Πώς να διαγράψετε οριστικά τον λογαριασμό σας στο PUBG Mobile

Το PlayerUnknown’s Battleground, γνωστό και ως PUBG, είναι ένα παιχνίδι που αναπτύχθηκε και εκδόθηκε από το PUBG Studios, θυγατρική της Krafton, το οποίο είναι πολύ δημοφιλές σε όλο τον κόσμο. Το παιχνίδι έχει πάνω από 100 εκατομμύρια λήψεις και έχει τον ίδιο αριθμό ενεργών καθημερινών χρηστών. Το PUBG είναι διαθέσιμο σε όλες σχεδόν τις πλατφόρμες όπως iOS, Android, Windows, PlayStation και Xbox. Είναι ένα παιχνίδι για πολλούς παίκτες και σας επιτρέπει να παίξετε με τους φίλους σας σε μια ομάδα και μπορείτε επίσης να συνομιλήσετε με φωνή κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Εάν είστε εθισμένοι σε αυτό το παιχνίδι και τώρα θέλετε να διαγράψετε τον λογαριασμό PUBG για κινητά από το Google Play, αυτό το άρθρο σίγουρα θα σας βοηθήσει. Διαβάστε αυτό το άρθρο μέχρι το τέλος για να καταλάβετε πώς να διαγράψετε οριστικά τον λογαριασμό σας στο PUBG για κινητά. Επίσης, θα σας καθοδηγήσει στη διαγραφή του λογαριασμού PUBG στον υπολογιστή και θα μάθετε εάν μπορείτε πραγματικά να διαγράψετε τον λογαριασμό PUBG για κινητά από το Facebook.

Πώς να διαγράψετε οριστικά τον λογαριασμό σας στο PUBG Mobile

Μπορείτε να διαγράψετε οριστικά τον λογαριασμό σας για κινητά PUBG επικοινωνώντας με την εξυπηρέτηση πελατών PUBG για κινητά από τις ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ. Συνεχίστε να διαβάζετε περαιτέρω για να βρείτε τα βήματα που εξηγούν το ίδιο λεπτομερώς με χρήσιμες εικόνες για καλύτερη κατανόηση.

Σημείωση: Τα παρακάτω βήματα εκτελούνται στο Battlegrounds Mobile India (παλαιότερα PUBG Mobile India) και οι εικόνες επισυνάπτονται επίσης από το ίδιο παιχνίδι. Αυτό το παιχνίδι για πολλούς παίκτες δημοσιεύτηκε από την Krafton αποκλειστικά για παίκτες στην Ινδία. Εάν χρησιμοποιείτε την παγκόσμια έκδοση του PUBG σε κινητά, επαληθεύστε τα παρακάτω βήματα προτού κάνετε οποιεσδήποτε αλλαγές στην εφαρμογή ή τον λογαριασμό σας.

  Πώς μπορώ να εγγραφώ σε δοκιμαστικό διακομιστή PUBG

Γιατί το PUBG είναι δημοφιλές στην Ινδία;

Το PUBG δεν είναι δημοφιλές μόνο στην Ινδία αλλά σε όλο τον κόσμο. Υπάρχουν μερικοί λόγοι για τους οποίους αυτό το παιχνίδι έγινε τόσο δημοφιλές στην Ινδία. Οι λόγοι είναι οι εξής:

  • Το PUBG λειτουργεί σε όλες σχεδόν τις μεγάλες πλατφόρμες (Android, iOS, Windows, Xbox και PS).
  • Μπορείτε να παίξετε αυτό το παιχνίδι για φθηνότερο Internet και οικονομικά smartphone με εξαιρετικές προδιαγραφές υλικού στην Ινδία.
  • Η ελάχιστη απαίτηση υλικού για PUBG mobile και PUBG mobile lite ήταν 1 GB RAM.
  • Οι εκδόσεις του PUBG για κινητά είναι δωρεάν για λήψη στο Play Store και στο App Store.
  • Το παιχνίδι έρχεται με εξαιρετικά γραφικά και πολλούς παίκτες επίσης.
  • Δίνει μια πλήρη εμπειρία πολέμου, όπλων και οχημάτων.

Πότε πρέπει να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο PUBG Mobile;

Το να παίζετε οποιοδήποτε παιχνίδι εντός ορίων δεν θα επηρεάσει το σώμα σας ψυχικά και σωματικά. Το PUBG είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι, αλλά αν είστε πολύ εθισμένοι, ήρθε η ώρα να το ξεφορτωθείτε. Μπορείτε είτε να διαγράψετε αυτό το παιχνίδι. Αν θέλετε να απαλλαγείτε οριστικά από αυτό το παιχνίδι, τότε μπορείτε να σκεφτείτε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο PUBG για κινητά. Εάν ο λογαριασμός σας για κινητά PUBG παραβιάστηκε ποτέ σε αυτήν την περίπτωση, θα πρέπει να σκεφτείτε αμέσως να διαγράψετε τον λογαριασμό σας.

Πώς μπορείτε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο PUBG Mobile;

Έτσι, αποφασίσατε επιτέλους να διαγράψετε τον λογαριασμό σας για κινητά PUBG. Η διαγραφή ενός λογαριασμού θα διαγράψει όλα τα δεδομένα εντός παιχνιδιού και μόλις διαγραφεί ένας λογαριασμός, δεν θα είναι δυνατή η επαναφορά του. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για το πώς να διαγράψετε οριστικά τον λογαριασμό σας PUBG για κινητά:

Σημείωση 1: Λειτουργεί τόσο για iOS όσο και για Android. Επίσης, βεβαιωθείτε ότι εκτελείτε την πιο πρόσφατη έκδοση του παιχνιδιού.

  Πώς να διορθώσετε το PUBG που δεν ξεκινά λόγω νέας λύσης κατά της απάτης

Σημείωση 2: Εάν χρησιμοποιείτε έναν εξομοιωτή κινητής τηλεφωνίας στον υπολογιστή σας, μπορείτε επίσης να εξετάσετε το ενδεχόμενο διαγραφής του λογαριασμού PUBG στον υπολογιστή σας με τη βοήθεια αυτού.

1. Εκκινήστε το παιχνίδι για κινητά PUBG.

2. Πατήστε στο εικονίδιο επάνω βέλους από την κάτω δεξιά γωνία.

3. Πατήστε ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ.

4. Πατήστε στην Εξυπηρέτηση πελατών.

5. Από την οθόνη Βοήθειας, πατήστε στο εικονίδιο συνομιλίας από την επάνω δεξιά γωνία της οθόνης.

6. Πληκτρολογήστε και στείλτε μήνυμα Διαγραφή λογαριασμού και η ομάδα υποστήριξης θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε επίσης να συνεχίσετε τη διαγραφή λογαριασμού PUBG στον υπολογιστή με έναν εξομοιωτή κινητής τηλεφωνίας.

Τι συμβαίνει μετά τη διαγραφή του λογαριασμού PUBG Mobile;

Αφού μάθετε πώς να διαγράψετε οριστικά τον λογαριασμό σας στο PUBG για κινητά, θα πρέπει να γνωρίζετε και τις συνέπειές του. Αφού διαγράψετε τον λογαριασμό σας για κινητά PUBG, οι συνέπειες είναι:

  • Δεν μπορείτε να το επαναφέρετε ξανά. Η διαγραφή ενός λογαριασμού PUBG είναι μια μονόδρομη διαδικασία. Δεν μπορεί να αναιρεθεί.
  • Ο λογαριασμός που έχετε διαγράψει θα διαγράψει όλα τα επιτεύγματά σας στο παιχνίδι, τα skins, τα νομίσματα και άλλα δεδομένα που σχετίζονται με τον λογαριασμό σας.
  • Το προφίλ παίκτη σας στο PUBG θα γίνει αόρατο σε όλους τους φίλους σας στο παιχνίδι.

Έτσι, ξανασκεφτείτε πριν διαγράψετε τον λογαριασμό PUBG σε υπολογιστή ή κινητό.

Μπορείτε να ανακτήσετε τα δεδομένα σας μετά τη διαγραφή του λογαριασμού;

Όχι, δεν μπορείτε να ανακτήσετε τα δεδομένα σας αφού ζητήσετε τη διαγραφή του λογαριασμού σας για κινητά PUBG. Όλα τα δεδομένα που συσχετίστηκαν με τον λογαριασμό σας θα διαγραφούν οριστικά. Μπορείτε να κάνετε λήψη των δεδομένων σας πριν διαγράψετε τον λογαριασμό σας. Η διαγραφή του λογαριασμού PUBG για κινητά είναι μια μονόδρομη διαδικασία και δεν μπορεί να αναιρεθεί.

Μπορείτε να διαγράψετε τα δεδομένα σας εντός παιχνιδιού χωρίς να διαγράψετε λογαριασμό;

Όχι, δεν μπορείτε να διαγράψετε τα δεδομένα σας στο παιχνίδι χωρίς να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο PUBG. Δεν υπάρχει επιλογή να το κάνεις. Ακόμα κι αν προσπαθήσετε να απεγκαταστήσετε το παιχνίδι ή να διαγράψετε τα δεδομένα, όλα τα δεδομένα που συνδέονται μέσω του λογαριασμού σας θα επιστρέψουν όταν συνδεθείτε ξανά.

  Διορθώστε την καθυστέρηση του PUBG στα Windows 10

Πώς να διαγράψετε οριστικά τον λογαριασμό PUBG Mobile από το Google Play;

Μπορείτε να διαγράψετε τον λογαριασμό PUBG για κινητά ακολουθώντας αυτά τα απλά βήματα για το πώς να διαγράψετε οριστικά τον λογαριασμό PUBG για κινητά από το Google Play:

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Παιχνίδια Play στο κινητό σας.

2. Πατήστε στο εικονίδιο με τις τρεις τελείες στην επάνω δεξιά γωνία.

3. Πατήστε Ρυθμίσεις.

4. Από το μενού Ρυθμίσεις, πατήστε Διαγραφή λογαριασμού και δεδομένων Play Games.

5. Πατήστε στην επιλογή Διαγραφή δίπλα στο PUBG Mobile.

6. Πατήστε Μόνιμη διαγραφή από το αναδυόμενο παράθυρο για να διαγράψετε οριστικά τον λογαριασμό.

Μπορείτε να διαγράψετε οριστικά τον λογαριασμό PUBG Mobile από το Facebook;

Δεν υπάρχει τρόπος να διαγράψετε τον λογαριασμό PUBG για κινητά από το Facebook. Το Facebook δεν έχει κανένα δικαίωμα επί του PUBG για κινητά να χειρίζεται τα δεδομένα και τους λογαριασμούς των χρηστών του. Μπορείτε να αποσυνδέσετε τον συνδεδεμένο λογαριασμό σας PUBG για κινητά από το Facebook, αλλά δεν μπορείτε να τον διαγράψετε. Τα βήματα για αυτό είναι τα εξής:

Σημείωση: Βεβαιωθείτε ότι ο λογαριασμός σας για κινητά PUBG είναι συνδεδεμένος με τον λογαριασμό σας στο Facebook.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή PUBG για κινητά και πατήστε στο εικονίδιο επάνω βέλους.

2. Πατήστε ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ.

3. Πατήστε Αποσύνδεση λογαριασμών στις Ρυθμίσεις λογαριασμού.

4. Πατήστε Ναι από το μήνυμα προτροπής για να αποσυνδέσετε τον λογαριασμό σας στο Facebook από το κινητό PUBG.

5. Ανοίξτε τον λογαριασμό σας στο Facebook στο πρόγραμμα περιήγησης.

6. Κάντε κλικ στο εικονίδιο Προφίλ > Ρυθμίσεις & Απόρρητο > Ρυθμίσεις, όπως φαίνεται παρακάτω.

7. Κάντε κύλιση προς τα κάτω στο αριστερό παράθυρο και κάντε κλικ στο Εφαρμογές και ιστότοποι.

8. Κάντε κλικ στο Κατάργηση δίπλα στο PUBG Mobile για να αποσυνδέσετε τον λογαριασμό κινητού PUBG.

9. Πάλι, κάντε κλικ στο Κατάργηση από το αναδυόμενο παράθυρο επιβεβαίωσης.

Μπορείτε να αποσυνδέσετε τον λογαριασμό σας στο PUBG Mobile από το παιχνίδι;

Ναι, μπορείτε να αποσυνδέσετε τον λογαριασμό σας για κινητά PUBG από το παιχνίδι. Σε προηγούμενες εκδόσεις, υπήρχε μια επιλογή για σύνδεση ως επισκέπτης. Μπορείτε εύκολα να αποσυνδέσετε τους λογαριασμούς σας Facebook και Google χρησιμοποιώντας το παιχνίδι για κινητά PUBG. Αλλά στην πιο πρόσφατη έκδοση, μπορείτε μόνο να αποσυνδέσετε τον λογαριασμό σας στο Facebook από το παιχνίδι.

***

Ελπίζουμε λοιπόν να καταλάβατε πώς μπορείτε να διαγράψετε οριστικά τον λογαριασμό σας στο PUBG για κινητά με τα λεπτομερή βήματα για τη βοήθειά σας. Μπορείτε να μας ενημερώσετε για τυχόν απορίες σχετικά με αυτό το άρθρο ή προτάσεις για οποιοδήποτε άλλο θέμα θέλετε να κάνουμε ένα άρθρο. Ρίξτε τα στην παρακάτω ενότητα σχολίων για να τα γνωρίζουμε.