Γιατί το Dark Souls είναι τόσο σκληρό;

Ο προγραμματιστής βιντεοπαιχνιδιών From Software δημιούργησε το Dark Souls. Η Namco Bandai Games κυκλοφόρησε το παιχνίδι για το PlayStation 3 και το Xbox 360. Προηγουμένως δημιουργήθηκε με το ψευδώνυμο Project dark και είναι η λογική συνέχεια του Demon’s Souls. Χρησιμοποιεί επίσης μια εκσυγχρονισμένη έκδοση του κινητήρα του παιχνιδιού. Το Dark Souls είναι δύσκολο γιατί δεν σας κρατάει από το χέρι και σας αναγκάζει να κοιτάξετε, μερικές φορές εξοργιστικά, σε περιοχές που έχετε ήδη τελειώσει. Το playthrough του Dark Souls διαρκεί 86 ώρες, συμπεριλαμβανομένης της συνέχειας. Ας μάθουμε περισσότερα για το πιο δύσκολο παιχνίδι ποτέ, πώς να κάνετε το Dark Souls πιο εύκολο, το Dark Souls playthrough και γιατί είναι τόσο δύσκολο το dark souls λεπτομερώς σε αυτό το άρθρο.

Γιατί το Dark Souls είναι τόσο σκληρό;

Θα μάθετε γιατί το Dark Souls είναι τόσο δύσκολο περαιτέρω σε αυτό το άρθρο. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό λεπτομερώς.

Ποιο είναι το πιο δύσκολο παιχνίδι ποτέ;

Αναρωτιέστε ποιο είναι το πιο δύσκολο παιχνίδι ποτέ; Το Dark Souls είναι ένα από αυτά γιατί είναι γνωστό ότι είναι ένα από τα πιο επώδυνα βιντεοπαιχνίδια του παρόντος. Με εμπόδια σε κάθε στροφή και εχθρούς που είναι πολύ πρόθυμοι να σας σκοτώσουν, το Dark Souls τιμωρεί τόσο σκληρά όσο και ανταμείβει. Δεδομένου ότι αλλάζει τον τρόπο που παίζετε παιχνίδια δράσης, είναι πρόκληση. Η κίνηση σε αυτό το παιχνίδι είναι συχνά μεθοδική και αργή, σε αντίθεση με άλλα παιχνίδια δράσης όπως το Devil May Cry ή το Bayonetta. Τώρα, γνωρίζουμε λίγα για το γιατί το Dark Souls είναι τόσο δύσκολο.

Ποιο είναι το πιο δύσκολο παιχνίδι ψυχών;

Μέσα σε λίγα χρόνια, η σειρά παιχνιδιών From Software εξελίχθηκε από ένα μικρό υποείδος σε αυτό που καθόριζε το είδος. Ουάου!! Αρκετά επίτευγμα. Προχωρώντας, έχουν μια αρκετά μεγάλη βιβλιοθήκη με περίπλοκα σχεδιασμένους κόσμους με εξαιρετικά προκλητικές αλλαγές. Είναι αδύνατο να υπερεκτιμηθεί πόσο απαιτητικά είναι αυτά τα παιχνίδια, τα οποία συχνά αποτελούν εμπόδιο για πολλούς παίκτες. Δεδομένου ότι ήταν η εισαγωγή πολλών παικτών στο είδος, το Dark Souls θεωρείται ότι είναι το πιο απαιτητικό για την ομάδα που αποτελείται από παιχνίδια όπως τα Elden Ring, A-tier, Sekiro, Bloodborne και ούτω καθεξής, κυρίως λόγω του εννοιολογικού σχεδιασμού του. Είναι το μόνο παιχνίδι που ταιριάζει στην περιγραφή ότι αποτελεί σημείο αναφοράς για τη δυσκολία της FromSoft.

  The Beginners Guide To The i3 Window Manager

Είναι το Dark Souls το πιο δύσκολο παιχνίδι ποτέ;

Όχι, το Dark Souls δεν είναι το πιο δύσκολο παιχνίδι όλων των εποχών. Σύμφωνα με μελέτη, Ninja Gaiden ανακηρύχθηκε το πιο δύσκολο παιχνίδι για να τελειώσει, ακολουθούμενο από τους Dark Souls και Osu. Στο Dark Souls, οι θάνατοι ατυχείς θάνατοι, όπως ο περικυκλωμένος από ζόμπι με δόρατα και τσεκούρια, το μαχαίρι από ένα αδέσποτο βέλος και η αρχή μπορεί να διαρκέσουν έως και δύο ώρες. Το Dark Souls είναι πιο δύσκολο παρά δύσκολο. είναι εντελώς άκαμπτο-σκληρό με έναν δύσκολο τρόπο. Απλώς θα σας απορρίψει σαν αντίσωμα εάν αμφιταλαντευτείτε κατά τη διάρκεια μιας από τις μάχες με τέρατα ή τις άσχημες ενέδρες του για μια σύντομη περίοδο. Ωστόσο, αν το αντιμετωπίσετε με σεβασμό, θα ανακαλύψετε τελικά ότι σας σέβεται σε αντάλλαγμα γιατί δεν θα σας κάνει κόλπα.

Γιατί το Dark Souls είναι τόσο σκληρό;

Το Dark Souls είναι τόσο δύσκολο γιατί είναι ένα παράξενα μεγάλο παιχνίδι που σε βαραίνει μέχρι το τέλος. Είναι ένα από τα πιο εύκολα χαλασμένα παιχνίδια που μπορεί κανείς να παίξει. Είναι μεγάλη αγωνία για τους αρχάριους παίκτες. Έχει μερικά ελαττώματα και αμφίβολες σχεδιαστικές αποφάσεις, αλλά συνολικά, είναι ένα παιχνίδι του είδους του και παραδόξως εθιστικό. Αν και θα αποτύχεις πολλές φορές, θα σε κρατήσει κολλημένους και περίεργους να μάθεις τι θα ακολουθήσει.

Είναι τόσο δύσκολο το Dark Souls;

Όχι, είναι μια προκλητική σειρά, αλλά όχι ανυπέρβλητη. Αφού πεθάνεις μερικές φορές, μαθαίνεις πώς να κατακτάς διάφορες τοποθεσίες και να νικάς συγκεκριμένα αφεντικά, όπως έχουν περιγράψει άλλοι. Το Dark Souls έχει κάποια πράγματα που, αν το επιθυμείτε, κάνουν το παιχνίδι πιο απλό. Είναι ένα μάθημα συντριβής για τους αφελείς, αλλά για εκείνους που δεν έχουν σκληρύνει από τις παλιές καλές μέρες του gaming, αυτή η έλλειψη κράτησης στο χέρι θα είναι ανησυχητικό. Εξελίσσεται σε μια πολύ εγκεφαλική περιπέτεια που απαιτεί σχολαστική προετοιμασία και εκτέλεση για να προχωρήσει και να επιβιώσει. Μπορείτε να το κάνετε πιο εύκολο παίζοντας σε λειτουργία αποθήκευσης και μέσω της εξάσκησης, μπορείτε να απολαύσετε αυτό το παιχνίδι. Αυτό το παιχνίδι θα διδάξει την υπομονή, αν όχι κάτι άλλο.

  Πώς να προσαρμόσετε την επιφάνεια εργασίας LXQt

Υπάρχει τρόπος να κάνετε το Dark Souls πιο εύκολο;

Ναι, το παιχνίδι σε αποθήκευση που έχει τα πάντα ξεκλείδωτα είναι ο καλύτερος τρόπος για να απλοποιήσετε το Dark Souls. Δεδομένου ότι δεν κάνουν αλλαγές στο παιχνίδι, αυτά τα mods είναι επίσης τα λιγότερο εύκολο να εντοπιστούν σε αυτήν τη σειρά. Αντίθετα, παρέχουν αρκετές προσαρμοσμένες αποθηκεύσεις που επιτρέπουν στους παίκτες να προσεγγίσουν το παιχνίδι σχεδόν ό,τι επιλέξουν. Μπορείτε επίσης να κάνετε αυτό το παιχνίδι πιο εύκολο παίζοντας στο co-op, όπου μοιράζεστε ψυχές και δεν θα χάσετε τις ψυχές σας. Επομένως, όλα έχουν να κάνουν με τη στρατηγική και τη χρήση των διαθέσιμων όπλων και όπλων με σύνεση.

Είναι το Dark Souls πιο σκληρό από τον Sekiro;

Ναι, ο Sekiro είναι πιο σκληρός από το Dark Souls. Το Sekiro μπορεί να καταλήξει να είναι ένα από τα δυσκολότερα βιντεοπαιχνίδια που δημιουργήθηκαν ποτέ. Σύμφωνα με το Forbes, είναι πιο δύσκολο από οποιοδήποτε παιχνίδι της Soul. Πρέπει να δουλέψετε για κάθε ίντσα στο Sekiro. Ο Sekiro δίνει λιγότερη προτεραιότητα στην εξερεύνηση σε σύγκριση με το Dark Souls. Στο Sekiro, η απόσταση μεταξύ ασφαλών σημείων είναι μικρότερη, αλλά ένας ιδιαίτερα απαιτητικός εχθρός ή τέρας αγκυροβολεί κάθε νέο τμήμα.

Σε Sekiro: Shadows Die Twice, κάθε νίκη φαίνεται ακόμα πιο απίθανη από την προηγούμενη καθώς παλεύετε σε όλο και πιο δύσκολες μάχες. Το παιχνίδι έχει επίσης περιορισμούς όσον αφορά τη δύναμη που μπορεί να είναι εκνευριστικό ενώ παίζετε. Το σύστημα μάχης είναι δύσκολο να το συνηθίσεις και θα σε κάνει να κερδίσεις με βάση τις ικανότητες και τις γνώσεις σου. Το Sekiro, όπως και οι προκάτοχοί του, είναι μια μοναδική σκληροπυρηνική εμπειρία gaming, παρόλο που κλίνει περισσότερο στη δράση παρά στο RPG. Είναι δύσκολο μόνο λόγω του μηχανισμού και του σχεδιασμού του που δίνεται από την εταιρεία λογισμικού που το κατέχει.

  Πώς να διαγράψετε όλες τις επαφές από το iPhone 5 χωρίς iCloud

Είναι το Doom πιο δύσκολο από το Dark Souls;

Ναι, αλλά κυρίως για πρωτοεμφανιζόμενους. Από Doom Eternal είναι τόσο περίπλοκο shooter πρώτου προσώπου, πιθανότατα θα ήταν πολύ πιο δύσκολο από το dark souls. Ωστόσο, μόλις κατακτήσετε τον βρόχο παιχνιδιού, έχετε πρόσβαση σε πολύ περισσότερα εργαλεία για επιβίωση από αυτά που θα είχατε σε ένα παιχνίδι Dark Souls. Στο Doom Eternal, υπάρχουν τέσσερις τυπικές ρυθμίσεις δυσκολίας:

  • Είμαι πολύ νέος για να πεθάνω
  • Πληγώστε με πολύ
  • Υπερβία
  • Ultra-Nightmare

Το Ultra-Nightmare είναι η πιο σκληρή δυσκολία στο Doom Eternal. Σε όλους τους βαθμούς δυσκολίας, ο αριθμός των δαιμόνων που συναντούν και ο ρυθμός με τον οποίο εκτοξεύουν τα βλήματα τους είναι σταθερός. Οι ορδές του Doom Eternal είναι μοχθηρές, πολυάριθμες και τιμωρητικές.

Ποιο Dark Souls είναι το μακρύτερο;

Το Dark Souls 2 διαρκεί 37 ώρες για την κύρια ιστορία και 27 ώρες για τις δευτερεύουσες αποστολές μόνο, καθιστώντας το το μεγαλύτερο από τα εμπνευσμένα από το Souls παιχνίδια FromSoftware. Αυτό ανεβάζει τον συνολικό χρόνο σε εκπληκτικές 191 ώρες. Αυτές είναι πιο συντηρητικές εκτιμήσεις του χρόνου ολοκλήρωσης, επειδή τα παιχνίδια Souls είναι γνωστά ως δύσκολα και δεν διαθέτουν ρυθμιστικό δυσκολίας. Επομένως, ο πραγματικός χρόνος ολοκλήρωσης θα εξαρτηθεί από τον παίκτη. Με πολλά παιχνίδια Souls να κάνουν ένα ολόκληρο δεύτερο playthrough για να αποκτήσουν κάθε τρόπαιο, οι ολοκληρωτές μπορεί να έχουν μεγαλύτερη εμπειρία από τους speedrunners, οι οποίοι μπορεί να ολοκληρώσουν τα παιχνίδια σε ένα κλάσμα του χρόνου.

Πόσο διαρκεί ένα Dark Souls Playthrough;

Το Dark Souls playthrough θα δοκιμάσει την υπομονή σας και θα σας ενθαρρύνει να συνεχίσετε, όπως διαβάσαμε παραπάνω. Το παιχνίδι είναι γνωστό για τη δυσκολία και την πλούσια παράδοση που λέει μια συναρπαστική ιστορία και οι θαυμαστές σε όλο τον κόσμο θαυμάζουν τη σειρά. Υπάρχουν πολλά αφεντικά για να πολεμήσετε σε αυτό το μακρύ βιντεοπαιχνίδι.

  • Θα χρειαστείτε τουλάχιστον 40 ώρες για να ολοκληρώσετε το βασικό παιχνίδι λόγω των περίτεχνα διαμορφωμένων περιβαλλόντων, του συνδεδεμένου κόσμου και των τρομερών εχθρών που θα συναντήσετε.
  • Ωστόσο, αν θέλετε να παίξετε πιο χαλαρά και ίσως να εξερευνήσετε μερικά πράγματα, τότε θα μπορούσατε να προβλέψετε επιπλέον 20 ώρες, ανεβάζοντας τον συνολικό χρόνο παιχνιδιού σας σε περίπου 60 ώρες.
  • Το playthrough του σας έχει κολλήσει. το βασίλειο είναι συναρπαστικό να μαθαίνεις και η πλοκή είναι απίστευτα ενδιαφέρουσα. Αν θέλετε να δείτε τα πάντα, να αποκτήσετε κάθε όπλο και να κατακτήσετε κάθε ξόρκι, θα χρειαστείτε περισσότερες από 100 ώρες για να το ολοκληρώσετε με ή χωρίς οδηγό.

***

Ελπίζουμε να μάθατε γιατί το Dark Souls είναι τόσο δύσκολο και πόσο διαρκεί το playthrough του Dark Souls. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τις ερωτήσεις και τις προτάσεις σας μέσω της παρακάτω ενότητας σχολίων. Επίσης, ενημερώστε μας για το τι θέλετε να μάθετε στη συνέχεια.