Διορθώστε την καθυστέρηση του PUBG στα Windows 10

Το PUBG δεν χρειάζεται εισαγωγή, είναι ένα πολύ γνωστό διαδικτυακό βιντεοπαιχνίδι που παίζεται σε όλο τον κόσμο από παίκτες όλων των ηλικιών. Είναι διαθέσιμο σε πολλές πλατφόρμες για λήψη και αναπαραγωγή, όπως Windows, κινητές συσκευές, Steam και άλλα. Αυτό το παιχνίδι μάχης απαιτεί δεξιότητες επιβίωσης και ως εκ τούτου απαιτεί από τους παίκτες να παραμείνουν ζωντανοί χρησιμοποιώντας όπλα και κάθε είδους άλλα διαθέσιμα βοηθήματα. Αυτό το εθιστικό παιχνίδι ήταν στην κορυφή σε σύγκριση με άλλα παιχνίδια του ίδιου είδους. Επίσης, αν είστε φανατικοί του PUBG, ίσως γνωρίζετε καλά το πρόβλημα καθυστέρησης του PUBG που αντιμετωπίζουν οι παίκτες στις συσκευές τους. Σας φέρνουμε έναν χρήσιμο οδηγό που θα σας διδάξει πώς να διορθώσετε την καθυστέρηση του PUBG. Λοιπόν, ας συζητήσουμε το ζήτημα λεπτομερώς και ας ξεκινήσουμε με τις μεθόδους για τη διόρθωση του προβλήματος καθυστέρησης υπολογιστή PUBG.

Πώς να διορθώσετε την καθυστέρηση του PUBG στα Windows 10

Πριν προχωρήσετε σε μεθόδους επίλυσης του προβλήματος της ανάρτησης του PUBG, είναι σημαντικό να γνωρίζετε τους λόγους που κρύβονται πίσω από το ζήτημα. Οι πιο πιθανές αιτίες περιλαμβάνουν:

  • Αδύναμη σύνδεση στο διαδίκτυο
  • Θέμα υπερθέρμανσης
  • Ξεπερασμένοι οδηγοί
  • Παρεμβολή από το τείχος προστασίας των Windows
  • Πρόβλημα με τις ρυθμίσεις γραφικών
  • Αποθηκευμένη κρυφή μνήμη στη συσκευή
  • Εφαρμογές φόντου
  • Χαμηλή χωρητικότητα RAM
  • Διόρθωση προβλήματος καθυστέρησης Steam
  • Το PUBG δεν έχει προτεραιότητα
  • Ασυμβατότητα παιχνιδιού με Windows

Τώρα που συζητούνται οι πιθανές αιτίες, είναι καιρός να εξετάσετε τις πιθανές μεθόδους για να σταματήσετε την καθυστέρηση του PUBG στη συσκευή σας, οπότε, ας ξεκινήσουμε με αυτό χωρίς περαιτέρω καθυστέρηση.

Μέθοδος 1: Αντιμετώπιση προβλημάτων σύνδεσης δικτύου

Πρώτα και κύρια, πριν ξεκινήσετε με οποιαδήποτε άλλη μέθοδο, είναι σημαντικό να ελέγξετε τη βασική ανάγκη που απαιτείται για την εκτέλεση του παιχνιδιού, και αυτή είναι η σύνδεση στο Διαδίκτυο. Η αδύναμη ή καθόλου συνδεσιμότητα δικτύου επιβραδύνει το παιχνίδι. Επομένως, βεβαιωθείτε ότι έχετε μια ισχυρή σύνδεση για να ξεκινήσετε.

Μέθοδος 2: Κλείσιμο διεργασιών φόντου

Εάν βλέπετε συχνά προβλήματα με το PUBG να καθυστερεί, τότε ένας από τους πιο συνηθισμένους λόγους πίσω από αυτό θα μπορούσε να είναι εφαρμογές στο σύστημα που χρησιμοποιούν το μεγαλύτερο μέρος του εύρους ζώνης. Αυτά τα προγράμματα εκτελούνται σε ισχυρό δίκτυο και παρεμβαίνουν σε άλλες εφαρμογές. Ως εκ τούτου, είναι σημαντικό να κλείσετε πρώτα αυτά τα προγράμματα παρασκηνίου και μετά να προσπαθήσετε να ξεκινήσετε το παιχνίδι. Και όχι μόνο για υπολογιστή, αλλά για την επιδιόρθωση καθυστερήσεων για κινητά PUBG, πρέπει να κλείσετε όλες τις εφαρμογές που εκτελούνται στο παρασκήνιο και να αφήσετε μόνο τη διαδικασία του παιχνιδιού. Διαβάστε τον οδηγό μας σχετικά με τον τρόπο τερματισμού εργασιών στα Windows 10.

  Πώς να διορθώσετε το νέο κρίσιμο ελάττωμα ασφαλείας των Windows 10 (Μάρτιος 2020)

Μέθοδος 3: Μειώστε την υπερθέρμανση του υπολογιστή

Το PUBG lag είναι επίσης ένα κοινό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι συσκευές που υπερθερμαίνονται κατά την εκτέλεση του παιχνιδιού. Για να διασφαλίσετε ότι ο υπολογιστής σας δεν υπερθερμαίνεται, βεβαιωθείτε ότι το σύστημα ψύξης του συστήματός σας λειτουργεί κανονικά.

1. Ελέγξτε εάν οι ανεμιστήρες της CPU λειτουργούν σωστά.

2. Αφήστε τη ροή αέρα στο σύστημα.

3. Κλείστε προγράμματα που χρησιμοποιούν περισσότερη ισχύ CPU.

Μέθοδος 4: Ενημέρωση προγραμμάτων οδήγησης συσκευών

Η ενημέρωση του προγράμματος οδήγησης είναι μία από τις επιδιορθώσεις που έχει φανεί ότι είναι αρκετά αποτελεσματική όσον αφορά τον υπολογιστή με καθυστέρηση του PUBG. Τα ξεπερασμένα προγράμματα οδήγησης παρεμβαίνουν στα παιχνίδια που εκτελούνται στον υπολογιστή σας και συχνά μπορούν να προκαλέσουν επιβράδυνσή τους. Ως εκ τούτου, είναι σημαντικό να ενημερώνετε αυτά τα προγράμματα οδήγησης τακτικά για να απολαμβάνετε χρόνο παιχνιδιού χωρίς προβλήματα. Διαβάστε τον οδηγό μας για 4 τρόπους ενημέρωσης προγραμμάτων οδήγησης γραφικών στα Windows 10.

Μέθοδος 5: Ορισμός συνάφειας του PUBG

Μερικές φορές, η καθυστέρηση του PUBG στα Windows μπορεί να οφείλεται στην υψηλή χρήση μνήμης. Μπορείτε να αλλάξετε τη συνάφεια της διαδικασίας παιχνιδιού PUBG όπως φαίνεται παρακάτω.

1. Πατήστε τα πλήκτρα Ctrl + Shift + Esc μαζί για να ανοίξετε τη Διαχείριση εργασιών.

2. Τώρα, μεταβείτε στην καρτέλα Λεπτομέρειες και παρακολουθήστε τις λεπτομέρειες χρήσης της εφαρμογής.

3. Τώρα, εκκινήστε το πρόγραμμα-πελάτη Steam και κάντε κλικ στο κουμπί Αναπαραγωγή που αντιστοιχεί στο παιχνίδι PUBG στην καρτέλα ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ.

4. Στη συνέχεια, μεταβείτε στο παράθυρο Task Manager και κάντε δεξί κλικ στο TslGame.exe και, στη συνέχεια, επιλέξτε την επιλογή Set Affinity όπως φαίνεται.

5. Στη συνέχεια, καταργήστε την επιλογή του πλαισίου Όλοι οι επεξεργαστές και, στη συνέχεια, επιλέξτε το πλαίσιο CPU 0 όπως απεικονίζεται. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο ΟΚ.

Σημείωση: Βεβαιωθείτε ότι έχετε κάνει αυτή τη διαδικασία πριν ξεκινήσει το παιχνίδι.

6. Τώρα, ελέγξτε αν εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε πρόβλημα καθυστέρησης του PUBG.

6Α. Εάν το παιχνίδι σας ξεκινά ομαλά, επαναλάβετε τα Βήματα 4 και 5, αλλά στο Βήμα 5, επιλέξτε ξανά το πλαίσιο Όλοι οι επεξεργαστές.

Μέθοδος 6: Αλλαγή προτεραιότητας διαδικασίας παιχνιδιού

Η ιεράρχηση του PUBG το βοηθά να χρησιμοποιεί αρκετό δίκτυο και χώρο στο σύστημα μεταξύ όλων των άλλων εφαρμογών. Αυτή η μέθοδος έχει αποδειχθεί ευεργετική για την επίλυση όλων των καθυστερημένων προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι παίκτες κατά τη χρήση του PUBG στα Windows. Επομένως, εκτελέστε το στο σύστημά σας χρησιμοποιώντας τα βήματα που αναφέρονται παρακάτω:

1. Πατήστε το πλήκτρο Windows, πληκτρολογήστε Task Manager και κάντε κλικ στο Open.

2. Κάντε κλικ στην καρτέλα Λεπτομέρειες.

3. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και κάντε δεξί κλικ στο PUBG.

  Πώς να βρείτε την τρέχουσα εικόνα φόντου επιφάνειας εργασίας στα Windows 10

4. Κάντε κλικ στο Ορισμός προτεραιότητας από το μενού.

5. Επιλέξτε High.

6. Κάντε κλικ στο Αλλαγή προτεραιότητας για επιβεβαίωση.

Μέθοδος 7: Απενεργοποίηση τείχους προστασίας του Windows Defender (Δεν συνιστάται)

Το τείχος προστασίας των Windows μπορεί επίσης να επηρεάσει τη λειτουργία του παιχνιδιού στον υπολογιστή. Ως εκ τούτου, η απενεργοποίηση του Τείχους προστασίας είναι η καλύτερη δυνατή επιλογή για τους χρήστες υπολογιστών για να απαλλαγούν από το σφάλμα αργής εκτέλεσης του παιχνιδιού. Διαβάστε τον οδηγό μας σχετικά με τον τρόπο απενεργοποίησης του Τείχους προστασίας των Windows 10.

Μέθοδος 8: Τροποποίηση της ρύθμισης συμβατότητας

Η εκτέλεση του παιχνιδιού σε λειτουργία συμβατότητας είναι χρήσιμη όταν χρησιμοποιείτε το παιχνίδι σε παλαιότερες εκδόσεις των Windows όπως τα Windows 7 ή 8. Η ενεργοποίηση της λειτουργίας συμβατότητας για παλαιότερες εκδόσεις βοηθά το παιχνίδι να λειτουργεί ομαλά στο σύστημα. Μπορείτε να δοκιμάσετε να κάνετε το ίδιο και με το PUBG στα Windows σας, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

1. Κάντε δεξί κλικ στη συντόμευση PUBG στην επιφάνεια εργασίας.

2. Στη συνέχεια, επιλέξτε την επιλογή Ιδιότητες.

3. Στην καρτέλα Συμβατότητα, επιλέξτε το πλαίσιο Εκτέλεση αυτού του προγράμματος σε λειτουργία συμβατότητας για.

4. Επιλέξτε συμβατά Windows για το σύστημά σας.

5. Εάν δεν είστε σίγουροι, κάντε κλικ στο Εκτέλεση αντιμετώπισης προβλημάτων συμβατότητας.

6. Στη συνέχεια, επιλέξτε το πλαίσιο Εκτέλεση αυτού του προγράμματος ως διαχειριστής και κάντε κλικ στο OK.

Μέθοδος 9: Αλλαγή ανάλυσης παιχνιδιού

Οι ρυθμίσεις ανάλυσης του παιχνιδιού παίζουν επίσης μεγάλο ρόλο στον καθορισμό του αν θα λειτουργήσει ομαλά στη συσκευή σας ή όχι. Ως εκ τούτου, ορίστε ρυθμίσεις χαμηλής ανάλυσης έτσι ώστε να μην καθυστερεί ή να κολλάει ενώ παίζετε. Ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να αλλάξετε την ανάλυση του παιχνιδιού για να διορθώσετε το πρόβλημα καθυστέρησης του PUBG PC.

1. Στην επιφάνεια εργασίας, κάντε δεξί κλικ στην κενή περιοχή και επιλέξτε Ρυθμίσεις εμφάνισης που επισημαίνονται παρακάτω.

2. Κάντε κλικ στο Advanced display settings στο μενού Display, όπως φαίνεται.

3. Στην ενότητα Εμφάνιση πληροφοριών, μπορείτε να βρείτε την ανάλυση επιφάνειας εργασίας για την οθόνη προβολής σας.

Σημείωση: Μπορείτε να αλλάξετε και να ελέγξετε το ίδιο για την οθόνη που θέλετε επιλέγοντας την οθόνη παιχνιδιού σας στο αναπτυσσόμενο μενού.

4. Τώρα, ανοίξτε την εφαρμογή Steam και μεταβείτε στις Ιδιότητες του παιχνιδιού PUBG όπως προηγουμένως.

5. Στην καρτέλα Γενικά, πληκτρολογήστε την ακόλουθη εντολή στην περιοχή ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ.

παράθυρα -noborder -w Πλάτος οθόνης -h Ύψος οθόνης

Σημείωση: Αντικαταστήστε το κείμενο ScreenWidth και ScreenHeight με το πραγματικό πλάτος και ύψος της οθόνης σας που έχει επιλεγεί στο Βήμα 3.

Για παράδειγμα: Εισαγάγετε windowed -noborder -w 1920 -h 1080 για να ορίσετε την ανάλυση επιλογών εκκίνησης TF2 σε 1920×1080, όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα.

Μέθοδος 10: Τροποποίηση των ρυθμίσεων απόδοσης συστήματος

Η προσαρμογή των ρυθμίσεων των Windows για υψηλή απόδοση για την εκτέλεση του παιχνιδιού είναι ένας άλλος τρόπος για να απαλλαγείτε από την καθυστέρηση του PUBG. Οι προεπιλεγμένες ρυθμίσεις του συστήματος μπορεί να εμποδίσουν το παιχνίδι να λειτουργεί γρήγορα και ομαλά, επομένως, για να εξασφαλίσετε μια καλύτερη εμπειρία παιχνιδιού, χρησιμοποιήστε τα παρακάτω βήματα:

  Ποιες είναι οι απαιτήσεις χώρου αποθήκευσης για τα Windows 10 Οκτώβριος 2019 Ενημέρωση

1. Πατήστε τα πλήκτρα Windows + I μαζί για να ανοίξετε τις Ρυθμίσεις.

2. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο System Setting.

3. Επιλέξτε την επιλογή Power & Sleep στο αριστερό παράθυρο.

4. Για να αλλάξετε το σχέδιο παροχής ενέργειας, κάντε κλικ στην επιλογή Πρόσθετες ρυθμίσεις ενέργειας όπως φαίνεται στην ενότητα Σχετικές ρυθμίσεις.

5. Τώρα, επιλέξτε την επιλογή Υψηλή απόδοση.

6. Στη συνέχεια, πληκτρολογήστε advanced στη γραμμή αναζήτησης που βρίσκεται στην επάνω δεξιά γωνία του παραθύρου.

7. Κάντε κλικ στο Προβολή σύνθετων ρυθμίσεων συστήματος.

8. Επιλέξτε Ρυθμίσεις στην περιοχή Απόδοση.

9. Επιλέξτε Adjust for best performance και τέλος, κάντε κλικ στο Apply και OK.

Μέθοδος 11: Επαλήθευση της ακεραιότητας των αρχείων παιχνιδιού (στο Steam)

Για τους χρήστες του Steam, που έχουν κατεβάσει το PUBG στον λογαριασμό τους, είναι πιθανό το αρχείο του παιχνιδιού να μην είναι πλήρως εγκατεστημένο ή ορισμένα αρχεία να έχουν καταλήξει να λείπουν. Σε αυτήν την περίπτωση, πρέπει να ελέγξετε την ακεραιότητα του αρχείου χρησιμοποιώντας το ίδιο το Steam. Διαβάστε τον οδηγό μας σχετικά με τον τρόπο επαλήθευσης της ακεραιότητας των αρχείων παιχνιδιών στο Steam.

Μέθοδος 12: Επικοινωνήστε με την Υποστήριξη του PUBG

Τέλος, εάν καμία από τις παραπάνω μεθόδους δεν διορθώσει το πρόβλημα καθυστέρησης του PUBG PC, τότε προσπαθήστε να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη του PUBG όπως φαίνεται στα παρακάτω βήματα.

1. Μεταβείτε στην επίσημη σελίδα υποστήριξης του PUBG.

2. Στη συνέχεια, μετακινηθείτε προς τα κάτω στην οθόνη και κάντε κλικ στο κουμπί ΥΠΟΒΟΛΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ όπως φαίνεται.

3. Τώρα, επιλέξτε την πλατφόρμα PUBG από την αναπτυσσόμενη λίστα.

4. Τέλος, συμπληρώστε όλα τα απαραίτητα στοιχεία μαζί με το πρόβλημά σας και κάντε κλικ στο κουμπί SUBMIT. Περιμένετε μέχρι η επαγγελματική ομάδα να σας προτείνει μια λύση.

Συχνές Ερωτήσεις (FAQ)

Q1. Γιατί το PUBG καθυστερεί συνεχώς στη συσκευή μου;

Απ. Εάν το PUBG καθυστερεί συνεχώς στη συσκευή σας, αυτό είναι αποτέλεσμα υπερθέρμανσης της συσκευής ή ανεπαρκούς διαθέσιμης μνήμης RAM στο σύστημα. Αυτό το πρόβλημα απαιτεί την εκκαθάριση των αποθηκευμένων δεδομένων στη συσκευή και επίσης την ψύξη της για να τρέχει το παιχνίδι χωρίς καθυστέρηση.

Ε2. Είναι το PUBG δωρεάν για λήψη στο Steam;

Απ. Οι χρήστες του Steam θα χαρούν να μάθουν ότι το PUBG είναι δωρεάν για αναπαραγωγή και λήψη στην πλατφόρμα.

Ε3. Μπορεί η προσαρμογή των ρυθμίσεων του συστήματος να βοηθήσει στη γρήγορη εκτέλεση του PUBG;

Απ. Ναι, εάν σκοπεύετε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις απόδοσης και προτεραιότητας του παιχνιδιού στα Windows, είναι δυνατό να βελτιώσετε την απόδοση του PUBG.

Q4. Μπορώ να παίξω PUBG στο PS4;

Απ. Ναι, το PUBG είναι διαθέσιμο για χρήστες PlayStation και μπορεί να παιχτεί στο PS4.

Q5. Γιατί το PUBG καθυστερεί τόσο πολύ στο PS4 μου;

Απ. Εάν βλέπετε καθυστερημένα προβλήματα στο PUBG στο PS4 σας, δοκιμάστε να ελέγξετε τη σύνδεσή σας στο διαδίκτυο, η οποία πρέπει να είναι αρκετά ισχυρή για να λειτουργεί ομαλά το παιχνίδι. Επίσης, είναι ένα παιχνίδι για πολλούς παίκτες και η υψηλή επισκεψιμότητα στο παιχνίδι μπορεί να είναι ένας άλλος λόγος για την επιβράδυνσή του στο PS4 ενώ παίζετε.

***

Ελπίζουμε ότι αυτό το άρθρο κατάφερε να διορθώσει το πρόβλημα καθυστέρησης του PUBG που αντιμετωπίζατε οι περισσότεροι από εσάς παίκτες βιντεοπαιχνιδιών. Εάν συμβαίνει αυτό, τότε ενημερώστε μας ποια από τις μεθόδους λειτούργησε καλύτερα για εσάς. Για να μην αναφέρουμε, εάν έχετε οποιεσδήποτε πολύτιμες προτάσεις ή ερωτήσεις, αφήστε τις στην ενότητα σχολίων.