Πώς να διαβάσετε τα νήματα του Twitter σε φόρμα μεγάλης ανάρτησης







Το Twitter έχει ένα όριο 140 χαρακτήρων που οι χρήστες προσπαθούν πάντα να ξεπεράσουν. Το όριο χαρακτήρων σημαίνει ότι πολλά μένουν ανείπωτα. Η συντομία το κάνει έτσι ώστε πολλά να παρεξηγούνται και να προκύψουν πολλά επιχειρήματα. Το Twitter έχει παίξει με μερικούς διαφορετικούς τρόπους για να παρακολουθεί τις αλληλεπιδράσεις του Twitter και οι χρήστες το έχουν εκμεταλλευτεί με τη μορφή νημάτων Twitter. Ένα νήμα είναι βασικά μια σειρά από απαντήσεις στο δικό σας tweet. Είναι εύκολο να το παρακολουθήσετε, εφόσον δεν υπάρχουν πάρα πολλά tweets σε ένα νήμα. Το Thread Reader είναι μια δωρεάν εφαρμογή Ιστού που σας επιτρέπει να διαβάζετε τα νήματα του Twitter σε μορφή μεγάλης ανάρτησης. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να αντιγράψετε και να επικολλήσετε τον σύνδεσμο για το πρώτο tweet σε ένα νήμα και η εφαρμογή αναλαμβάνει τα υπόλοιπα.

  Πώς να ακολουθήσετε ένα Hashtag στο Twitter

Το Thread Reader έχει δημιουργηθεί για να σας προσφέρει μια καλή εμπειρία ανάγνωσης. Μπορεί να φαίνεται περιττό, αλλά τα νήματα στο Twitter είναι συχνά μερικές από τις καλύτερες ολοκληρωμένες συμβουλές/ιστορίες/ενόραση που μπορείτε να βρείτε στο διαδίκτυο. Αξίζει να δείτε έναν καλύτερο τρόπο για να τα διαβάσετε.

Διαβάστε τα νήματα του Twitter

Επίσκεψη Αναγνώστης νημάτων και επικολλήστε τον σύνδεσμο για το πρώτο Tweet σε ένα νήμα Twitter.

Η εφαρμογή χρειάζεται λίγο χρόνο για να φορτώσει ολόκληρο το νήμα. Εάν είναι ιδιαίτερα μεγάλη, η εφαρμογή μπορεί να διαρκέσει έως και 30 δευτερόλεπτα. Αφού έχει ολόκληρο το νήμα, σας το παρουσιάζει σε μια απλή μορφή μεγάλης ανάρτησης. Κάθε tweet σε ένα νήμα είναι η δική του παράγραφος. Μπορείτε να μοιραστείτε το νήμα με οποιονδήποτε μέσω του κουμπιού ‘Tweet this page’ στο επάνω μέρος ή μπορείτε να μοιραστείτε τον σύνδεσμό του.

  Πώς να μοιραστείτε μια ζωντανή φωτογραφία ως GIF στο Twitter από το iPhone ή το iPad σας

Ρομπότ ανάγνωσης νημάτων

Το Thread Reader είναι εύκολο στη χρήση εάν βρίσκεστε σε επιτραπέζιο υπολογιστή όπου η εκτέλεση πολλαπλών εργασιών είναι εύκολη. Εάν χρησιμοποιείτε smartphone, ωστόσο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ρομπότ Thread Reader στο Twitter για να διαβάσετε ένα νήμα Twitter σε μορφή μεγάλης ανάρτησης.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βρείτε το πρώτο tweet σε ένα νήμα και να απαντήσετε σε αυτό με τη λέξη “Unroll” και να αναφέρετε τον λογαριασμό Twitter Reader @ttttthreads. Ο λογαριασμός θα σας στείλει στο Twitter έναν σύνδεσμο προς το πλήρες νήμα σε μορφή μεγάλης ανάρτησης. Μπορείτε να κάνετε κλικ στον σύνδεσμο μέσα στην εφαρμογή Twitter και να τον διαβάσετε στο ενσωματωμένο πρόγραμμα περιήγησης της εφαρμογής.

  Πώς να δείτε τις αλληλεπιδράσεις Twitter με έναν χρήστη [Chrome]

Το πρόγραμμα ανάγνωσης νημάτων σάς επιτρέπει να εστιάσετε στο πραγματικό περιεχόμενο του νήματος αντί να αποσπάτε την προσοχή σας από τις απαντήσεις στο νήμα. Εάν έχετε το χρόνο, μπορείτε πιθανώς να συμμετάσχετε σε συζήτηση, αλλά πολλές αλληλεπιδράσεις στο Twitter είναι λιγότερο προσανατολισμένες προς τη συζήτηση και περισσότερο προς την εχθρότητα. Η εφαρμογή σας ανακουφίζει από όλα αυτά και σας επιτρέπει να απολαύσετε ένα καλό νήμα.