Πώς μπορώ να εγγραφώ σε δοκιμαστικό διακομιστή PUBG

Το PUBG προσθέτει συνεχώς νέες δυνατότητες στο παιχνίδι. Νέες προκλήσεις εισάγονται περιοδικά για να μην γίνει μπαγιάτικο το παιχνίδι. Ωστόσο, για να κυκλοφορήσουν νέα χαρακτηριστικά, πρέπει να δοκιμαστούν και το PUBG είναι πολύ τεράστιο για να είναι αρκετή η εσωτερική δοκιμή. Γι’ αυτό έχει δοκιμαστικούς διακομιστές. Οι παίκτες μπορούν να επιλέξουν να παίξουν στον δοκιμαστικό διακομιστή και να δοκιμάσουν τις δυνατότητες.

Διακομιστής δοκιμής PUBG

Μπορείτε να εγγραφείτε στον δοκιμαστικό διακομιστή PUBG από μια κινητή συσκευή ή από τον υπολογιστή σας. Σε περίπτωση που συνδέεστε σε αυτό από υπολογιστή, θα πρέπει να εγκαταστήσετε μια διαφορετική εφαρμογή από το Steam. Είναι δωρεάν για εγκατάσταση. Ωστόσο, εάν συνδέεστε από κινητή συσκευή, θα χρειαστεί να λάβετε έναν κωδικό πρόσκλησης και μπορεί να χρειαστεί πολύς χρόνος για να φτάσετε.

  Πώς να παίξετε PUBG Mobile στα Windows 10

Εγγραφείτε στον δοκιμαστικό διακομιστή PUBG – Η/Υ

Για να εγγραφείτε σε δοκιμαστικό διακομιστή PUBG σε υπολογιστή, πρέπει να έχετε ήδη τη σταθερή έκδοση του PUBG. Στη συνέχεια, θα πρέπει να εγκαταστήσετε τον δοκιμαστικό διακομιστή και να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτόν μέσω του κύριου παιχνιδιού.

Ανοίξτε το Steam.
Εκκινήστε το PUBG από τη βιβλιοθήκη σας.
Μόλις φτάσετε στο λόμπι, μεταβείτε στο Games.
Αναζητήστε τον δοκιμαστικό διακομιστή και επιλέξτε τον.
Ο δοκιμαστικός διακομιστής θα πραγματοποιήσει λήψη (αυτό μπορεί να πάρει αρκετό χρόνο).
Μόλις εγκατασταθεί, επιλέξτε το για αναπαραγωγή του δοκιμαστικού διακομιστή.

Σημείωση: θα δημιουργήσετε έναν νέο χαρακτήρα στον δοκιμαστικό διακομιστή και το παιχνίδι θα είναι ξεχωριστό από το παιχνίδι που παίζετε στον σταθερό διακομιστή.

  Πώς να διορθώσετε προβλήματα «εκτός εύρους συχνότητας» στο PUBG

Εγγραφείτε στον δοκιμαστικό διακομιστή PUBG – κινητό

Η λήψη του δοκιμαστικού διακομιστή PUBG για φορητές συσκευές δεν είναι εύκολη. Μπορείτε να κάνετε λήψη του APK από έναν από τους πολλούς ιστότοπους που το φιλοξενούν στο διαδίκτυο, αλλά είναι ένας κίνδυνος. Μπορείτε να συμμετάσχετε PUBG Mobile Discord εδώ και ζητήστε από άλλους παίκτες να σας στείλουν μια πρόσκληση ή έναν σύνδεσμο προς τα αρχεία.

Το κλειδί είναι να λάβετε έναν κωδικό και δεν παίρνουν όλοι έναν. Είναι αυστηρά μόνο πρόσκληση και δίνεται σε πιο έμπειρους παίκτες. Ο μόνος τρόπος να το αντιμετωπίσετε είναι να περάσετε έναν από έναν άλλο παίκτη που έχει ήδη πρόσβαση σε αυτό.

  Πώς να διορθώσετε το PUBG που δεν είναι εξουσιοδοτημένο στην πλατφόρμα σας

Για να εγγραφείτε στον δοκιμαστικό διακομιστή θα πρέπει να εισαγάγετε τον κωδικό που λάβατε.

Ανοίξτε το PUBG στο κινητό ή το tablet σας.
Μεταβείτε στην επιλογή Εκδηλώσεις>Συνιστάται.
Πατήστε Test Server.
Εισαγάγετε τον κωδικό και θα μπείτε.

συμπέρασμα

Η συμμετοχή στην έκδοση beta του PUBG δεν είναι εύκολη. Εάν παίζετε σε υπολογιστή, μπορεί να είναι πιο εύκολο να μπείτε, αλλά η beta είναι για παίκτες που είναι πιο εξοικειωμένοι με το παιχνίδι και που παίζουν πιο τακτικά. Οι περιστασιακοί παίκτες που συνδέονται μία φορά την εβδομάδα ή λιγότερο συχνά δεν είναι πιθανό να λάβουν απευθείας πρόσκληση, αλλά δεν είναι κακό να τους ζητήσετε στο PUBG Discord.