Πώς να διαγράψετε πολλά Fish Dating Account

Το Plenty Of Fish είναι ένας από τους πιο γνωστούς διαδικτυακούς ιστότοπους γνωριμιών, ωστόσο υποφέρει από τα ίδια προβλήματα με κάθε άλλο ιστότοπο γνωριμιών. Οι περισσότεροι άνθρωποι τερματίζουν τους λογαριασμούς τους σε ιστότοπους γνωριμιών όπως το Plenty of Fish ή άλλοι αφού συναντήσουν το τέλειο ταίρι τους ή επιθυμούν να εξερευνήσουν άλλες επιλογές για καλύτερα αποτελέσματα. Σήμερα θα σας δείξουμε πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό γνωριμιών POF (Plenty of Fish). Εάν αποφασίσετε να μην χρησιμοποιήσετε πλέον την υπηρεσία, φροντίστε πρώτα να φροντίσετε τον λογαριασμό σας. Εάν αναρωτιέστε πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό γνωριμιών Plenty of Fish, μπορείτε να καταργήσετε γρήγορα τον λογαριασμό σας Plenty of Fish για οποιονδήποτε λόγο. Το POF, όπως και άλλες υπηρεσίες γνωριμιών, σας δίνει τη δυνατότητα να ακυρώσετε ή να απενεργοποιήσετε οριστικά τον λογαριασμό σας. Η προσωρινή διαγραφή του προφίλ σας είναι η καλύτερη λύση εάν θέλετε απλώς να κάνετε διακοπές από το POF.

Πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό γνωριμιών POF (Plenty of Fish).

Μπορείτε να τερματίσετε τον λογαριασμό σας εάν είστε έτοιμοι να σταματήσετε οριστικά το Plenty of Fish. Δεν θα μπορείτε να ανακτήσετε τον λογαριασμό σας μετά την καταστροφή του, επομένως βεβαιωθείτε ότι αυτό είναι κάτι που θέλετε να κάνετε. Όταν απενεργοποιείτε το προφίλ σας, διαγράφετε επίσης όλες τις συνδέσεις, τις συζητήσεις και άλλα δεδομένα στο Plenty of Fish. Δείτε πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό γνωριμιών POF.

  Πώς να παρακολουθήσετε διακριτικά το Netflix στην εργασία

Σημείωση: Εάν καταργήσετε το προφίλ σας, δεν θα μπορείτε να ακυρώσετε τη συνδρομή επί πληρωμή, επομένως φροντίστε να το κάνετε πρώτα.

1. Μεταβείτε στον επίσημο ιστότοπο Plenty of Fish και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας.

2. Κάντε κλικ στο Το προφίλ μου στο επάνω μέρος της σελίδας.

3. Επιλέξτε την επιλογή Ρυθμίσεις.

4. Κάντε κλικ στην επιλογή Διαγραφή λογαριασμού στην ενότητα Διαγραφή λογαριασμού.

Σημείωση: Μπορείτε επίσης να μεταβείτε απευθείας στη σελίδα διαγραφής λογαριασμού.

5. Συμπληρώστε τη σύντομη έρευνα σχετικά με το γιατί ακυρώνετε τον λογαριασμό σας.

Ως εκ τούτου, αυτός είναι ο τρόπος διαγραφής του λογαριασμού γνωριμιών POF (Plenty of Fish).

Πώς να κρύψετε το προφίλ σας σε πολλά ψάρια

Το Plenty of Fish σάς επιτρέπει να αποκρύψετε προσωρινά το προφίλ σας εάν θέλετε να φύγετε από τον ιστότοπο χωρίς να διαγράψετε εντελώς τον λογαριασμό σας. Θα εξακολουθείτε να έχετε πρόσβαση στον λογαριασμό σας, αλλά το δημόσιο προφίλ σας θα διαγραφεί από την εφαρμογή και τον ιστότοπο, καθιστώντας αδύνατο για άλλους χρήστες να δουν ή να αλληλεπιδράσουν μαζί σας.

1. Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Plenty of Fish μέσω ενός προγράμματος περιήγησης ιστού, εάν δεν το έχετε κάνει ήδη.

2. Κάντε κλικ στο Το προφίλ μου στο επάνω μέρος της σελίδας.

3. Στη δεξιά πλευρά της σελίδας, στην ενότητα Προφίλ ορατότητας, κάντε κλικ στην Απόκρυψη προφίλ.

  Πώς να ακυρώσετε τη συνδρομή σας στο Stadia Pro

Πώς να ακυρώσετε τη συνδρομή για πολλά ψάρια

Μπορείτε να ακυρώσετε τη συνδρομή σας στο POF (Plenty of Fish) ανά πάσα στιγμή, αλλά δεν θα λάβετε τα χρήματά σας πίσω. Θα έχετε πρόσβαση στα προνόμια της συνδρομής μέχρι το τέλος της περιόδου συνδρομής επί πληρωμή και δεν θα δικαιούστε επιστροφή χρημάτων για αχρησιμοποίητο χρόνο.

Επιλογή I: Σε υπολογιστή

1. Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας Plenty of Fish.

2. Στο επάνω μέρος της σελίδας, επιλέξτε Premium.

3. Κάντε κλικ στο Κάντε κλικ εδώ για να λήξει η αναβάθμισή σας.

4. Εάν έχετε εγγραφεί στο Plenty of Fish στο iPhone ή το Android σας, πρέπει να ακυρώσετε την εγγραφή στην ίδια συσκευή.

Επιλογή II: Σε iPhone

1. Ξεκινήστε την εφαρμογή Ρυθμίσεις.

2. Πατήστε στο προφίλ σας Apple ID.

3. Στη συνέχεια, πατήστε στην επιλογή Συνδρομές.

4. Κάντε κύλιση στο κάτω μέρος της συνδρομής σας στο Plenty of Fish.

5. Στη συνέχεια, ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη για να ακυρώσετε τη Συνδρομή.

Επιλογή III: Σε Android

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Google Play Store τώρα.

2. Πατήστε το εικονίδιο προφίλ στην επάνω δεξιά γωνία.

3. στη συνέχεια επιλέξτε Λογαριασμός Google από τον πίνακα μενού που εμφανίζεται.

4. Πατήστε στο Payments & Subscription για να λάβετε μια λίστα με όλες τις συνδρομές που έχετε δημιουργήσει.

5. Πατήστε Διαχείριση συνδρομών.

6. Κάντε κύλιση στο κάτω μέρος της συνδρομής σας στο Plenty of Fish και επιλέξτε Ακύρωση συνδρομής.

  Πώς να κλωνοποιήσετε ένα αποθετήριο GitHub

Συχνές Ερωτήσεις (FAQ)

Q1. Υπήρξε ποτέ παραβίαση δεδομένων στο POF;

Απ.: Το POF είναι μέρος του Match Group και έχει πάνω από 150 εκατομμύρια χρήστες σε περισσότερες από 20 χώρες. Θυμίζει στους ερωτευμένους ότι υπάρχουν πολλές εναλλακτικές λύσεις εκεί έξω, αλλά μερικές από αυτές μπορεί να βρωμάνε λίγο. Το 2019, η εφαρμογή υπέστη σοβαρή παραβίαση δεδομένων, αποκαλύπτοντας πληροφορίες που οι χρήστες είχαν χαρακτηρίσει ως ιδιωτικές. Μπορούμε να παρατηρήσουμε ότι η φράση αναζήτησης Πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό γνωριμιών Plenty of Fish έχει γίνει δημοφιλής στο Google για αυτόν και ίσως άλλους λόγους.

Ε2. Υπάρχουν ακόμα πολλά ψάρια τριγύρω;

Απ.: Το POF, το οποίο ιδρύθηκε το 2003, είναι μια από τις παλαιότερες υπηρεσίες γνωριμιών, που προηγείται της εποχής των εφαρμογών για smartphone. Έχει ουσιαστικά μεταβεί στην τρέχουσα ημέρα, με εφαρμογή τόσο για iOS όσο και για Android, αλλά υπάρχει επίσης μια έκδοση για επιτραπέζιους υπολογιστές αν σας αρέσει η προσέγγιση της παλιάς σχολής.

Ε3. Σε ποια ηλικιακή σειρά απευθύνεται το Plenty of Fish;

Απ.: Σε ποια ηλικιακή σειρά απευθύνεται το Plenty of Fish; Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, η Statista προτείνει ότι ο ιστότοπος προσελκύει άτομα ηλικίας 45 έως 54 ετών. Υπάρχει ακόμη ένας σημαντικός αριθμός μελών στον ιστότοπο που δεν ανήκουν σε αυτό το ηλικιακό εύρος, αλλά η πλειονότητα των ερωτευθέντων Plenty of Fish είναι μεταξύ 30 ετών και 64.

***

Ελπίζουμε ότι βρήκατε αυτές τις πληροφορίες χρήσιμες και ότι μπορέσατε να μάθετε πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό γνωριμιών Plenty of Fish. Ενημερώστε μας ποια τεχνική ήταν η πιο ωφέλιμη για εσάς. Χρησιμοποιήστε την παρακάτω φόρμα εάν έχετε ερωτήσεις ή σχόλια.