Απενεργοποιήθηκε ο λογαριασμός Facebook; Δείτε πώς να ανακτήσετε τον κλειδωμένο λογαριασμό Facebook

Το να κλειδωθείτε έξω από τον λογαριασμό σας στο Facebook μπορεί να είναι μια δυσάρεστη εμπειρία, ειδικά αν το Facebook είναι η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης της επιλογής σας για να μείνετε σε επαφή με τους φίλους και την οικογένειά σας. Λοιπόν, αν ο λογαριασμός σας απενεργοποιήθηκε ξαφνικά, δείτε τι μπορείτε να κάνετε για να ανακτήσετε τον κλειδωμένο λογαριασμό σας στο Facebook.

Ανάκτηση κλειδωμένου λογαριασμού Facebook (2022)

Πότε απενεργοποιεί το Facebook τον λογαριασμό σας;

Το Facebook απενεργοποιεί λογαριασμούς που δεν ακολουθούν τους όρους παροχής υπηρεσιών της εταιρείας. Για να είμαστε συγκεκριμένοι, το Facebook λέει ότι θα απενεργοποιήσει τον λογαριασμό σας για οποιονδήποτε από τους παρακάτω λόγους:

  • Δημοσίευση περιεχομένου που δεν ακολουθεί τους Όρους του Facebook.
  • Χρησιμοποιώντας ένα ψεύτικο όνομα.
  • Υποδύομαι κάποιον.
  • Συνεχής συμπεριφορά που δεν επιτρέπεται στο Facebook και αντίκειται στα κοινοτικά πρότυπα.
  • Επικοινωνία με άλλα άτομα με σκοπό την παρενόχληση, τη διαφήμιση, την προώθηση ή άλλη συμπεριφορά που δεν επιτρέπεται.
  Αναζητήστε Hashtags στο Facebook, το Twitter και το Google Plus

Ανάκτηση λογαριασμού FB Απενεργοποιημένος από το Facebook

Εάν πιστεύετε ότι δεν παραβήσατε κανέναν από τους προαναφερθέντες όρους του Facebook, μπορείτε να ζητήσετε έλεγχο. Δείτε πώς να το κάνετε:

1. Επισκεφτείτε τη φόρμα ένστασης λογαριασμού του Facebook και συμπληρώστε τα απαιτούμενα στοιχεία. Το Facebook ζητά τη διεύθυνση email σύνδεσης ή τον αριθμό τηλεφώνου σας, το πλήρες όνομα και την ταυτότητά σας για επαλήθευση. Το Facebook δέχεται τόσο κυβερνητικές όσο και μη κυβερνητικές ταυτότητες. Δείτε μια λίστα με όλα τα υποστηριζόμενα αναγνωριστικά μέσω του συνδέσμου που βρίσκεται εδώ.

2. Αφού ανεβάσετε όλα τα στοιχεία, κάντε κλικ στο «Αποστολή» για να υποβάλετε την ένσταση. Στη συνέχεια, το Facebook θα εξετάσει την ένστασή σας. Η εταιρεία θα επιτρέψει την πρόσβαση στον λογαριασμό σας εάν πειστεί ότι ο λογαριασμός σας απενεργοποιήθηκε κατά λάθος. Επιπλέον, η εταιρεία κοινωνικών μέσων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες στο πλαίσιο της διαδικασίας ελέγχου.

  Πώς να συνδεθείτε στο Facebook από την υπογραφή σας στο Gmail

Ανάκτηση λογαριασμού Facebook που απενεργοποιήσατε

Εάν προηγουμένως απενεργοποιήσατε ή διαγράψατε οριστικά τον λογαριασμό σας στο Facebook, μπορείτε να τον ανακτήσετε αρκεί να βρίσκεται εντός του παραθύρου ανάκτησης 30 ημερών. Δείτε πώς μπορείτε να ενεργοποιήσετε ξανά έναν λογαριασμό Facebook που απενεργοποιήσατε:

1. Η διαδικασία ανάκτησης ενός λογαριασμού Facebook που απενεργοποιήσατε είναι τόσο απλή όσο η σύνδεση με τα διαπιστευτήρια σύνδεσής σας. Επισκεφτείτε τον ιστότοπο του Facebook και συνδεθείτε με το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας. Εάν απενεργοποιήσατε προσωρινά τον λογαριασμό σας, η σύνδεση θα ενεργοποιήσει τον λογαριασμό σας και μπορείτε να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε την πλατφόρμα.

2. Εάν είχατε επιλέξει να διαγράψετε οριστικά τον λογαριασμό, θα πρέπει να επιβεβαιώσετε την εκ νέου ενεργοποίηση. Στη σελίδα επιβεβαίωσης, θα δείτε την ημερομηνία κατά την οποία ο λογαριασμός σας έχει προγραμματιστεί για διαγραφή. Κάντε κλικ στο «Ακύρωση διαγραφής» για να ανακτήσετε και να αποκτήσετε πρόσβαση στον λογαριασμό σας στο Facebook.

Συχνές Ερωτήσεις

Ε: Τι συμβαίνει όταν το Facebook απενεργοποιεί τον λογαριασμό σας;

Δεν μπορείτε να συνδεθείτε με τον απενεργοποιημένο λογαριασμό σας στο Facebook. Είστε ουσιαστικά αποκλεισμένοι από τον λογαριασμό σας και δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε καμία λειτουργία του Facebook.

  Πώς να ανεβάσετε ένα βίντεο στο Facebook

Ε: Πόσο καιρό απενεργοποιεί το Facebook τον λογαριασμό σας;

Οι απενεργοποιημένοι λογαριασμοί Facebook απενεργοποιούνται επ’ αόριστον, εκτός εάν υποβάλετε ένσταση. Φροντίστε να απαντήσετε εάν οι εκπρόσωποι της εταιρείας επικοινωνήσουν μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες. Ενώ απαντάτε, επαληθεύστε εάν το ερώτημα προέρχεται όντως από το Facebook και όχι από απατεώνες.

Ε: Μπορεί το Facebook να απενεργοποιήσει τον λογαριασμό σας χωρίς λόγο;

Το Facebook συνήθως δεν απενεργοποιεί τους λογαριασμούς χωρίς βάσιμο λόγο. Η εταιρεία συνήθως απενεργοποιεί λογαριασμούς που παραβιάζουν τους όρους παροχής υπηρεσιών της. Σε περίπτωση που το Facebook απενεργοποίησε τον λογαριασμό σας κατά λάθος, μπορείτε να υποβάλετε αίτημα ελέγχου για να ανακτήσετε την πρόσβαση.

Επιστρέψτε τον απενεργοποιημένο λογαριασμό σας στο Facebook

Εάν έχετε απενεργοποιημένο λογαριασμό στο Facebook, παρόλο που ακολουθείτε τις οδηγίες της εταιρείας, θα μπορούσατε να περιμένετε θετικά αποτελέσματα μέσω της επανεξέτασης. Εάν παραβιάσατε τους όρους παροχής υπηρεσιών του Facebook, μπορείτε να δοκιμάσετε να δημιουργήσετε έναν νέο λογαριασμό. Εν τω μεταξύ, εάν πιστεύετε ότι κάποιος παραβίασε το Facebook σας, μεταβείτε στον συνδεδεμένο οδηγό μας για να ελέγξετε και να ανακτήσετε τον παραβιασμένο λογαριασμό σας στο Facebook.