Πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό Square

Για να μπορέσουν οι επιχειρήσεις να δέχονται διάφορες φόρμες πληρωμής, το Square Payments είναι ένα διαδικτυακό σύστημα που συνδέει και επεξεργάζεται πληρωμές χρησιμοποιώντας υλικό Square και λογισμικό POS. Μέσω της ενοποίησης με άλλα εργαλεία Square και εφαρμογές τρίτων, οι επιχειρήσεις μπορούν να χρησιμοποιούν το Square Payments για να πραγματοποιούν συναλλαγές από οποιαδήποτε τοποθεσία, να στέλνουν τιμολόγια, να αποθηκεύουν πληροφορίες πληρωμής για επαναλαμβανόμενους πελάτες, να καταθέτουν πληρωμές από όλες τις μεγάλες πιστωτικές κάρτες, να πωλούν μέσω πλατφορμών ηλεκτρονικού εμπορίου και περισσότερο. Εάν είστε ιδιοκτήτης επιχείρησης και χρήστης του Square που θέλει να αυτοματοποιήσει τις πληρωμές και αναρωτιέστε τι συμβαίνει όταν απενεργοποιείτε τον λογαριασμό σας στο Square; Ή μπορεί η Square να κρατήσει νόμιμα τα χρήματά σας; Ας πάρουμε τις απαντήσεις σας! Σας προσφέρουμε έναν χρήσιμο οδηγό που θα λύσει όλες τις αμφιβολίες σας, όπως πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό Square και να μάθετε εάν η Square μπορεί να κρατήσει νόμιμα τα χρήματά σας.

Πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό Square

Μπορείτε να διαγράψετε τον λογαριασμό Square από τη σελίδα Λογαριασμός & Ρυθμίσεις του ιστότοπου Square. Συνεχίστε να διαβάζετε περαιτέρω για να βρείτε τα βήματα που εξηγούν το ίδιο λεπτομερώς με χρήσιμες εικόνες για καλύτερη κατανόηση.

Πόσους τετραγωνικούς λογαριασμούς μπορείτε να έχετε;

Εάν έχετε μια επιχείρηση που έχει πολλές τοποθεσίες ή έχετε πολλές επιχειρήσεις σε διάφορες τοποθεσίες και θέλετε να έχετε πολλές τετράγωνο λογαριασμούς, το Square έχει μια δυνατότητα που σας επιτρέπει να έχετε πολλούς λογαριασμούς. Μπορείτε να δημιουργήσετε πολλούς λογαριασμούς Square χρησιμοποιώντας τον ίδιο αριθμό κινητού τηλεφώνου και τον ίδιο τραπεζικό λογαριασμό, εάν έχετε διαφορετικές επιχειρήσεις ή χρειάζεστε μεμονωμένους ξεχωριστούς λογαριασμούς. Παρόμοια με τον τρόπο διαχείρισης διαφόρων τραπεζικών λογαριασμών, μπορείτε να διαχειριστείτε πολλούς λογαριασμούς Square. Αλλά για να αποτρέψετε τη σύγχυση των συναλλαγών από έναν λογαριασμό με έναν άλλο, πρέπει να τις διατηρήσετε χωριστά.

Πώς μπορείτε να αλλάξετε τον κάτοχο ενός λογαριασμού Square;

Πριν μάθετε πώς να διαγράφετε τον λογαριασμό Square, ας δούμε πώς μπορείτε να αλλάξετε τον κάτοχο ενός λογαριασμού Square. Εάν θέλετε να αλλάξετε τον κάτοχο ή να μεταβιβάσετε την ιδιοκτησία ενός λογαριασμού Square, μπορείτε να το κάνετε. Ωστόσο, εάν μεταβιβαστεί η ιδιοκτησία ενός λογαριασμού Square, όλα τα σχετικά προσωπικά δεδομένα, συμπεριλαμβανομένου του ονόματος του κατόχου, της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, της ημερομηνίας γέννησης και του αριθμού κοινωνικής ασφάλισης (SSN) αλλάζουν επίσης. Ακολουθεί ένας οδηγός για το πώς μπορείτε να αλλάξετε την ιδιοκτησία ενός τετραγώνου λογαριασμού.

  Πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Gmail χωρίς να διαγράψετε τον λογαριασμό σας Google

Σημείωση: Προτού αλλάξετε τον κάτοχο ενός λογαριασμού Square, βεβαιωθείτε ότι ο κάτοχος του λογαριασμού πρέπει να είναι παρών και να μπορεί να επαληθεύσει τον εαυτό του. Επίσης, θα πρέπει να έχουν τα φορολογικά τους στοιχεία συνημμένα στον λογαριασμό.

Βήμα I: Μεταβίβαση ιδιοκτησίας

Ας δούμε πώς να μεταβιβάσετε την ιδιοκτησία ενός λογαριασμού Square.

Σημείωση: Δεν υπάρχει τρόπος να αναιρέσετε μια διαδικασία μεταφοράς λογαριασμού. Εάν θέλετε να αλλάξετε ξανά την ιδιοκτησία, θα πρέπει να εκτελέσετε μια άλλη διαδικασία μεταφοράς λογαριασμού όπως αναφέρεται παρακάτω.

1. Επισκεφθείτε το Επίσημος ιστότοπος Square στο πρόγραμμα περιήγησής σας.

2. Κάντε κλικ στην επιλογή Είσοδος από την επάνω δεξιά γωνία της οθόνης και συνδεθείτε στον λογαριασμό Square του τρέχοντος κατόχου.

3. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο όνομα της επιχείρησής σας > Ρυθμίσεις λογαριασμού από την επάνω δεξιά γωνία.

4. Κάντε κλικ στο Προσωπικά στοιχεία από το αριστερό παράθυρο.

5. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και κάντε κλικ στο Start Account Transfer στην ενότητα Transfer of Account.

6. Τώρα, συμπληρώστε μια φόρμα επαλήθευσης και εισαγάγετε στοιχεία όπως το όνομα, την ημερομηνία γέννησης και τα τελευταία τέσσερα ψηφία του SSN ή του Ατομικού Αριθμού Αναγνώρισης Φορολογούμενου (ITIN) για να επικυρώσετε την ταυτότητά σας ως ιδιοκτήτη της επιχείρησης.

7. Εισαγάγετε τη διεύθυνση email του νέου κατόχου λογαριασμού. Ο νέος κάτοχος λογαριασμού θα λάβει μια φόρμα επαλήθευσης ταυτότητας στα εισερχόμενά του.

8. Τώρα, επισημάνετε το πλαίσιο ελέγχου για τη Σύμβαση μεταφοράς λογαριασμού και κάντε κλικ στο Συμφωνώ & Συνέχεια.

9. Εντοπίστε το email επιβεβαίωσης από το Square στα εισερχόμενά σας. Από εκεί, κάντε κλικ στην επιλογή Επιβεβαίωση μεταφοράς.

Ολοκληρώνοντας αυτά τα βήματα, η διαδικασία του λογαριασμού Square σας έχει ολοκληρωθεί κατά 50 τοις εκατό, τώρα ο νέος κάτοχος πρέπει να αποδεχτεί τη μεταφορά. Συνεχίστε να διαβάζετε αυτό το άρθρο περαιτέρω για να μάθετε πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό Square.

Βήμα II: Αποδεχτείτε το αίτημα μεταφοράς λογαριασμού

Ακολουθεί ένας οδηγός για τον νέο κάτοχο λογαριασμού σχετικά με τον τρόπο αποδοχής του αιτήματος μεταφοράς λογαριασμού Square.

1. Ανοίξτε το email επαλήθευσης που σας έστειλε το Square και κάντε κλικ στο Verify Identity.

2. Συμπληρώστε τη φόρμα και εισαγάγετε στοιχεία όπως το όνομά σας, τη διεύθυνσή σας, τα τέσσερα τελευταία ψηφία του SSN ή του Ατομικού Αριθμού Φορολογικού Αναγνωριστικού σας (ITIN) και τον αριθμό τηλεφώνου σας.

  14 Καλύτερο Λογισμικό (Νομική Τεχνολογία) για Δικηγορικά Γραφεία το 2022

3. Επιλέξτε το πλαίσιο ελέγχου για Μεταφορά Λογαριασμού Συμφωνία και κάντε κλικ στο Συμφωνώ & Συνέχεια. Μετά την ολοκλήρωση της επαλήθευσης της ταυτότητάς σας, ο λογαριασμός Square θα μεταφερθεί.

4. Τώρα, ανοίξτε το email σχετικά με την επαναφορά του κωδικού πρόσβασης του λογαριασμού Square και κάντε κλικ στο Reset Password σε αυτό.

5. Επιλέξτε τη γλώσσα, τη ζώνη ώρας και τον νέο κωδικό πρόσβασης που προτιμάτε.

6. Τέλος, κάντε κλικ στο Save Changes.

Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να μεταβιβάσετε με επιτυχία την ιδιοκτησία ή να αλλάξετε τον κάτοχο ενός λογαριασμού Square με μερικά εύκολα βήματα.

Πώς μπορείτε να διαγράψετε την τετραγωνική κάρτα σας;

Το υλικό Square και το λογισμικό Point of Sale (POS) είναι ενσωματωμένα με την Square Payments, μια ηλεκτρονική υπηρεσία επεξεργασίας πληρωμών που επιτρέπει στις επιχειρήσεις να δέχονται διαφορετικά είδη πληρωμών. Αν όμως έχεις Πλατεία χρεωστική κάρτα και δεν τη χρησιμοποιείτε πια, επομένως για να αποφύγετε την πληρωμή περιττών χρεώσεων, θα πρέπει να αποκλείσετε προσωρινά την κάρτα Square σας. Αυτή είναι μια απλή διαδικασία καθώς χρειάζεται μόνο να εγκαταστήσετε την εφαρμογή Square στο κινητό σας τηλέφωνο και να ακολουθήσετε αυτά τα επερχόμενα βήματα για να αποκλείσετε προσωρινά την κάρτα Square σας.

Σημείωση: Βεβαιωθείτε ότι είστε ήδη συνδεδεμένοι στον λογαριασμό σας Sqare.

1. Εκκινήστε το Τετράγωνο Σημείο Πώλησης – POS εφαρμογή.

2. Πατήστε στο εικονίδιο του χάμπουργκερ > Επιλογή ισορροπίας.

3. Τώρα, πατήστε στην επιλογή Έλεγχος κάτω από την επιλογή Υπόλοιπο.

4. Σύρετε το δάχτυλό σας μέχρι τέρμα προς τα κάτω στο μενού Επιλογές υπολοίπου και ενεργοποιήστε το διακόπτη δίπλα στην επιλογή Κλείδωμα κάρτας για να κλειδώσετε ή να απενεργοποιήσετε την Τετράγωνη κάρτα σας.

Ας ελπίσουμε ότι, ακολουθώντας αυτά τα βήματα, διαγράψατε με επιτυχία την κάρτα Square σας.

Πώς μπορείτε να διαγράψετε έναν λογαριασμό email από το Square;

Υπάρχει άμεσος τρόπος για να διαγράψετε έναν λογαριασμό email από το Square. Μπορείς αλλάξτε την τρέχουσα διεύθυνση email με τη βοήθεια των βημάτων που αναφέρονται παρακάτω.

1. Πλοηγηθείτε στο επίσημη ιστοσελίδα της Πλατείας και Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας Square.

2. Κάντε κλικ στο όνομα της επιχείρησής σας > Ρυθμίσεις λογαριασμού > Προσωπικά στοιχεία.

3. Κάντε κλικ στο Change δίπλα στην τρέχουσα διεύθυνση email, όπως φαίνεται παρακάτω.

4. Τώρα, επιλέξτε τη διεύθυνση email ή τον αριθμό τηλεφώνου σας για να λάβετε έναν κωδικό επαλήθευσης.

5. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Επόμενο.

6. Εισαγάγετε τον κωδικό επαλήθευσης που λάβατε στο διαθέσιμο πεδίο και κάντε κλικ στο Υποβολή.

7. Τέλος, πληκτρολογήστε και επιβεβαιώστε τη νέα διεύθυνση email και κάντε κλικ στο Change.

  Ποιος είναι ο Τζακ Ντόρσεϊ;

Τι συμβαίνει όταν απενεργοποιείτε τον λογαριασμό σας στο Square;

Αφού απενεργοποιηθεί ο λογαριασμός σας στο Square, δεν θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση ή να προβάλετε το ιστορικό πληρωμών σας ή πληροφορίες λογαριασμού, συμπεριλαμβανομένων των φορολογικών εντύπων 1099-K, των σημαντικών πληροφοριών πωλήσεων που χρησιμοποίησε η Square για να κρατήσει αρχείο και των αρχείων των πελατών σας και εμπόρευμα. Επομένως, φροντίστε να μεταφέρετε και να αποθηκεύσετε όλα αυτά τα κρίσιμα επιχειρηματικά δεδομένα, όπως το ιστορικό πληρωμών και τον κατάλογο πελατών, προτού απενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας Square. Επίσης, εάν έχετε ενεργή συνδρομή, φροντίστε να την ακυρώσετε πριν απενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας για να αποφύγετε τυχόν συνεχείς πληρωμές. Έτσι, αυτό συμβαίνει όταν απενεργοποιείτε τον λογαριασμό σας Square.

Πώς μπορείτε να ακυρώσετε έναν λογαριασμό Square;

Ας δούμε πώς μπορείτε να ακυρώσετε έναν λογαριασμό Square με μερικά εύκολα βήματα.

1. Επισκεφθείτε το επίσημη ιστοσελίδα της Πλατείας και Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας.

3. Κάντε κλικ στο όνομα της επιχείρησής σας από την επάνω δεξιά γωνία.

4. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στις Ρυθμίσεις λογαριασμού > Προσωπικά στοιχεία.

5. Κάντε κύλιση προς τα κάτω στο κάτω μέρος και κάντε κλικ στο Απενεργοποίηση λογαριασμού.

6. Τώρα, επιλέξτε τον επιθυμητό λόγο για τον οποίο θέλετε να απενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας Square και κάντε κλικ στο Continue.

7. Στη συνέχεια, πληκτρολογήστε τον κωδικό πρόσβασης του λογαριασμού Square και κάντε κλικ στο Confirm.

Πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό Square;

Μπορείτε να διαγράψετε ή να απενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας Square από τη σελίδα Λογαριασμός & Ρυθμίσεις του ιστότοπου Square. Ακολουθήστε τα βήματα που αναφέρονται παραπάνω για να μάθετε αναλυτικά αυτή τη διαδικασία βήμα προς βήμα.

Πώς μπορείτε να διαγράψετε το Square Online;

Ακολουθούν τα βήματα για τη διαγραφή του λογαριασμού Square Online.

Σημείωση: Βεβαιωθείτε ότι έχετε συνδεθεί στον λογαριασμό σας προτού ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα.

1. Μπείτε στο δικό σας Τετράγωνο λογαριασμό στο πρόγραμμα περιήγησής σας και κάντε κλικ στο όνομα της επιχείρησής σας από την επάνω δεξιά γωνία.

2. Κάντε κλικ στις Ρυθμίσεις λογαριασμού > Προσωπικά στοιχεία.

3. Κάντε κλικ στο Απενεργοποίηση λογαριασμού από το κάτω μέρος της σελίδας και επιλέξτε τον επιθυμητό λόγο για να διαγράψετε τον λογαριασμό σας.

4. Κάντε κλικ στο Continue και εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασης του λογαριασμού σας Square.

5. Τέλος, κάντε κλικ στο Confirm για να διαγράψετε τον λογαριασμό σας Square Online.

Μπορεί η Square να βγάλει χρήματα από τον τραπεζικό σας λογαριασμό;

Όχι, η Square δεν μπορεί να βγάλει χρήματα από τον τραπεζικό σας λογαριασμό χωρίς να σας ενημερώσει. Επίσης, όλα τα χρήματα της συναλλαγής σας μεταφέρονται στον τραπεζικό σας λογαριασμό την επόμενη μέρα.

Μπορεί η Square να κρατήσει νόμιμα τα χρήματά σας;

Όχι, το Square δεν μπορεί νόμιμα κρατήστε τα χρήματά σας χωρίς την άδειά σας.

***

Ελπίζουμε λοιπόν να καταλάβατε πώς μπορείτε να διαγράψετε τον λογαριασμό Square και τι συμβαίνει όταν απενεργοποιείτε τον λογαριασμό σας Square με τα λεπτομερή βήματα για τη βοήθειά σας. Μπορείτε να μας ενημερώσετε για τυχόν απορίες ή προτάσεις σχετικά με οποιοδήποτε άλλο θέμα θέλετε να κάνουμε ένα άρθρο. Ρίξτε τα στην παρακάτω ενότητα σχολίων για να τα γνωρίζουμε.