Πώς να δημιουργήσετε μια φωτογραφία εξωφύλλου στο Facebook χρησιμοποιώντας το Avatar σας

Το Facebook κυκλοφόρησε τα avatars το 2020, αλλά δεν είχε πολλά να κάνει με αυτά. Τώρα μπορούν να πάρουν τη θέση τους σε μια προσαρμοσμένη φωτογραφία εξωφύλλου.

MUO VIDEO ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΚΥΛΙΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΜΕ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ

Η δημιουργία μιας είναι αρκετά εύκολη, αλλά αν δεν διαθέτετε την εφαρμογή Facebook, ίσως να μην γνωρίζετε ότι τίποτα από αυτά είναι καθόλου δυνατό.

Πώς να φτιάξετε μια φωτογραφία εξωφύλλου Avatar στο Facebook

Χρειάζεστε ένα avatar Facebook για να το εμφανίσετε στη φωτογραφία εξωφύλλου σας και μπορείτε να δημιουργήσετε ένα avatar Facebook μόνο εάν έχετε την εφαρμογή Facebook. Επομένως, εάν θέλετε να ακολουθήσετε και δεν έχετε ακόμα avatar στο Facebook, η λήψη της εφαρμογής και η δημιουργία ενός avatar είναι το πρώτο μέρος για να ξεκινήσετε.

  Πώς να δημιουργήσετε τολμηρό κείμενο στο Facebook

Εάν δεν έχετε ενημερώσει το avatar σας εδώ και καιρό, μάλλον ήρθε η ώρα. Όλες οι διαθέσιμες επιλογές ρούχων για τα avatar VR που παρουσίασε η Meta το 2021 είναι επίσης διαθέσιμες για το avatar σας στο Facebook, συμπεριλαμβανομένων ρούχων που ξεκλειδώνονται με την αγορά παιχνιδιών VR.

Όταν οι χρήστες του Facebook με avatar του Facebook πλοηγούνται στην αρχική τους σελίδα, βλέπουν τώρα ένα κουμπί Δημιουργία με avatar πάνω από το γνωστό κουμπί Επεξεργασία φωτογραφίας εξωφύλλου στην κάτω δεξιά γωνία της φωτογραφίας εξωφύλλου του προφίλ τους.

Επιλέγοντας αυτό το κουμπί ανοίγει μια τυχαία δημιουργημένη φωτογραφία εξωφύλλου χρησιμοποιώντας το avatar σας στο Facebook.

  Πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό κάποιου άλλου στο Facebook

Μπορείτε να επιλέξετε Ορισμός ως φωτογραφία εξωφύλλου και να είστε στο δρόμο σας. Ωστόσο, η κύλιση προς τα κάτω αποκαλύπτει επιλογές για τη δημιουργία μιας προσαρμοσμένης φωτογραφίας εξωφύλλου με το avatar σας στο Facebook.

Αυτή η ρύθμιση πιθανότατα σας φαίνεται οικεία, καθώς είναι αναμφισβήτητα ένας κλώνος της εικόνας προφίλ του avatar Bitmoji του Snapchat με χαμηλή ισχύ. Δύο καρτέλες προσφέρουν μια επιλογή από πόζες και φόντο για το avatar σας.

Μπορείτε να επεξεργαστείτε τη φωτογραφία εξωφύλλου στη διεπαφή του προγράμματος περιήγησης, αλλά μόνο τη πόζα και το φόντο. Εάν θέλετε να επεξεργαστείτε το avatar ή τα ρούχα του, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Facebook.

  Δημιουργήστε ομάδες συνομιλίας στο Facebook και προωθήστε μηνύματα στο iPhone σας

Όταν τελειώσετε, πατήστε Ορισμός ως φωτογραφία εξωφύλλου.

Ένα ακόμα πράγμα που πρέπει να κάνετε με ένα Avatar του Facebook

Τα avatar του Facebook ήταν ήδη χρησιμοποιήσιμα στην πλατφόρμα σε μεγάλο βαθμό ως προσαρμοσμένα emoji σε μηνύματα και σχόλια. Αυτά ήταν διασκεδαστικά χαρακτηριστικά, αλλά δεν είναι περίεργο που ορισμένοι χρήστες δεν γνωρίζουν καν ότι τα avatar του Facebook είναι διαθέσιμα.

Καθώς περνάμε περισσότερο χρόνο στο διαδίκτυο, τα άβαταρ γίνονται όλο και πιο σημαντικό μέρος της ψηφιακής μας ταυτότητας. Η δημιουργία περισσότερων χώρων για την προβολή αυτών των avatar, όπως η φωτογραφία εξωφύλλου του Facebook, είναι πάντα μια συναρπαστική εξέλιξη.