Πώς να ακυρώσετε τη συνδρομή σας στο Stadia Pro

Αν σας άρεσε το Google Stadia Επαγγελματική δωρεάν δοκιμή, ήρθε η ώρα να αξιολογήσετε εάν η υπηρεσία ροής παιχνιδιών αξίζει 9,99 $ το μήνα. Εάν δεν είναι, δείτε πώς μπορείτε να ακυρώσετε τη συνδρομή σας από το smartphone ή τον υπολογιστή σας.

Πριν ακυρώσετε τη συνδρομή σας, σημειώστε ότι θα εγκαταλείψετε όλα τα προνόμια που προσφέρει το Stadia Pro. Εκτός από τη μείωση της ποιότητας ροής στα 1080p/60fps από 4K/60fps HDR με ήχο surround 5.1, χάνετε επίσης την πρόσβαση σε τυχόν δωρεάν παιχνίδια και πρόσθετα που έχετε διεκδικήσει κατά τη διάρκεια της περιόδου συνδρομής σας. Οτιδήποτε αγοράσατε θα παραμείνει στη βιβλιοθήκη σας.

  Πώς να αφαιρέσετε εφαρμογές και σελίδες από την αρχική οθόνη του iPhone σας

Πώς να ακυρώσετε το Google Stadia Pro από Android, iPhone ή iPad

Αρχικά, βεβαιωθείτε ότι έχετε εγκατεστημένη την πιο πρόσφατη έκδοση της εφαρμογής Stadia Συσκευή Android, iPhone, ή iPad. Από εκεί, ξεκινήστε την εφαρμογή “Stadia” και, στη συνέχεια, επιλέξτε το avatar σας που βρίσκεται στην επάνω δεξιά γωνία της εφαρμογής.

Πατήστε το κουμπί «Αγορές και συνδρομές» που βρίσκεται κοντά στην κορυφή της λίστας.

Κάντε κλικ στο

Θα πρέπει τώρα να δείτε μια λίστα με συνδρομές, συμπεριλαμβανομένης της συνδρομής σας στο Stadia Pro. Επιλέξτε το κουμπί «Ακύρωση συνδρομής».

Επίλεξε το

Η εφαρμογή θα σας δώσει τώρα μια σύνοψη όλων όσων θα συμβούν εάν ακυρώσετε τη συνδρομή σας. Εάν είστε βέβαιοι ότι θέλετε να τερματίσετε τη συνδρομή σας, πατήστε το κουμπί «Ναι, Ακύρωση».

  Πώς να τερματίσετε τη λειτουργία του Mac σας χρησιμοποιώντας το τερματικό

Κάντε κλικ στο

Η συνδρομή σας στο Stadia Pro θα ακυρωθεί αυτόματα μετά την τρέχουσα περίοδο χρέωσής σας. Μετά από αυτήν την ημερομηνία, θα χάσετε την πρόσβαση στα δωρεάν και τη βελτιωμένη απόδοση ροής.

Πώς να ακυρώσετε το Google Stadia Pro από Chrome OS, Windows, macOS

Ο τερματισμός της συνδρομής σας στο Stadia Pro είναι εξίσου εύκολος από τον υπολογιστή σας. Ξεκινήστε με κατεύθυνση προς Ο ιστότοπος της Stadia και κάνοντας κλικ στο avatar σας που βρίσκεται στην επάνω δεξιά γωνία της σελίδας.

Από εκεί, επιλέξτε το κουμπί “Stadia Settings” από το αναδυόμενο μενού.

Κάντε κλικ στο

Τώρα μπορείτε να κάνετε κλικ στον σύνδεσμο «Αγορές και συνδρομές» στο αριστερό παράθυρο.

  Πώς να αλλάξετε την ενέργεια με διπλό πάτημα στο Apple Pencil για iPad Pro

Κάντε κλικ στο

Θα πρέπει τώρα να δείτε τη συνδρομή σας στο Stadia Pro στην επικεφαλίδα “Συνδρομές”. Κάντε κλικ στο κουμπί «Κατάργηση εγγραφής» για να προχωρήσετε.

Κάντε κλικ στο

Επιβεβαιώστε ότι θέλετε να ακυρώσετε τη συνδρομή σας στο Stadia Pro από τον υπολογιστή σας επιλέγοντας το κουμπί «Ναι, Ακύρωση».

Επιβεβαιώστε την επιλογή σας επιλέγοντας το

Η συνδρομή σας στο Google Stadia Pro θα ακυρωθεί τώρα. Θα εξακολουθείτε να έχετε πρόσβαση στα πλεονεκτήματα της υπηρεσίας ροής παιχνιδιών για το υπόλοιπο της περιόδου χρέωσής σας.