Πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Reddit

Βασικά Takeaways

  • Πριν διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Reddit, φροντίστε να διαγράψετε τις αναρτήσεις και τα σχόλιά σας για να αποφύγετε να αφήσετε ίχνη. Η απενεργοποίηση του λογαριασμού σας χωρίς τη διαγραφή τους θα τους κρατήσει στον ιστότοπο, αλλά χωρίς όνομα χρήστη.
  • Τα μέλη Premium πρέπει να ακυρώσουν μη αυτόματα τη συνδρομή τους στη συσκευή τους εάν απενεργοποιήσουν τον λογαριασμό τους στο Reddit. Η διαδικασία διαφέρει ανάλογα με το αν αγοράσατε τη συνδρομή σε iOS, Android ή μέσω PayPal/πιστωτικής κάρτας.
  • Η διαγραφή του λογαριασμού σας Reddit είναι δυνατή σε συσκευές iOS και στον ιστότοπο Reddit, αλλά όχι στην εφαρμογή Android.

MUO VIDEO ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΚΥΛΙΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΜΕ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ

Το Reddit μπορεί να είναι διασκεδαστικό να το χρησιμοποιείτε κατά καιρούς, αλλά τι συμβαίνει όταν το έχετε χορτάσει; Ίσως έχετε αποφασίσει ότι θα θέλατε να δοκιμάσετε μια άλλη εφαρμογή αντ ‘αυτού ή ίσως απλώς δεν χρειάζεται να χρησιμοποιείτε πλέον την πλατφόρμα.

  7 Συμβουλές για να κάνετε τον Ιστό πιο ευανάγνωστο σε ένα iPhone

Όποιος και αν είναι ο λόγος σας, διαβάζετε αυτό το άρθρο επειδή θέλετε να μάθετε πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Reddit. Η διαδικασία μερικές φορές είναι λίγο δύσκολη, αλλά θα σας δείξουμε πώς.

Τι πρέπει να κάνετε πριν διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Reddit

Προτού καταργήσετε τον λογαριασμό σας στο Reddit, είναι σημαντικό να διαγράψετε αναρτήσεις και σχόλια εάν δεν θέλετε να αφήσετε ίχνη. Η απενεργοποίηση του λογαριασμού σας χωρίς τη διαγραφή αυτών σημαίνει ότι οι αναρτήσεις και τα σχόλιά σας θα παραμείνουν στον ιστότοπο, αν και χωρίς όνομα χρήστη.

Ακόμα κι αν διαγράψετε το Reddit, τα απεσταλμένα μηνύματα θα εξακολουθούν να εμφανίζονται στα εισερχόμενα των χρηστών—εκτός αν τα διαγράψουν από το τέλος τους. Και πάλι, όμως, ο χρήστης θα δει απλώς “[deleted]» όταν προσπαθούν να μάθουν από ποιον είναι.

Εάν είστε premium μέλος, το Reddit δεν θα ακυρώσει αυτόματα τη συνδρομή σας εάν απενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας. Εάν αγοράσατε τη συνδρομή σας με το Apple ID σας, θα πρέπει να ακυρώσετε τη συνδρομή σας στο iPhone ή το iPad σας.

Εάν το αγοράσατε σε Android, θα πρέπει επίσης να καταργήσετε την εγγραφή σας χρησιμοποιώντας το Play Store. Εάν χρησιμοποιήσατε PayPal ή πιστωτική/χρεωστική κάρτα, επισκεφτείτε την ενότητα Συνδρομές στις Ρυθμίσεις χρήστη για ακύρωση.

Πώς να διαγράψετε τις αναρτήσεις και τα σχόλιά σας στο Reddit

Πριν μιλήσουμε για τον τρόπο διαγραφής ενός λογαριασμού Reddit, ας ξεκινήσουμε να σας δείξουμε πώς να αφαιρέσετε αναρτήσεις και σχόλια.

  Α έως Ω Σχετικά με τη μέθοδο κρίσιμης διαδρομής (CPM) για τη διαχείριση έργου

Η διαδικασία είναι απλή. το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ακολουθήσετε τις παρακάτω οδηγίες:

  • Παω σε Reddit.com στο πρόγραμμα περιήγησής σας.
  • Εισαγάγετε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας και, στη συνέχεια, πατήστε Σύνδεση.
  • Πλοηγηθείτε στο προφίλ σας.
  • Κάντε κλικ στην καρτέλα Αναρτήσεις.
  • Όταν δείτε την ανάρτηση που θέλετε να διαγράψετε, επιλέξτε τις τρεις τελείες και μετακινηθείτε προς τα κάτω στην επιλογή Διαγραφή.
  • Για να διαγράψετε ένα σχόλιο, τα βήματα είναι σχεδόν ίδια. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να κάνετε κλικ στην καρτέλα Σχόλια > τις τρεις τελείες > Διαγραφή.

    Πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Reddit

    Αφού διαγράψετε όλες τις αναρτήσεις και τα σχόλιά σας στο Reddit ή αν δεν σας ενδιαφέρουν, μπορείτε να προχωρήσετε στη διαγραφή του λογαριασμού σας στο Reddit.

    Ενώ μπορείτε να διαγράψετε το Reddit, μπορείτε να το κάνετε μόνο από ορισμένες πλατφόρμες: την εφαρμογή iOS και τον ιστότοπο του Reddit. Αυτήν τη στιγμή δεν υπάρχει δυνατότητα διαγραφής λογαριασμού στην εφαρμογή Reddit Android.

    Πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό σας Reddit στο iOS

    Η διαγραφή του λογαριασμού σας Reddit από μια συσκευή iOS είναι αρκετά απλή. Απλώς ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

      Πώς να επαναφέρετε τις εργοστασιακές ρυθμίσεις του Chromebook σας
  • Ανοίξτε την εφαρμογή Reddit στη συσκευή σας.
  • Κάντε κλικ στην εικόνα προφίλ στην επάνω δεξιά γωνία.
  • Επιλέξτε Ρυθμίσεις και, στη συνέχεια, κάντε κύλιση προς τα κάτω στην επιλογή Διαγραφή λογαριασμού.
  • Πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Reddit στον ιστότοπο

    Η διαγραφή του λογαριασμού σας Reddit από τον ιστότοπο είναι εξίσου εύκολη με το iOS. Απλώς ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

  • Παω σε Reddit.com στον υπολογιστή σας και συνδεθείτε.
  • Κάντε κλικ στην περιοχή όπου βρίσκεται το όνομα χρήστη και το avatar σας.
  • Στο αναπτυσσόμενο μενού που θα δείτε, επιλέξτε Ρυθμίσεις χρήστη.
  • Κάντε κύλιση προς τα κάτω και κάντε κλικ στο Διαγραφή λογαριασμού.
  • Εισαγάγετε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας με προαιρετικά σχόλια. Επιλέξτε το πλαίσιο «Καταλαβαίνω ότι οι απενεργοποιημένοι λογαριασμοί δεν είναι ανακτήσιμοι» και κάντε κλικ στην Απενεργοποίηση για να συνεχίσετε.

    Μπορώ να ανακτήσω έναν διαγραμμένο λογαριασμό Reddit;

    Η διαγραφή λογαριασμού στο Reddit είναι μόνιμη και μη αναστρέψιμη. Δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση ή να ανακτήσετε δεδομένα από έναν διαγραμμένο λογαριασμό Reddit. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε καθόλου να επιστρέψετε στο Reddit.

    Μπορείτε πάντα να δημιουργήσετε έναν νέο λογαριασμό και να ξεκινήσετε από την αρχή. Μπορείτε επίσης να περιηγηθείτε στο Reddit χωρίς λογαριασμό, αλλά δεν θα μπορείτε να δημοσιεύετε, να σχολιάζετε, να ψηφίζετε ή να συμμετέχετε σε καμία κοινότητα.

    Η διαγραφή του λογαριασμού σας στο Reddit είναι εύκολη

    Εάν έχετε αποφασίσει ότι το Reddit δεν είναι πλέον για εσάς, η διαγραφή του λογαριασμού σας είναι εύκολη και γρήγορη. Απλώς ακολουθήστε τα παραπάνω βήματα και πείτε αντίο στο ιστορικό σας στο Reddit.

    Ωστόσο, βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε τις συνέπειες της διαγραφής του λογαριασμού σας, όπως η απώλεια πρόσβασης στις αναρτήσεις, τα σχόλια, τα μηνύματα, τα subreddits, το κάρμα, τα βραβεία και τις προτιμήσεις σας.