Πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό Uber Eats

Δεν είναι μυστικό ότι οι εφαρμογές παράδοσης φαγητού έχουν αναπτυχθεί τρομερά τα τελευταία χρόνια. Μια τέτοια εφαρμογή είναι το Uber Eats που κυκλοφόρησε πρόσφατα από την Uber, αξίζει να αναφερθεί. Το Uber Eats χρησιμοποιείται συνήθως σε πλατφόρμες Android και iOS, αλλά μπορεί επίσης να προσπελαστεί μέσω του προγράμματος περιήγησης ιστού του υπολογιστή σας. Ορισμένα αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά, όπως η εξατομίκευση εφαρμογών που βασίζεται σε AI, οι προπαραγγελίες, οι φιλικές προς τον χρήστη και οι ειδοποιήσεις push είναι γνωστές. Ωστόσο, εάν θέλετε να μεταβείτε σε μια διαφορετική εφαρμογή παράδοσης φαγητού, εάν πιστεύετε ότι ξοδεύετε πάρα πολλά χρήματα ή μπορεί να είναι οποιοσδήποτε λόγος, αυτό το άρθρο θα σας καθοδηγήσει με οδηγίες σχετικά με τον τρόπο διαγραφής των λογαριασμών Uber και Uber Eats.

Πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό Uber Eats

Σήμερα, μπορείτε να αγοράσετε οτιδήποτε στο διαδίκτυο και να το αποκτήσετε στην πόρτα σας. Με τον ίδιο τρόπο, η παραγγελία φαγητού μέσω Διαδικτύου έχει γίνει αναπόσπαστο μέρος της ζωής, ειδικά όταν είναι

  • μια μεγάλη κουραστική μέρα
  • έχοντας ένα σφιχτά γεμάτο πρόγραμμα στη δουλειά
  • ή ακόμα και να είσαι πολύ τεμπέλης για να μαγειρέψεις

Μπορεί να είναι οποιοσδήποτε λόγος, αλλά οι άνθρωποι είναι έτοιμοι να πληρώσουν επιπλέον για την άνεση και την άνεσή τους. Εάν δεν θέλετε πλέον να χρησιμοποιείτε το Uber Eats, η διαδικασία διαγραφής είναι απλή και εύκολη. Λάβετε υπόψη ότι ακόμη και μετά τη διαγραφή του λογαριασμού, τα αρχεία των ταξιδιών σας στο Uber και των παραδόσεων των παραγγελιών φαγητού θα διατηρηθούν στον διακομιστή Uber. Αυτό οφείλεται στην απαίτηση του οδηγού Uber ή Uber Eats για απόδειξη δεδομένων για τη διατήρηση αρχείου καταγραφής της δραστηριότητάς του.

  Γιατί τα μόντεμ μέσω τηλεφώνου έκαναν τόσο πολύ θόρυβο;

Επιλογή I: Σε Android

Για να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Uber Eats, πρέπει να διαγράψετε ολόκληρο τον λογαριασμό σας στο Uber. Αυτό περιλαμβάνει την εφαρμογή σας για ταξί Uber. Εάν θέλετε να διαγράψετε μόνο το Uber Eats, μπορείτε να καταργήσετε την εφαρμογή από το τηλέφωνό σας Android ή iOS καταργώντας την. Αλλά σημειώστε ότι ο κύριος λογαριασμός Uber εξακολουθεί να υπάρχει. Για να μάθετε πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Uber Eats στο κινητό, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.

Σημείωση: Χρησιμοποιήσαμε το τηλέφωνο Android Samsung M12 μόνο για λόγους απεικόνισης.

1. Εκκινήστε την εφαρμογή Uber στη συσκευή σας.

2. Πατήστε στο εικονίδιο Προφίλ που υπάρχει στην επάνω αριστερή γωνία.

3. Πατήστε την επιλογή Ρυθμίσεις.

4. Σύρετε προς τα κάτω και πατήστε την επιλογή Απόρρητο στις Ρυθμίσεις λογαριασμού.

5. Πατήστε Διαγραφή του λογαριασμού σας που υπάρχει στο κάτω μέρος της οθόνης της εφαρμογής.

6. Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας Uber με email και πατήστε Επόμενο.

7. Εισαγάγετε τον τετραψήφιο κωδικό που λάβατε μέσω μηνύματος κειμένου ή καλέστε στο πλαίσιο Κωδικός επαλήθευσης και πατήστε το κουμπί Επαλήθευση.

8. Σύρετε προς τα κάτω και πατήστε το κουμπί Συνέχεια στην κάτω σελίδα.

9. Επιλέξτε τον λόγο για τη διαγραφή του λογαριασμού σας Uber.

10. Τέλος, πατήστε το κουμπί Διαγραφή λογαριασμού για να επιβεβαιώσετε τη διαγραφή λογαριασμού.

  Πώς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των AirPods και AirPods Pro

Σημείωση: Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία διαγραφής λογαριασμού, θα αποσυνδεθείτε από τον λογαριασμό σας Uber και θα απενεργοποιηθείτε προσωρινά για 30 ημέρες.

Επιλογή II: Στα Windows

Μπορείτε επίσης να διαγράψετε τον λογαριασμό σας Uber μέσω του προγράμματος περιήγησης Διαδικτύου για υπολογιστή ή φορητό υπολογιστή. Για να μάθετε πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Uber Eats στον υπολογιστή, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.

Σημείωση: Χρησιμοποιήσαμε το Google Chrome για το πρόγραμμα περιήγησης ιστού. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άλλα προγράμματα περιήγησης ιστού.

1. Πατήστε το κλειδί των Windows, πληκτρολογήστε Chrome και κάντε κλικ στο Άνοιγμα.

2. Πλοηγηθείτε στο Σελίδα κλεισίματος λογαριασμού Uber. Εισαγάγετε τη διεύθυνση email του λογαριασμού σας Uber και κάντε κλικ στο ΕΠΟΜΕΝΟ για να προχωρήσετε περαιτέρω.

3. Εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασής σας και επιλέξτε ΕΠΟΜΕΝΟ.

4. Εισαγάγετε τον τετραψήφιο κωδικό που λάβατε μέσω μηνύματος κειμένου ή καλέστε στο πλαίσιο Κωδικός επαλήθευσης και κάντε κλικ στο κουμπί ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗ.

5. Επιλέξτε Συνέχεια για να επεξεργαστείτε τη διαγραφή λογαριασμού.

6. Επιλέξτε έναν λόγο αποχώρησης και κάντε κλικ σε αυτόν.

7. Κάντε κλικ στο κουμπί Διαγραφή λογαριασμού για να διαγράψετε τον λογαριασμό σας Uber.

Μόλις υποβάλετε αίτημα κλεισίματος λογαριασμού Uber, ο λογαριασμός uber θα απενεργοποιηθεί μόνο. Η απενεργοποίηση παραμένει έως και 30 ημέρες όπου στο μεταξύ, αν αλλάξετε γνώμη, μπορείτε να την ενεργοποιήσετε ξανά κάνοντας είσοδο με παλιά διαπιστευτήρια μέσω της εφαρμογής Uber στο κινητό σας τηλέφωνο. Μόλις συνδεθείτε, δεν απαιτείται να κάνετε οτιδήποτε άλλο, καθώς ο λογαριασμός Uber θα είναι ίδιος με τον προηγούμενο με όλες τις προηγούμενες διαδρομές, παραδόσεις και πληροφορίες περιεχομένου.

  Πώς να ξεκινήσετε ένα ιστολόγιο χρησιμοποιώντας το Google Blogger

Μετά από 30 ημέρες, ο λογαριασμός θα καταργηθεί οριστικά και θα χάσετε όλους τους κωδικούς προσφοράς, τα κουπόνια, τα κίνητρα, τις αχρησιμοποίητες πιστώσεις ή τις ανταμοιβές. Επομένως, σκεφτείτε ξανά και ενεργοποιήστε ξανά εντός του προβλεπόμενου χρόνου απενεργοποίησης προτού χάσετε τα πάντα.

Συχνές Ερωτήσεις (FAQ)

Q1. Είναι δυνατή η διαγραφή μόνο του λογαριασμού Uber Eats;

Απ. Δυστυχώς όχι, δεν είναι δυνατή η διαγραφή του λογαριασμού Uber Eats μόνο. Αυτό συμβαίνει επειδή και οι λογαριασμοί Uber Eats και Uber είναι ίδιοι. Εάν διαγραφεί το ένα, αφαιρείται αυτόματα και το άλλο.

Ε2. Πώς μπορείτε να ανακτήσετε τον λογαριασμό Uber μετά από 30 ημέρες;

Απ. Δεν μπορείτε να ανακτήσετε τον λογαριασμό Uber αφού χάσετε την περίοδο χάριτος των 30 ημερών που δίνεται για επανενεργοποίηση. Πρέπει να ανοίξετε πρόσφατα έναν λογαριασμό Uber ή Uber Eats.

Ε3. Μπορείτε να έχετε περισσότερους από δύο λογαριασμούς Uber Eats;

Απ. Ναι, μπορείτε να έχετε περισσότερους λογαριασμούς με διαφορετικούς αριθμούς τηλεφώνου. Αλλά δεν συνιστάται για λόγους ασφαλείας.

Q4. Πώς να επικοινωνήσετε με την ομάδα υποστήριξης της Uber;

Απ. Εάν χρειάζεστε οποιοδήποτε είδος υποστήριξης, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Uber μέσω tweeting στη λαβή της στο Twitter, με παράπονα ή σχόλια σχετικά με την εφαρμογή Uber Eats, καλώντας την εξυπηρέτηση πελατών Uber Eats (800) 253-6882 ή στέλνοντας μηνύματα στο [email protected]

***

Ελπίζουμε ότι αυτό το άρθρο θα σας φανεί χρήσιμο σχετικά με τον τρόπο διαγραφής λογαριασμού Uber Eats. Πείτε μας τι θέλετε να μάθετε στη συνέχεια. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τις ερωτήσεις και τις προτάσεις σας μέσω της παρακάτω ενότητας σχολίων.