Πώς να παρακολουθήσετε διακριτικά το Netflix στην εργασία

Οι συνεδρίες υπερφαγίας Netflix είναι ένα πράγμα. Η υπηρεσία διαθέτει ολόκληρες σειρές, πλήρεις σεζόν τηλεοπτικών εκπομπών, όλες διαθέσιμες με αυτόματη αναπαραγωγή. Μόλις ξεκινήσετε μια καλή σειρά, είναι εύκολο να χάσετε την αίσθηση του χρόνου. Τούτου λεχθέντος, όταν τελικά ανατείλει ο ήλιος, πρέπει να τον απενεργοποιήσετε. Εάν ο φόρτος εργασίας σας είναι μικρός, ωστόσο, μπορείτε πιθανώς να συνεχίσετε το φαγοπότι και να παρακολουθήσετε το Netflix στη δουλειά, αν είστε προσεκτικοί. Η μόνη προϋπόθεση είναι να χρησιμοποιείτε το Chrome επειδή χρειάζεστε μια επέκταση Chrome που ονομάζεται Workflix για να το ξεφύγετε.

Αποποίηση ευθύνης: Το wdzwdz δεν φέρει ευθύνη εάν χάσετε τη δουλειά σας. Μην το επιχειρήσετε εάν κάνετε μια εξαιρετικά επικίνδυνη εργασία που απαιτεί προσοχή και γρήγορη δράση σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

  Πώς να προσθέσετε μουσική στα Snaps ή τις ιστορίες σας στο Snapchat

Netflix στην εργασία

Εγκαταστήστε την επέκταση Workflix από το Chrome Web Store. Το Workflix κάνει δύο πράγματα. μπορεί να αλλάξει το εικονίδιο favicon π.χ. καρτέλα για την καρτέλα στην οποία παρακολουθείτε το Netflix στο Google. Όταν κάνετε κλικ στο εικονίδιο της επέκτασης, θα μεταβεί επίσης γρήγορα στην καρτέλα στα αριστερά ή στα δεξιά ή θα ανοίξει μια νέα καρτέλα. Αυτή είναι μια ρύθμιση που μπορείτε να διαμορφώσετε μόνοι σας.

Μόλις εγκατασταθεί η επέκταση, κάντε κλικ στο εικονίδιο που προσθέτει δίπλα στη γραμμή URL. Επιλέξτε το προληπτικό μέτρο που θέλετε να λάβει, δηλαδή σε ποια καρτέλα θέλετε να μεταβεί. Εάν δεν διαμορφώσετε αυτήν την επιλογή, κάνοντας κλικ στο εικονίδιο θα ανοίξει το Google σε μια νέα καρτέλα. Όταν πρέπει να αποκρύψετε ότι παρακολουθείτε Netflix στη δουλειά, απλώς πατήστε το πλήκτρο Q στο πληκτρολόγιό σας.

  Πώς να εγκαταστήσετε το Raspbian στο Raspberry Pi

Εάν αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε την επιλογή Δημιουργία νέας καρτέλας, μπορείτε να επιλέξετε τον ιστότοπο που θα ανοίξει. Μπορείτε να εισαγάγετε τη διεύθυνση URL στο κανάλι Slack της εταιρείας σας ή εάν έχετε μια διαδικτυακή πύλη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή έκδοσης εισιτηρίων που χρησιμοποιείτε, μπορείτε να εισαγάγετε τη διεύθυνση URL για αυτό.

Η επέκταση λειτουργεί τις περισσότερες φορές, κάτι που είναι σίγουρα επικίνδυνο. Θα διακόπτει πάντα το Netflix και θα αλλάζει το favicon, ωστόσο μπορεί να μην αλλάζει πάντα την καρτέλα σε αυτή στα αριστερά ή στα δεξιά ή να μην ανοίγει μια νέα καρτέλα.

  Πώς να μετακινήσετε το κουμπί Κάτω στην εφαρμογή Reddit

Πρέπει να γνωρίζετε το περιβάλλον σας εάν αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε το Workflix για να παρακολουθήσετε το Netflix στη δουλειά. Είναι καλύτερο να διατηρείτε το ένα αυτί ελεύθερο, ώστε να μπορείτε να καταλάβετε πότε κάποιος πλησιάζει και να κρύψετε τη δραστηριότητά σας. Η επέκταση δεν συνοδεύεται ακριβώς από αισθητήρες που σας ενημερώνουν πότε κάποιος έρχεται ή στέκεται πίσω σας, γι’ αυτό να είστε προσεκτικοί.