν να μην φορτώνονται, πιθανότατα υπάρχει πρόβλημα με την έκδοση του Chrome που χρησιμοποιείτε αυτήν τη στιγμή. Η λύση, σε αυτήν την περίπτωση, είναι να κατεβάσετε τυχόν διαθέσιμες ενημερώσεις του Google Chrome.

Μετά τη λήψη της ενημέρωσης, επανεκκινήστε το Chrome και θα δείτε ότι μπορείτε να παίξετε παιχνίδια Facebook χωρίς πρόβλημα στο Chrome.

Απολαύστε μια αδιάκοπη εμπειρία παιχνιδιού στο Chrome

Τέτοια ζητήματα στο Chrome μπορεί να είναι απογοητευτικά, αλλά συνήθως επιλύονται εύκολα. Ελπίζουμε ότι μία από τις παραπάνω λύσεις σας βοήθησε και μπορείτε πλέον να παίζετε παιχνίδια Facebook χωρίς προβλήματα στο Google Chrome.